Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Nu cred că ai pregătirea sau experienţa necesară ca să afirmi că uleiul de cutie automată Esso e prost.

Eu spun ceea ce zic un nr de mecanici... :)

si mai spun ca in Ro depinde cu cine a incheiat reprezentanta X contract cu o firma de uleiuri si in functie de asta vinde un ulei sau altul ,bineinteles cu indicativul respectiv... :)

p.s. nu am freo pregatire ,vand piese si intru in contact cu destula lumea din domeniu pieselor ...

Edited by POIUYT

Drept dovadă, ĂŽn US este recomandat acelaşi ulei pentru cutia mea.

sa fie sanatosi,probabil ca e cel mai ieftin si cat de cat in baremele de calitate(in ultimul timp bmw - mercedes numai cauta calitatea ,cauta sa fie in bareme, sa iasa ieftin si sa fie placut la ochi pt a se vinde bine)..in America cand se schimba antigelul nu se pune apa distilata ,ca ce rost are...se pune apa de la robinet cu clor cu ce o fi ,in nici un caz apa pura care este mult mai fluida si mult mai putin densa decat apa de la robinet, la care si intreba domnul foarte curios ca ,de ce la noi se pune apa distilata(poate suntem noi mai fixisti cine stie)... :) asta a zis-o un domn rezident si in America...

faceti un test apropo de apa...luati solutie de parbriz -40 si combinati-o cu 1L de apa distilata si dupa golire ,aceeasi cantitate de solutie -40 cu 1L de apa de la robinet ,sa vedeti ca solutia este distribuita mai bine pe parbriz in combinatie cu apa distilata decat cu apa de la robinet..

Edited by POIUYT

sa fie sanatosi,probabil ca e cel mai ieftin si cat de cat in baremele de calitate(in ultimul timp bmw - mercedes numai cauta calitatea ,cauta sa fie in bareme, sa iasa ieftin si sa fie placut la ochi pt a se vinde bine)..in America cand se schimba antigelul nu se pune apa distilata ,ca ce rost are...se pune apa de la robinet cu clor cu ce o fi ,in nici un caz apa pura care este mult mai fluida si mult mai putin densa decat apa de la robinet, la care si intreba domnul foarte curios ca ,de ce la noi se pune apa distilata(poate suntem noi mai fixisti cine stie)... :) asta a zis-o un domn rezident si in America...

faceti un test apropo de apa...luati solutie de parbriz -40 si combinati-o cu 1L de apa distilata si dupa golire ,aceeasi cantitate de solutie -40 cu 1L de apa de la robinet ,sa vedeti ca solutia este distribuita mai bine pe parbriz in combinatie cu apa distilata decat cu apa de la robinet..

Seria PoveÂştiri adevĂŁrate continuĂŁ..

Foarte ieftin la 90 Ron/litru.

Din punct de vedere al calitãÞii serviciilor ºi al respectului faÞã de client, americanii stau foarte bine.

Foarte ieftin la 90 Ron/litru.

Din punct de vedere al calităţii serviciilor şi al respectului faţă de client, americanii stau foarte bine.

adaos comercial bmw.. :)

p.s. am si io castrol mai ieftin 70 de ron litru...imi dai indicativ si iti caut.. :)

am incheiat aici ...eu zic sa ii pui bunica ,oricum este o cutie reparata si nu o sa tina mult..ai mai reparat-o odata sau cine stie a cata reparatie este asta...

ce am zis eu poti sa iei in considerare sau nu ...nu e nevoie sa imi sari in cap ca o "curca"... mai bine ignora ...sau te deranjeaza ca ti-am zis ca e slab calitativ esso...imi pare rau ca nu te-a costat 200 de ron litru...

Edited by POIUYT

adaos comercial bmw.. ;)

Probabil tu eşti mai priceput decât cei care au conceput această cutie. :)

p.s. am si io castrol mai ieftin 70 de ron litru...imi dai indicativ si iti caut.. :)

am incheiat aici ...eu zic sa ii pui bunica

Eu am pus uleiul recomandat de BMW şi tot nu e bine.

Ce aş putea face să te mulţumesc?

Păi dacă o babă din piaţă ĂŽmi zicea că Esso e prost şi că ar trebui să ĂŽncerc Floriol sau ulei de palmier, cam tot aia era. :)

ce am zis eu poti sa iei in considerare sau nu ...nu e nevoie sa imi sari in cap ca o "curca"... mai bine ignora ...sau te deranjeaza ca ti-am zis ca e slab calitativ esso...imi pare rau ca nu te-a costat 200 de ron litru...

Nu o să iau ĂŽn considerare. :)

oricum este o cutie reparata si nu o sa tina mult..ai mai reparat-o odata sau cine stie a cata reparatie este asta...

Asta de unde ai mai scos-o?

E prima dată când pică şi nu văd de ce ar mai pica din moment ce am folosit piese noi şi originale ĂŽn afară de grupul de valve.

Ăn plus, am garanţie un an.

Edited by Ciupanezu

sti ceva...frumoasa masina ai domne...

insa anii incep sa isi faca simtita prezenta..

p.s. promit ca numai zic nimic..fiecare face e vrea cu cele 4 roti si cutia lui :)

foarte bine ca ai cumparat uleiul de la reprezentanta ,ai facut un lucru inspirat ,deoarece ti-au dat indicativul corect (nu conteaza marca uleiului in primele mii de km parcuris si indicativul ... se pare ca putini inteleg asta)

Asta de unde ai mai scos-o?

E prima dată când pică şi nu văd de ce ar mai pica din moment ce am folosit piese noi şi originale ĂŽn afară de grupul de valve.

Ăn plus, am garanţie un an.

stiu ca te laudai intr-un topic ca ti-ai reparat cutia la unii profi si ca ii recomanzi..marog am inteles eu gresit bine ?! :)

Edited by POIUYT

foarte bine ca ai cumparat uleiul de la reprezentanta ,ai facut un lucru inspirat ,deoarece ti-au dat indicativul corect (nu conteaza marca uleiului in primele mii de km parcuris si indicativul ... se pare ca putini inteleg asta)

Concluziile astea de unde le-ai tras?

Dacă pui un ulei greşit crezi că nu vei simţi şocuri foarte curând?

stiu ca te laudai intr-un topic ca ti-ai reparat cutia la unii profi si ca ii recomanzi..marog am inteles eu gresit bine ?! :)

Nu este adevărat.

insa anii incep sa isi faca simtita prezenta..

Niciodată nu o să mă zgârcesc la bani când vine vorba de maşină.

Ăn plus, distracţie pe gratis nu se poate. :)

Totul se plăteşte ĂŽntr-un fel sau altul.

Edited by Ciupanezu

off topic:la noile modele incepand de la fabulosul E46 uleiul e considerat lifetime de asta ce mai ziceti?:) era un articol pe undeva cu referire la treaba asta cu uleiul din cutie si diferential concluzia era ca la orice tip de cutie ar trebui schimbat dupa 100.000 km iar apoi la 40.000 km

Acum ca ai reparat-o bucura-te de ea la maxim :) !

Mersi! :)

off topic:la noile modele incepand de la fabulosul E46 uleiul e considerat lifetime de asta ce mai ziceti?:) era un articol pe undeva cu referire la treaba asta cu uleiul din cutie si diferential concluzia era ca la orice tip de cutie ar trebui schimbat dupa 100.000 km iar apoi la 40.000 km

ÂŞi uleiul din cutia mea era Lifetime. :)

Mai nou, se recomandĂŁ schimbarea uleiului la fiecare 160 000 km.

Cand ai plecat ultima data de langa mine am observat ca ai un zgomot ciudat la accelerare...am uitat sa te intreb. Ai probleme ceva la motor sau asa tb sa se auda?

Aici nu avea cutia reconditionata si se aude cum patineaza la plecare...in rest nu se aude nimic...:)

Nu stiu daca la o plecare (cu pedala in capat) si niste cerculete ii poti spune omor...

Prin omor eu inteleg : burnouturi la greu, cerculete pana explodeaza cauciucurile, si altele..

Ce a facut Ciupanezu cu a lui, chiar nu mi se pare a fi "omor"...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.