Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Ciupa, daca iti aparea unu´ in fata ce ii mai faceai !?!? mai stricai si bunatate de masina :)

pai el nu se uita in fata ? de unde sa ii apara ca sa nu il poata evita? din cer sau din pamant ?

acceleratia cred ca ar fi mult mai buna cu stangul un pic in frana si mai turata inainte de placare . zic si eu, nu bag mana-n foc, nu am condus prea mult automata, dar mi s-a parut diferenta sesizabila in felul asta .franele insa chiar m-au impresionat. parca se opreste mai repede decat a mea, la prima vedere.

cat despre cercuri...chiar nu au rost fara blocant, si oricum nu cu cutie automata. chiar nu intelegeam ce se face atata caz de blocant, ca si eu puteam sa fac cercuri (pe ud doar) pana nu am mers cu un 325 cu blocant si cu o mazda rx8, si mi-am dat seama ca nu are nici un rost sa te chinui , si sa tragi de masina daca nu ai lsd.

bafta

acceleratia cred ca ar fi mult mai buna cu stangul un pic in frana si mai turata inainte de placare . zic si eu, nu bag mana-n foc, nu am condus prea mult automata, dar mi s-a parut diferenta sesizabila in felul asta .franele insa chiar m-au impresionat. parca se opreste mai repede decat a mea, la prima vedere.

Am plecat un pic turat ĂŽn primul filmuleţ, ĂŽnsă evit să fac chestia asta pentru că uzez discurile de ambreiaj.

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition

ai sa razi, dar M6-le la relanti, chiar suna a diesel :)

apoi, nu vad ce e rau in asta, motoarele diesel BMW , sunt oricum unele efoarte reusite.

mai merge Ciupane V8 ? trebuie sa mai ma plimbi si pe mine :)

Cu prima ocazie...

:lol:

ai sa razi, dar M6-le la relanti, chiar suna a diesel :)

apoi, nu vad ce e rau in asta, motoarele diesel BMW , sunt oricum unele efoarte reusite.

ÂŞi a mea sunĂŁ oarecum a diesel la ralanti, la fel ca M5 E39, M5 E60 sau M6...

Nu e o problemĂŁ, mie ĂŽmi place cum se aude.

Sunt convins ca se aude frumos. Se aude la a mea ca e in 6L(cand accelerez,nu-i valabil la ralanti) ,dar la tine cu V8. Am sa incerc sa vin la o intalnire sa-ti vad masina live. E un etalon pentru mine. Culoarea e la fel,am luat trimurile de interior...sper sa vina si restul.Incet,incet...

Vreau sa ma lamuresti ce inseamna kit-ul acela retrofit(banuiesc dar sper ca la vreo intalnire sa inteleg mai bine).

Baftamulta!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
@Calin78: Da.

@aleks_high: Sigur. :)

Mi-as fi dorit sa fie manuala insa nu am gasit, ar fi fost mult mai misto.

Nava Masina ... sa o stapanesti sanatos. si pt mine este un vis e39 :) .... momentan am un e34 din 95 face lift 525i 24v 192 cai :) ... sunt f multumit ... nu vreau sa ma gandesc cum e e39 :lol:... tare tare ... bafta.

Mi s-a ars iar un led aftermarket de la angel eyes...

Am pus altul pe care-l aveam, ĂŽnsă acum am unul alb spre albastru şi altul alb.

Prin urmare, o să revin mâine la becurile OEM de angel eyes.

Mari porcării ledurile astea aftermarket...

http://img31.imageshack.us/img31/181/p1112091909.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/4995/p1112091746copy.png

Edited by Ciupanezu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.