Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Normal că nu. <_<

Ănsă am rămas marcat.

Imediat după m-am urcat ĂŽn maşina mea şi parcă eram ĂŽntr-o Dacie, cele două maşini nu se pot compara.

Strict la M

Caută pe http://www.m5board.com/

S-au adăugat culori, tot felul de opţiuni.

Tehnic nu cred că s-a schimbat mare lucru.

Edited by Ciupanezu

• 2 weeks later...

Ai grija ca masina e perversa ca femeia...nu stii cand te lasa:))) joke :)

Oricum este o masina minunata sa o stapanesti sanatos!!!

Ai scris mai sus ca ii dedici mult timp mai ales ca se strica des. Mai exact ce se strica des la ea? un prieten mi-a zis ca mereu troncane ceva pe sub astea orice ai face....asa este?

Din ce an au inceput sa apara e39 cu norma de poluare euro 3?

Edited by Chelos

Oricum este o masina minunata sa o stapanesti sanatos!!!

Multumesc!

Ai scris mai sus ca ii dedici mult timp mai ales ca se strica des. Mai exact ce se strica des la ea? un prieten mi-a zis ca mereu troncane ceva pe sub astea orice ai face....asa este?

Cu articulatia nu am avut probleme pana acum 2-3 luni, articulatia de M e mai rezistenta decat articulatia standard.

Pica tot felul de chestii, varsta isi spune cuvantul.

Insa am cam schimbat tot ce putea pica, acum nu mai pica decat maruntisuri.

Din ce an au inceput sa apara e39 cu norma de poluare euro 3?

Banuiesc ca din '96.

A mea e din octombrie '98 si este Euro 3.

nu stiu de e46....dar el zicea ca e39 fiind o masina mare mereu este ceva de reparat la ea datorita drumurilor etc.. poate si la e46 dar mai putin datorita greutatii reduse si a suspensiilor

N-are legaturĂŁ cu marimea sau greutatea masinii.

A mea are 1547 kg.

este diferenta mica de greutate intre e46 si e39 , cam greutatea a 2 pasageri asa...1588kg vs 1490kg

Depinde de motorizare.

Sa te intreb ceva ciupanezule:D Eu sunt soldat am 15 milioane pe luna....crezi ca mi-as permite sa intretin si sa repar o eventuala defectiune a unui e39 exceptand M5 si 540.??? Eu am 6000E si ma tot documentez ce sa imi iau as vrea un 320D sau 318i din 2000 dar mi-ar placea si un seria 5 din 98 99....525d poate sau nu stiu exact. Astept parerea ta. Mersi mult Edited by Chelos

Iti raspund la modul general, nu vreau sa o iei ca pe o jignire.

Nu poti intretine corespunzator nici un BMW daca ai salariu de 1500 Ron pe luna, cu atat mai putin un E39 sau un E46.

Mai bine cumperi un Golf IV sau o alta masina de genul acesta.

Aceste masini au deja o varsta, costurile de intretinere sunt mari.

Edited by Ciupanezu

Aha ma gandeam eu:) nu este o jignire. Momentan am 19 ani am tot timpul din lume sa avansez si sa castig mai multi bani. Abia am intrat in Fortele Armate.

Golf 4 imi place. Un Passat din 2001 ar fi bun pentru venitul meu?

Iti raspund la modul general, nu vreau sa o iei ca pe o jignire.

Nu poti intretine corespunzator nici un BMW daca ai salariu de 1500 Ron pe luna, cu atat mai putin un E39 sau un E46.

Mai bine cumperi un Golf IV sau o alta masina de genul acesta.

Aceste masini au deja o varsta, costurile de intretinere sunt mari.

Pai cate bmw-uri sunt intretinute corespunzator? adica cati schimba piesele defecte imediat ce se duc sau dau semne de oboseala si asta numai cu piese noi.

Altii au bmw mai nou decat e39 si au 1500 ron. luna.

Merg rugandu-se sa nu pice ceva :))

Foarte tari Golfurile 1 cabrio...am un amic cu asa ceva, am vazut ca in ultimii ani de fabricatie le-au pus airbag sofer, geamuri electrice, scaune Recaro, ABS si AC...oricum au decapotarea elctrica...motorul de 1.8 cu injectie e foarte ok...

Pai cate bmw-uri sunt intretinute corespunzator? adica cati schimba piesele defecte imediat ce se duc sau dau semne de oboseala si asta numai cu piese noi.

Altii au bmw mai nou decat e39 si au 1500 ron. luna.

Merg rugandu-se sa nu pice ceva :))

Stiu ca sunt multe dar e nasol sa fii in aceasta situatie.

Edited by Ciupanezu

poate si la e46 dar mai putin datorita greutatii reduse si a suspensiilor

este diferenta mica de greutate intre e46 si e39 , cam greutatea a 2 pasageri asa...1588kg vs 1490kg

523ul are 1495 :lol: light as a feather. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.