Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Guest poleposition
eu zic ca iti consuma mult ulei.

Aşa consumă ĂŽn general aceste motoare.

stiu ca la M6, imi consuma app 1 litru de ulei la 700 - 1000 de km... nu neaparat calcata/forjata.

Insa daca o tineam in blana (si cand spun blana, pai era blana) pe A2 (in M Mode), pe la km 130 deja tipa dupa ulei :) Ma rog, pe la CT de fapt...

Edited by poleposition

stiu ca la M6, imi consuma app 1 litru de ulei la 700 - 1000 de km... nu neaparat calcata/forjata.

Insa daca o tineam in blana (si cand spun blana, pai era blana) pe A2 (in M Mode), pe la km 130 deja tipa dupa ulei :) Ma rog, pe la CT de fapt...

Foarte normal.

La M-uri este considerat normal un consum de 1.5 litri la mia de km.

Edited by Ciupanezu

Hai sa nu o mai dam de gard ,ca la toti ne consuma motoarele ulei. Dar din cate observ suntem 2 categorii;unii care recunosc si unii care nu recunosc.Orice motor de putere consuma intre schimburi cel putin 1l de ulei. Am avut o masina de serviciu cu motor de 1,4- 16valve(fiat punto) si consuma ulei. Asa ca....

deviem de la subiect si stricam topicul omului......un litru de ulei consumat se vede pe joja, sa fim seriosi

ps: nu l-am cintarit, l-am masurat....CU PIPETA :)

Edited by bolyboly

iti spun eu ca te inseli......eu schimb uleiul la 30.000, am deja 2 schimburi si se apropie al treilea......si am si 300.000, NU PAPA GRAM DE ULEI !

A spus orice motor de putere...

Si mai cred ca e imposibil sa nu consume chiar deloc, poate mergi numai la 2000rpm.

Faina masina ai la 30k schimbul de ulei... jeez. De criza sau de ce schimbi asa rar?

Ontopic: Foarte frumoasa masina, sper in curand sa imi iau si eu oglinzi ca ale tale :) trebuie sa mai dezbate pe tema asta.

Offtopic: Intre minim si maxim este exact 1l de ulei :) Dar tu ziceai ca nu consuma un gram...poate iti ia 300g si nu vezi pe joja dar de consumat tot consuma :lol:

la M6 , cum zicea poleposition, chiar e de asteptat sa consume asa. pana la urma e un motor de performanta, cu ture multe, si daca il utilizezi la potentialul lui e normal sa vrea ulei.

@ciupanezu....ziceai ca vrei sa iti pui kitul M. am vazut pe net bara fata hamman si mie mi se pare mai deosebita decat M. probabil tu le stii deja pe dinafara pe toate, dar uite-o ca idee. de fapt orice nu e m-pack e mai deosebit :)

iti spun eu ca te inseli......eu schimb uleiul la 30.000, am deja 2 schimburi si se apropie al treilea......si am si 300.000, NU PAPA GRAM DE ULEI !

pai tu parca ai dizal, am inteles ca discutia se poarta pe langa motoarele pe benzina

Poze de sezon :)

ciupane... cat ulei consuma la costumul asta ? :lol:

eu de cand ma invart pe langa bmw-uri inca nu am intalnit bmw pe benzina fie vechi sau nou, sa aibe multi km sau putini si sa nu pape ulei, mai mult sau mai putin dar papa

pole m-a uimit cu M-ul, chiar asa mult consuma? :)

Cipanezu are dreptate...eu observ ca daca merg ca motru nu prea completez...cum incep sa merg kamikaze bag ulei...bn ca si eu pun 0w-40 :)

Are foarte mare importanta stilul de condus la consumul de ulei. Daca conduc eu masina cam si 3 litri la schimb. Daca conduce sotia sub 1 litru :lol:

La Alfa Romeo de 2.0 consuma 1 l la 2000-3000 km si era nomal.

Foarte normal.

La M-uri este considerat normal un consum de 1.5 litri la mia de km.

e normal pe dracu...nu auzi ca de la Bucuresti la Ct cerea ulei...si eu care credeam ca motoarele bmw pe benzina sunt spuma...sunt pe dracu...la diesel nu consuma atat de mult ulei de la schimb la schimb nu e nevoie sa completezi...sa inteleg ca motoarele diesel sunt mai fiabile... :lol:

La Alfa Romeo de 2.0 consuma 1 l la 2000-3000 km si era nomal.

inseamna ca alfa face motoare mai fiabile din moment ce consuma mai putin ulei in mia de km... :) chiar si de trei ori mai putin

n-are nici o legatura ca e diesel sau benzina, oricum ia, mie la 525d, lua pana in 1 L la 10.000 km, cu 5w-30, acuma daca se gaseste lumea si baga 10W-40, in loc de 0w-30 sau 5w-30.. probabil nu-i consuma marmelada... Edited by Cristi.MD

Foarte frumoasa si asa de sezon

Mersi! :)

Hai sa nu o mai dam de gard ,ca la toti ne consuma motoarele ulei. Dar din cate observ suntem 2 categorii;unii care recunosc si unii care nu recunosc.Orice motor de putere consuma intre schimburi cel putin 1l de ulei. Am avut o masina de serviciu cu motor de 1,4- 16valve(fiat punto) si consuma ulei. Asa ca....

AÂşa este.

E la fel ca la consumul de combustibil, puĂžin recunosc consumul real.

La tine, fiind diesel, este normal sĂŁ consume mult mai puĂžin ulei, ĂŽnsĂŁ tot consumĂŁ ceva ulei.

DacĂŁ nu ar consuma deloc ulei, nu ar exista filtrul epurator.

Ontopic: Foarte frumoasa masina, sper in curand sa imi iau si eu oglinzi ca ale tale ;) trebuie sa mai dezbate pe tema asta.

Offtopic: Intre minim si maxim este exact 1l de ulei :D Dar tu ziceai ca nu consuma un gram...poate iti ia 300g si nu vezi pe joja dar de consumat tot consuma

MulĂžumesc!

Exact.

Iar schimbul de ulei la 30 000 km mi se pare un pic exagerat, cu excepĂžia cazului ĂŽn care circuli doar pe autostradĂŁ.

bine, voi aveti dreptate.....schimb uleiul la 30.000 ca asa vreau eu si service-ul....

Prea de tot 30 000.

Circuli preponderent urban sau extraurban?

@ciupanezu....ziceai ca vrei sa iti pui kitul M. am vazut pe net bara fata hamman si mie mi se pare mai deosebita decat M. probabil tu le stii deja pe dinafara pe toate, dar uite-o ca idee. de fapt orice nu e m-pack e mai deosebit

Mersi! :)

ciupane... cat ulei consuma la costumul asta ?

eu de cand ma invart pe langa bmw-uri inca nu am intalnit bmw pe benzina fie vechi sau nou, sa aibe multi km sau putini si sa nu pape ulei, mai mult sau mai putin dar papa

pole m-a uimit cu M-ul, chiar asa mult consuma? :D

:)

TotuÂşi majoritatea nu recunosc. :D

Sa inteleg ca nu ai gume de iarna? :P Exact asa sta si a mea,asteptand asfalt uscat :lol:

Exact.

N-am gãsit jante de tablã pe 16, când o sã gãsesc o sã cumpãr.

Sper totuÂşi ca la urmĂŁtoarea iarnĂŁ sĂŁ am Âşi un X3 3.0d pentru vreme mai extremĂŁ. :D

n-are nici o legatura ca e diesel sau benzina, oricum ia, mie la 525d, lua pana in 1 L la 10.000 km, cu 5w-30, acuma daca se gaseste lumea si baga 10W-30, in loc de 0w-30 sau 5w-30.. probabil nu-i consuma marmelada...

ConteazĂŁ totuÂşi Âşi dacĂŁ e diesel sau nu.

Filtrul epurator micÂşoreazĂŁ consumul de ulei.

e normal pe dracu...nu auzi ca de la Bucuresti la Ct cerea ulei...si eu care credeam ca motoarele bmw pe benzina sunt spuma...sunt pe dracu...la diesel nu consuma atat de mult ulei de la schimb la schimb nu e nevoie sa completezi...sa inteleg ca motoarele diesel sunt mai fiabile... :)

Tu nu faci diferenĂža ĂŽntre o maÂşinĂŁ destinatĂŁ performanĂžei Âşi una normalĂŁ.

Nu poĂži sĂŁ te distrezi pe gratis, distracĂžia ĂŽntotdeauna costĂŁ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.