Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Am zis in jur de 7 secunde pentru ca nu am masurat-o pe accelerometru.

7.1 din carte nu inseamna 7.1 in realitate, un sofer normal nu poate obtine timpii din carte cu o cutie manuala. :unsure:

Oricum, m-am mai dat si cu E46 325i si a fost mai lent decat E60 530d.

Ai dreptate, arata foarte frumos bordul cu ecranul de navigatie insa am alte prioritati. :blink:

prioritatiile tale ar trebui sa fie covorasele de velur !! arata ingrozitor cu cauciucele alea :bashwall: <_<

in rest, super masina! :)

Si eu ma gandeam sa-mi iau insa ar fi cam nasol pentru ca atunci cand plec de la antrenament le-as murdari de zgura.

O sa-mi cumpar totusi..

Mersi! :blink:

------

Asa arata cheia veche de prefacelift:

http://img186.imageshack.us/img186/3802/18062008207fn6.jpg

Am facut o conversie, acum am cheie de facelift:

http://img300.imageshack.us/img300/6199/07072008345uc7qg7.jpg

Frumoasa foc masinutza,nu imi plac ledurile albastre de la numar.....Vreau si eu breloc asa,cu seria 3....

daca mergi extraurban cu vreo 150-160 asa, relaxat, tot 9-11 ia? sau tu te-ai referit 9-11 pe autostrada, respectand limitele de viteza?

nu de alta, dar a mea are motor mai mic , cutie manuala, si la 160 ia vreo 14 pe instant. a ta ar trebui sa ia vreo 2 litri mai mult zic eu, asta relaxat.

Ciupa ,ori ne pregatesti o surpriza ca pachetul M de mai sus a fost dat! <_<

Am mai fost eu odata la Buc dar acum vin special sa ma dai o tura!

Edited by gabriel_525

am stat pe forumul acesta aprox. nonstop......fara indoiala masina ta ma atins la suflet. Este atat de nervoasa si inspira atata putere incat mi-e greu sa cred ce ai mai putea vrea implus de la masina... SA O ACCELEREZI SANATOS <_< :)

MulĂžumesc! :)

AÂş vrea mai multĂŁ putere, pachet M, scaune M. :bashwall:

cu umpic de investitie .... ar putea iesi ceva spectaculos....depinde cat esti de dipus sa faci asta ! fara doar si poate masina arata epic de bine.

P.S am vazut cva filmulete pe youtube......suna extraordinar <_<

MulĂžumesc! :)

cu umpic de investitie .... ar putea iesi ceva spectaculos....depinde cat esti de dipus sa faci asta ! fara doar si poate masina arata epic de bine.

P.S am vazut cva filmulete pe youtube......suna extraordinar <_<

Am nevoie de cam 10 000 € ca sĂŁ-mi realizez visul ĂŁsta.

Sper sĂŁ reuÂşesc.

Mersi din nou! :bashwall:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.