Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

spre vara sper sa fac un upgrade daca imi ajuta Dumnezeu ... sa trec la un 335i coupe/cabrio in defavoarea unui M5 E39 <_< ... pot bate si spre un m5E60 care am vazut ca pe mobile.de ajunge in 35mii fara tva !

m-urile depinde de regimul de exploatare , nu toti km sunt facuti in circuit , multi le folosesc ca masini curente iar km adunati sunt pe croaziera sau autostrazi ... nu in regim de circuit ... ceea ce ma conduce la ideea ca un M in 100k km nu este forjat !

Chiar daca remarca vine mai tarziu, nu m-am putut abtine cand am vazut pozele cu masina. Tot respectul...ai o masina foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Meritul tau e ca investesti in masina....tine-o tot asa. Felicitari inca odata.

spre vara sper sa fac un upgrade daca imi ajuta Dumnezeu ... sa trec la un 335i coupe/cabrio in defavoarea unui M5 E39 <_< ... pot bate si spre un m5E60 care am vazut ca pe mobile.de ajunge in 35mii fara tva !

m-urile depinde de regimul de exploatare , nu toti km sunt facuti in circuit , multi le folosesc ca masini curente iar km adunati sunt pe croaziera sau autostrazi ... nu in regim de circuit ... ceea ce ma conduce la ideea ca un M in 100k km nu este forjat !

Sper sĂŁ-Ăži iei maÂşina pe care Ăži-o doreÂşti. :)

Sper sĂŁ te ajute sĂŁ te decizi :unsure:

http://www.youtube.com/watch?v=AD9NWg6HaGw

Este adevĂŁrat ĂŽnsĂŁ nu cred cĂŁ cineva cumpĂŁrĂŁ un M ca sĂŁ se plimbe, sunt maÂşini care te ĂŽmbie sĂŁ le conduci sportiv, aceasta este menirea lor principalĂŁ.

Pai pisicile nu sunt forjate majoritatea dintre ele?

Si nu rezista si astazi?

Nu prea se pot compara.

BMW-urile standard au altĂŁ fiabilitate.

Cele mai multe M-uri nu trec de 150 000 km fĂŁrĂŁ nici o piesĂŁ importantĂŁ picatĂŁ.

PicĂŁ diferenĂžiale, cutii ĂŽn cazul celor cu SMG, chiar Âşi motoare.

Chiar daca remarca vine mai tarziu, nu m-am putut abtine cand am vazut pozele cu masina. Tot respectul...ai o masina foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Meritul tau e ca investesti in masina....tine-o tot asa. Felicitari inca odata.

ĂĂži mulĂžumesc! :bashwall:

Sper sĂŁ-Ăži iei maÂşina pe care Ăži-o doreÂşti. :)

Sper sĂŁ te ajute sĂŁ te decizi :unsure:

http://www.youtube.com/watch?v=AD9NWg6HaGw

Este adevĂŁrat ĂŽnsĂŁ nu cred cĂŁ cineva cumpĂŁrĂŁ un M ca sĂŁ se plimbe, sunt maÂşini care te ĂŽmbie sĂŁ le conduci sportiv, aceasta este menirea lor principalĂŁ.

Pai pisicile nu sunt forjate majoritatea dintre ele?

Si nu rezista si astazi?

Nu prea se pot compara.

Cele mai multe M-uri nu trec de 150 000 km fĂŁrĂŁ nici o piesĂŁ importantĂŁ picatĂŁ.

ĂĂži mulĂžumesc! :bashwall:

Cand facem o intalnire? Vineri acum seara?

Nu prea se pot compara.

bai frate, de cate ori vad ineptii de genul asta rad copios!!!!

De unde stii tu, domnu Ciupanezu, ca nu trec de 15oooo km fara sa pice o piesa importanta.

E total pe dos!

M-urile au o fiabilitate mult mai buna decat cele obisnuite! Problema e la cei care le utilizeaza si care cred ca un M suporta orice fara sa ii schimbi consumabilele la un interval mult mai mic ca un bmw obisnuit etc.

Nu pica nimic la M , atata timp cat il intretii si il utilizezi corespunzator! Din contra, uzura lui in timp e muuuuuult mai mica! Motorul e facut sa reziste , cutia la fel, diferentialul la fel etc..

<_< :) :bashwall: :unsure:

bai frate, de cate ori vad ineptii de genul asta rad copios!!!!

De unde stii tu, domnu Ciupanezu, ca nu trec de 15oooo km fara sa pice o piesa importanta.

E total pe dos!

M-urile au o fiabilitate mult mai buna decat cele obisnuite! Problema e la cei care le utilizeaza si care cred ca un M suporta orice fara sa ii schimbi consumabilele la un interval mult mai mic ca un bmw obisnuit etc.

Nu pica nimic la M , atata timp cat il intretii si il utilizezi corespunzator! Din contra, uzura lui in timp e muuuuuult mai mica! Motorul e facut sa reziste , cutia la fel, diferentialul la fel etc..

<_< :) :bashwall: :unsure:

Stiu 3 posesori de M5 E39, toate au avut cel putin o problema serioasa, doua dintre ele au motoarele reconditionate.

E cunoscut faptul ca si M3 E46 a avut diferite probleme, de exemplu cele fabricate intre 2000 sau 2001 si 2002 au avut probleme la cuzineti si motoarele au fost schimbate pe garantie.

La M3 E46 si M5 E39 mai pica diferentialele.

Pe de alta parte, tu esti cel care spunea ca scoate 16-17% cu M6-le desi orice alt posesor de M6 declara un consum de minim 22% iar Poleposition a spus ca-i consuma in general cam 35%.

Ce inseamna oare asta?

Eu nu cred nimic din ceea ce postezi.

M-urile sunt masini fiabile insa fiabilitatea unei masini sportive depinde de stilul de conducere.

Ciupane, esti un frustrat si un invidios! :blink:

Ai dreptate. :wub:

Am o zdrenta de seria 5 si comentez la marele posesor de ///M-uri si caluti cabrati. :blink:

Pe de alta parte, tu esti cel care spunea ca scoate 16-17% cu M6-le desi orice alt posesor de M6 declara un consum de minim 22% iar Poleposition a spus ca-i consuma in general cam 35%.

Ce inseamna oare asta?

Eu nu cred nimic din ceea ce postezi.

Pole merge cu M6-ele la modul sport si supertalpa.!

Eu am scos consumul ala real, intreab-l si pe pole.

Stiu ca atotsiutenia ta e mai presus d eorice indoiala, si ceea ce stii tu despre M-uri deja sunt axiome, si de aceea nu pot decat sa ma inclin dupa urmatorul banc : " un politist se aseaza pe o banca in parc si banca se rupe! Morala: cel mai destept cedeaza!"

<_< :)

Tu nu crezi nimic din ceea ce postez eu, e bine! Insa eu macar mai postez si altceva in afara de ineptii atotstiutoare de la cineva care nua avut niciodata un M , pe cand eu sunt la al treilea!

Pole merge cu M6-ele la modul sport si supertalpa.!

Eu am scos consumul ala real, intreab-l si pe pole.

Tu nu crezi nimic din ceea ce postez eu, e bine! Insa eu macar mai postez si altceva in afara de ineptii atotstiutoare de la cineva care nua avut niciodata un M , pe cand eu sunt la al treilea!

Sigur.

Deci merge in aglomeratie la modul sport si supertalpa.

N-am avut inca nici un M dar am o masina cu motor mare pe benzina si stiu cum consuma o astfel de masina.

Consumurile pe care tu le declari sunt ireale, sunt doar o alta metoda prin care vrei sa iesi in evidenta.

Una e sa spui ca ai scos 17% in regim extraurban sau noaptea si alta este sa spui ca ai scos acel consum in regim urban.

Pai cine te crede?

Iar incepi faza asta cu numarul de M-uri detinute? E un fel de fetis pentru tine...

Poti avea 100 de masini scumpe si totusi sa fi limitat in gandire.

Vorbesc la modul general, desigur. <_<

Guest poleposition

Intr-adevar, exploatez destul de mult masina, dar am reusit si eu 17% in afara si 22.9% in oras. Acum am un mixt de 25% dar e in crestere.

Cand am luat masina de la Tien avea un consum de 17% intr-adevar.

Daca resetez consumul si merg numai in Buc, in stilul meu am un consum de 35%.

Deci variaza foarte mult in functie de factori...in sfarsit, nu inteleg ce e asa important.

Tien, mersi pt intentie cu Lambo ala, dar se amana cel putin pana la vara sau de tot.

Edited by poleposition

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.