Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Iti urez sa iti realizezi visu cat mai repede !!! Mult nu mai ai, masina e superba :blink: !!! la cat ai investit in ea sigur iti puteai lua E60, dar din cate vad esti si tu un pasionat de E39 :bashwall: <_<

... am sa vin si eu din urma cu tractoru meu M5 diesel :unsure: eu mai am mult .. mult mult ... :) .. acu`urmaresc niste jante M5 (binenteles cele originale E39 pe 18")

Edited by DGDanyel

MulĂžumesc! :bashwall:

cu umpic de investitie .... ar putea iesi ceva spectaculos....depinde cat esti de dipus sa faci asta ! fara doar si poate masina arata epic de bine.

P.S am vazut cva filmulete pe youtube......suna extraordinar <_<

Am nevoie de cam 10 000 € ca sĂŁ-mi realizez visul ĂŁsta.

Sper sĂŁ reuÂşesc.

Mersi din nou! :unsure:

10.000?

spor la strans banii ! :)

E nasol ca alea au fost intretinute a la Romania inainte sa fie lovite. <_<
incearca pe e-bay cateodata gasesti ce trebuie.

bafta

Mai degraba pe mobile. :)

nu toti romanii sunta carpaci....si nu toti nemtii sunt cinstiti. eu in locul tau chiar prefer masina luata din romania (dar de noua) pentru ca la nemti, cine isi ia m5, clar stie ce vrea, si stie si ce poate masina, si profita cat mai mult de ea. pe cand la noi, multi si le iau doar pentru imagine, si merg foooooaaarte potolit. daca gasesti una luata de noua de la noi, si cu tot istoricul , eu cred ca e mult mai de incredere si in stare mai buna(partea grup motopropulsor) decat una din germania.

Nu toti romanii sunt carpaci, e adevarat.

Problema este alta.

M5 E39 s-a fabricat pana in 2003.

Deci voi cumpara o masina destul de veche.

Este foarte greu sa cumperi un M5 de la primul proprietar din doua motive.

Multi s-au plictisit de masina dupa atatia ani si au vandut-o de mult, iar cei care inca pastreaza masina o fac pentru ca a devenit masina lor de suflet si nu vor s-o vanda.

Un M luat la mana a treia sau a patra din Romania este in general o masina intr-o stare tehnica foarte proasta, de fapt ca orice BMW.

Tocmai pentru ca multi le cumpara pentru imagine sunt vandute atunci cand incep sa se deprecieze.

Oricum, acesta este un proiect de viitor, va mai trece ceva timp pana voi cumpara masina.

Guest poleposition

@Mihai20 a scris: "pentru ca la nemti, cine isi ia m5, clar stie ce vrea, si stie si ce poate masina, si profita cat mai mult de ea. pe cand la noi, multi si le iau doar pentru imagine, si merg foooooaaarte potolit. "

Eu zic:

zau ? iata ca sunt in masura sa te contrazic.

am un M6 care este folosit la capacitati maxime si este utilizat fix asa cum i se cade unui M, dar este si intretinut pe masura.

PS: sunt in RO si mi se rupe de imagine...cine isi ia M5/M6 nu il ia pt imagine, crede-ma ca de cateva ori am fost intrebat la benzinarie daca imi baga Diesel sau Benzina.

pt imagine iti iei altceva, nu M5 sau M6.

@Mihai20 a scris: "pentru ca la nemti, cine isi ia m5, clar stie ce vrea, si stie si ce poate masina, si profita cat mai mult de ea. pe cand la noi, multi si le iau doar pentru imagine, si merg foooooaaarte potolit. "

Eu zic:

zau ? iata ca sunt in masura sa te contrazic.

am un M6 care este folosit la capacitati maxime si este utilizat fix asa cum i se cade unui M, dar este si intretinut pe masura.

PS: sunt in RO si mi se rupe de imagine...cine isi ia M5/M6 nu il ia pt imagine, crede-ma ca de cateva ori am fost intrebat la benzinarie daca imi baga Diesel sau Benzina.

pt imagine iti iei altceva, nu M5 sau M6.

eu am vb la general.....ma bucur ca exista si exceptii. am spus si pe topicul tau asta <_< .

e penibil sa ai masina de sute de cai si sa mergi ca melcul . sau sa nu faci un cerc de frica ca se rupe ceva. se rupe.....schimbi :)

Si eu visez la un M5 E39. Cred ca toti care au un e39 isi doresc un M. Problema nu e cumpararea, ci intretinerea lui. Dar despre asta s-a mai discutat.

E greu sa gasesti un M5 E39 in conditii apropiate de cele de fabrica. Doar daca il iei de la vreun mos, care l-a scos din garaj doar in week-end, caci cei mai tineri sigur au vrut sa vada pana unde ajunge acul vitezometrului <_< si au scos mult fum din gume.

Iti doresc sa-ti indeplinesti visul cu M5-ul, caci stiu ce inseamna :)

Asta e ca vechea poveste cu masinile din nemtia, unde masina din 2000 are 80 000 km. De ce? Masina a fost unei batranici care mergea cu ea doar pana la piata sa cumpere ceapa <_< . Acuma revenind cu picioarele pe pamant, nimeni nu isi ia M ca sa mearga linistit cu el, doar pt ca scrie M pe el, isi ia 318D si pune o emblema cu M, mai simplu si fara consum de peste 20%.

Asta e ca vechea poveste cu masinile din nemtia, unde masina din 2000 are 80 000 km. De ce? Masina a fost unei batranici care mergea cu ea doar pana la piata sa cumpere ceapa :bashwall: . Acuma revenind cu picioarele pe pamant, nimeni nu isi ia M ca sa mearga linistit cu el, doar pt ca scrie M pe el, isi ia 318D si pune o emblema cu M, mai simplu si fara consum de peste 20%.

Ceea ce spui tu este valabil la o masina normala dar nu si la un M.

M-urile nu sunt cumparate pentru a a face naveta la servici si inapoi.

In general sunt cumparate pentru conducere sportiva, plimbari, drumuri lungi.

In Germania exista M-uri din 2000 cu 80 000 km dar si pretul este pe masura.

Sunt sigur ca orice M5 a fost condus sportiv dar nu ma sperie acest lucru daca si intretinerea a fost pe masura.

Nu trebuie sa confundam masina din Germania care are 80 000 km cu masina din Germania care pleaca spre Romania cu 250 000 km si ajunge pe autovit cu 130 000.

Si eu visez la un M5 E39. Cred ca toti care au un e39 isi doresc un M. Problema nu e cumpararea, ci intretinerea lui. Dar despre asta s-a mai discutat.

Daca vrei unul misto, problema e si cumpararea.

Un M5 E39 cu putini km costa foarte mult in Germania, in jur de 25 000 euro.

E greu sa gasesti un M5 E39 in conditii apropiate de cele de fabrica. Doar daca il iei de la vreun mos, care l-a scos din garaj doar in week-end, caci cei mai tineri sigur au vrut sa vada pana unde ajunge acul vitezometrului <_< si au scos mult fum din gume.

Nu este greu deloc sa-l gasesti, uita-te pe mobile.

Problema este de pret, la care se adauga si enorma taxa de inmatriculare.

Iti doresc sa-ti indeplinesti visul cu M5-ul, caci stiu ce inseamna :)

Mersi!

Edited by Ciupanezu

Da, sa-l iei din Germania e mult prea scump si taxa mult prea mare, iar sa-l iei din Romania, e loterie. Sfatul meu, e sa iti pastrezi masina, mai ales la felul in care ai ingrijit-o, si sa ii schimbi motorul+ toate anexele necesare, o sa iesi mult mai castigat.

La asta m-am gândit ºi eu. <_<

Sper sĂŁ reuÂşesc.

Bafta maxima dar o asemenea transformare dpdv al mecanicilor de la noi si service-uri de ... este aproape imposibil sau in cel mai bun caz nu o sa traga ca unul de serie.

Nicidecum. <_<

La service-ul la care merg de obicei s-au mai reparat motoare de M5 E39, 850i, M3 E46, acolo mi-am reparat şi cutia steptronic.

Nu am probleme din acest punct de vedere, singura problemă sunt banii.

Costă mult pentru că voi fi nevoit să cumpăr anumite piese noi, e foarte greu să găseşti o maşină ĂŽn stare perfectă.

Mulţumesc!

Edited by Ciupanezu

Nicidecum. <_<

La service-ul la care merg de obicei s-au mai reparat motoare de M5 E39, 850i, M3 E46, acolo mi-am reparat Âşi cutia steptronic.

Nu am probleme din acest punct de vedere, singura problemĂŁ sunt banii.

CostĂŁ mult pentru cĂŁ voi fi nevoit sĂŁ cumpĂŁr anumite piese noi, e foarte greu sĂŁ gĂŁseÂşti o maÂşinĂŁ ĂŽn stare perfectĂŁ.

MulĂžumesc!

pai atunci daca reusesti tu atunci voi face si eu la fel :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.