Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Asteptam cu interes alte stricaciuni.

Hahahahaha :) :) :)

Bravo, felicitari, cost total?

1500 €.

ai luat ulei de la AB varsat? esso LT 71141?

Uleiul a fost cumpĂŁrat de la AB, a fost nevoie de 10 litri.

Uleiul este Esso, nu mai Âştiu exact codul.

nu cred ,doar daca nu s-au apucat astia de magarii mai mari decat le faceau deobicei :)

Nu vĂŁd care-i mĂŁgĂŁria.

E de bun simÞ sã-Þi vândã atât ulei cât ai nevoie.

Nu văd care-i măgăria.

E de bun simţ să-ţi vândă atât ulei cât ai nevoie.

pei magaria este ca esso este de foarte proasta calitate (as putea spune ca la fel de prost ca si uleiul pt motor aral ,care se face pamant in baie dupa niste mii de km) si ESSo se baga inainte la masinile frantuzesti ,acum au renuntat si ei la Esso si s-au dat toti pe elf... :)

Edited by POIUYT

Este uleiul recomandat de BMW.

Chiar Âşi ĂŽn America este recomandat, nu cred cĂŁ este prost.

Acolo nu prea merge sĂŁ-Ăži baĂži joc de client.

In America sunt recomandate foarte multe uleiuri care nu sunt Castrol, preferatul tau. :) Chevron, Shell, Mobil1, Esso.

Apropo. Am facut un schimb de ulei la o statie EZ Lube. Parca eram la benzinarie, aveau probabil tancuri cu ulei sub. Un tip cu un computer iti baga VIN-ul si ii spunea calculatorul ce ulei si ce cantitate este potrivit pentru masina ta. Parcai masina pe rampa, golea uleiul, schimba filtrul si apoi iti turna uleiul potrivit in motor ca si atunci cand bagi benzina, erau vreo 4-5 pompe cu pistol ca si cele de benzinarie. Totul dura cam 10 minute si te costa 19.99$ indiferent de cantitatea si tipul de ulei. Daca motorul iti consuma ulei, te puteai duce oricand si ti se completa gratuit. Si in cei 19.99$ intra si o inspectie si verificare gratuita totala a masinii. Mi se pare grozav, faci plinul de benzina si iti faci si revizia, totul cat bei o cafea.

eu am mare incredere in ARAL si nu am avut niciodata probleme....poate ai avut tu experiente mai neplacute, sau nu a fost folosit ulei adecvat

Eu zic sa te mai interesezi ...eu am vandut aral si castrol concomitent...acum vand doar castrol care are si un aditiv din fabrica si nu scrie doar pe bidon ca il are ,chiar exista si ulei si aditiv...

asa ca prim semn de neregula (daca zici ca mergi demult pe aral) nu iti bat tacheti?!? :)

Eu mă refeream la Esso ca ulei de cutie automată.

ce sa zic...

anunta-ne daca o sa patesti ceva dupa reparatie.. sper ca nu o sa fie cazul ... :) la cutiile automate nu sunt prea experimentat pt ca nu vreau eu sa stric cutiile altora ,le recomand sa mearga la reprezentata si sa isi achizitioneze uleiul d-acolo...asa ca nu stiu ce sa zic..eu vorbesc din punctul de vedere al uleiului fabricat pt motor de Esso,care este de calitate slaba..

Edited by POIUYT

ce sa zic...

anunta-ne daca o sa patesti ceva dupa reparatie.. sper ca nu o sa fie cazul ... :) la cutiile automate nu sunt prea experimentat pt ca nu vreau eu sa stric cutiile altora ,le recomand sa mearga la reprezentata si sa isi achizitioneze uleiul d-acolo...asa ca nu stiu ce sa zic..eu vorbesc din punctul de vedere al uleiului fabricat pt motor de Esso,care este de calitate slaba..

Uleiul meu este cumpãrat de la reprezentanÞã.

la cutie nu te joci, deci bun sau rau esso e recomndat de BMW...daca pui altceva o faci pe pielea ta

pei atunci permiteti-mi sa fac o constatare...

d-aia pica cutiile automate la bmw dupa un nr de km...din cauza calitatii proaste a uleiului...probabil d-aia se inegresc atat de repede si ambreiajele si uleiul... :)

sau poate e doar cursul firesc al uzurii dupa un nr de km...insa eu cred caci cu un ulei mai bun ar duce-o mai multi km.

Edited by POIUYT

ai facut tu teste sa ne spui ca uleiul x e mai bun decat esso? nu. Atunci ai informatii ca au facut altii testele astea? nu cred.

ai tu o statistica reala si certificata care spune ca o cutie automata pica dupa un anumit numar de km?

@POIUYT: După părerea mea, cutiile pică pentru că NU se schimbă uleiul la timp, pentru că sunt foarte solicitate la un stil de conducere sportiv şi pentru că maşinile circulă mult ĂŽntr-un trafic foarte aglomerat şi se adună multe ore de funcţionare.

Nu cred că ai pregătirea sau experienţa necesară ca să afirmi că uleiul de cutie automată Esso e prost.

Edited by Ciupanezu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.