Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Ciupanezu: eram obisnuit cu oglinzile normale, nu tot cauta interpretari ascunse, arata foarte bine cu oglinzile M.

Pentru ca nu eram obisnuit, prima data mi s-a parut ca ceva e off la oglinzi, si de aia am zis de ramele alea ca poate ar trebui sa fie negre... acum ai inteles ?

Nu caut interpretĂŁri ascunse. <_<

Credeam cã te referi la faptul cã trebuie sã mã obiºnuiesc cu oglinzile pentru cã par mai mici decât cele standard.

Bestial au iesit oglinzile :) m-ai convins sa imi iau si eu

Mersi! :bashwall:

Cat de bine arata cu oglinizile astea. <_<

Mersi! :)

Te intreb din pura curiozitate la cati bani ai bagat/bagi in masina nu crezi ca-ar fii mai bine sa treci la E60?

Aceasta ar fi decizia raĂžionalĂŁ, ai dreptate.

ĂnsĂŁ nu vreau sĂŁ mĂŁ comport raĂžional când vine vorba de maÂşinĂŁ pentru cĂŁ eu nu vĂŁd maÂşina doar ca un mijloc de transport ci ca pe o pasiune, o sursĂŁ de plĂŁcere, relaxare, adrenalinĂŁ, ĂŽntr-un cuvânt - de fericire.

Sunt sigur cĂŁ dacĂŁ aÂş vinde-o ar ajunge la vreun puÂşti care ar face accident cu ea sau ar Ăžine-o ĂŽn parcare pentru cĂŁ nu ar putea s-o ĂŽntreĂžinĂŁ corespunzĂŁtor sau ar face-o daunĂŁ totalĂŁ ca sĂŁ-Âşi recupereze banii.

Este o maÂşinĂŁ care ĂŽnghite foarte mulĂži bani, la fel ca orice altĂŁ maÂşinĂŁ premium cu motor mare.

Acesta este motivul pentru care maºinile mai vechi cu motor mare sunt foarte rare În România.

Cei care au maÂşini cu motoare mari sunt oameni foarte bogaĂži Âşi nu le Ăžin foarte mulĂži ani pentru cĂŁ apar noi modele.

Cei care le cumpĂŁrĂŁ de la aceÂştia nu-Âşi permit ĂŽn general ĂŽntreĂžinerea lor Âşi acestea ajung ĂŽntr-o stare deplorabilĂŁ Âşi/sau li se schimbĂŁ motorul cu unul mai mic.

Sunt slabe Âşansele sĂŁ gĂŁseÂşti un pasionat care sĂŁ o cumpere, pasionaĂžii ori nu au bani, ori au alte prioritĂŁĂži ori vor maÂşini mai deosebite.

Deºi mulÞi nu sunt de acord, E60 este o adevãratã evoluÞie faÞã de E39 la fel cum acesta este faÞã de E34, mã refer la motorizãri ºi dotãri similare.

Ămi place foarte mult E60 ĂŽnsĂŁ ĂŽmi doresc mai mult un M5 E39, sper sĂŁ-mi permit unul ĂŽntr-o zi.

e si fan coca cola deasemanea ...

On topic : Super oglinzile ... schimba total aspectul .. <_<

Beau Âşi Pepsi Âşi Cola.

stiam si ca e fan cola :blink: dar asta nu e bine deloc

Decât alcoolic.. :wub:

Nu ma refer la semnatura ta...

Insa, vad ca din ce in ce mai multi folosesc smiley asta ":wub:" si mi se pare cam aiurea...dupa ficare replica, propozitie, sau fraza, sa pui semnu ala...care nu prea inseamna cine stie ce...

Adica eu nu-i vad rostu'..da' poate o fi cool, trendy, fancy, beton, awesome, sau altele...:blink:

Sorry de off

Probabil cĂŁ stai prea mult pe forum dacĂŁ a ajuns sĂŁ te enerveze un smiley destul de banal. :wub:

Tu erai enervant când Încheiai orice post cu " :) :bashwall: :unsure: "

Felicitari ciupanezule, frumoasa, mai rar vezi una asa de frumoasa si de intretinuta pe strada.

Sa ai parte de ea si sa o conduci cu placere si fara incidente.

MulĂžumesc mult! :)

asteptam sa bifezi si :

pachet M [ ]

oglinzi M [x]

toba finala cromata [ ]

revopsire completa [ ]

success in continuare !

MulĂžumesc!

O sĂŁ ia ceva timp. :)

ai o masina frumoasa, dar nu inteleg dc nu ai luat un M5 daca tot vrei sa o faci pe asta sa arate ca unu, oricum la cati bani ai bagat ... <_<

ai scris tu un post unde era o discutie despre embleme de ///M pe 318 :)) nu e acelasi lucru ca si cum un 35 sa fie ///M5 look ??

ai o masina frumoasa, dar nu inteleg dc nu ai luat un M5 daca tot vrei sa o faci pe asta sa arate ca unu, oricum la cati bani ai bagat ... <_<

ai scris tu un post unde era o discutie despre embleme de ///M pe 318 :)) nu e acelasi lucru ca si cum un 35 sa fie ///M5 look ??

Mersi!

Nu am luat un M5 pentru că am maşina asta de la 19 ani şi aveam doar un an de permis, o maşină de 400 cp ar fi fost prea puternică pentru mine.

Ăn plus, nu-mi permit ĂŽncă ĂŽntreţinerea unui M5 E39 şi nu vreau să am unul doar pentru week-end.

Nu vreau să fie o replică de M5 E39, eu vreau să arate cât se poate de bine.

Ăn afară de oglinzi şi pedale, tot ce am montat pe maşină este OEM deci putea fi montat din fabrică pe un E39 non-M.

Pachetul M este deasemenea o opţiune pentru orice E39 non-M.

Nu sunt adeptul tuning-ului optic şi nu voi monta niciodată embleme de M pe maşină sau spoilere dubioase din fibră.

Pe multe BMW-uri, inclusiv E39 şi E36, se pot monta kit-urile M.

Emblemele de M sunt cu totul altceva şi sunt destinate doar ///M-urilor.

E39-urile cu motor V8 au anumite piese comune cu M5 E39 ĂŽnsă există destule diferenţe:

How is the E39 M5's suspension different from that of a regular 5 Series?

The suspension of the E39 M5 shares its basic aluminum-intensive MacPherson strut/multi-link design with that of the V8-powered E39 5 Series models but incorporates several specific changes from BMW M:

-Specific spring rates with reduced spring height (0.9-inches shorter than standard E39 springs, 0.1-inches shorter than M-Technic E39 springs)

-Specific shock valving

-Thicker anti-roll bars front and rear

-Polyurethane auxiliary springs in place of rubber units

-Steel balljoints in place of rubber rear suspension bushings

How does the steering system of the E39 M5 differ from that of other E39 5 Series models?

Like all V8-powered E39 5 Series models, the E39 M5 is equipped with a recirculating-ball steering system. However, the overall steering ratio has been reduced to 14.7:1 from 17.9:1. In addition, the E39 M5 features Servotronic vehicle-speed-sensitive power assist that provides two levels of resistance controlled via the console-mounted M Driving Dynamics button (informally known as the "Sport" button).

Edited by Ciupanezu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.