Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Am vĂŁzut mai multe pe care mi le-aÂş permite dar nu vreau orice M5. <_<

Aº vrea urmãtorul tip de scaune, neapãrat o stare opticã bunã ºi cât mai puÞine semne de uzurã:

http://img5.imageshack.us/img5/8830/5d2727.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/4854/5d2527.jpg

CostĂŁ mult aÂşa ceva.

Cam cat costa asa ceva?

misto , acum vad ca pozele de la modelul 2 , o parte din ele , mi le-a trimis unul pe mail ca ii vindea farurile si le-am cumparat dar erau altele :)

Pozele pe care le-am postat sunt de la a treia maºinã, e de câteva luni la vânzare.

Cam aÂşa ceva mi-aÂş dori. :)

De ce crezi asta?

Ştiu trei M5-uri şi doar unul e ok tehnic, restul sunt super uzate.

E şi normal având ĂŽn vedere că ĂŽntreţinerea unui M5 E39 costă foarte mult şi cei mai mulţi nu-şi permit ĂŽntr-adevăr o astfel de maşină.

Edited by Ciupanezu

Nici eu nu am vazut pana in prezent un M5 in stare tehnica buna...am tot sperat..dar am ajuns sa cred ca in Romania nu exista...

le rup si aia in Germania de le sar capacele...nu stiu la ce va referiti cand spuneti bine intretinute...la mecanica?! la stare ei estetica interioara -exterioara..?! daca este vorba de estetica,Razvan stie foarte bine cum e cu restaurarea ,iti poate da niste sfaturi pertinente <_<..si cred ca pt 12 de coco taxa, merita ...

Edited by POIUYT

Nu, vreau un M5.

ultima e super ingrijita arata bine masina se vede ca e intretinuta ... cat este taxa la un m5 din 2001-2002 aveti idee ... ?

Da, aratĂŁ de parcĂŁ e nouĂŁ.

Vreo 12 000 €. <_<

In romania cat costa un m5 in stare asa si asa?

E unul din 1999, uita-te .. :unsure:

bradar tien..super poza ti-ai tras... <_< :) :bashwall:

p.s. eu zic ca in cazul M-urilor...de unde le-ai lua, tapla si cercuri au vazut toate...

Edited by POIUYT

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.