Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Eu zic ca nu e greu :lol: Sa ceri pe o masina poti sa ceri cat vrei,asta nu e relevant,conteaza cat ti se ofera.As face pariu ca iei in 10 mii euro 2 535-uri dublu dotate de prin italia,franta sau spania :)

Ca sunt si super pasionati care dau 10 mii euro pe ea asta e alta treaba,insa sunt mai rari astia.Pe mobile.de foarte multe sunt autohouse-uri care au in pret inclus si tva-ul,daca iei de la privat mai si negociezi si mai scazi si 19% din ce vezi pe site-urile astia.

Nu vreau sa ma bag pe subiectul asta ca discutam 10 pagini :) Nici nea Puiu nu ia pe a lui 10 mii,nici vorba, sa mai taie 2000 asa la prima strigare,chiar daca e 2004 prim proprietar si motorizare cautata,preturile au ajuns de nici nu va imaginati,stiu asta deoarece cunosc pe cineva care vrea sa-si ia masina,e in cautari,se negocieaza foarte mult fata de ce e pe autovit,in realitate sunt alte preturi, daca ai acum 10 mii de euro cash iti iei masina de masina.

Dacă iei două de 5000 €, s-ar putea să iei doar nişte cazane. :)

Doar taxa de ĂŽnmatriculare e mai scumpă decât maşina ta. :)

eu pe toate le consider cazane...inclusiv pe a mea...la un 535i din '98 cred ca ii trebuiesc schimbate pedalele de la cata talpa a vazut in viata lui(apropo de consumul de ulei)..cred ca nu e diferenta intre un urs si un e39 535i...mereu imi aduc aminte de cerculetele pe care le faceai la polivalenta pe piatra cubica , ce denivelari sareai p-acolo... :lol:

Edited by POIUYT

Eu zic ca nu e greu :) Sa ceri pe o masina poti sa ceri cat vrei,asta nu e relevant,conteaza cat ti se ofera.As face pariu ca iei in 10 mii euro 2 535-uri dublu dotate de prin italia,franta sau spania :)

Ca sunt si super pasionati care dau 10 mii euro pe ea asta e alta treaba,insa sunt mai rari astia.Pe mobile.de foarte multe sunt autohouse-uri care au in pret inclus si tva-ul,daca iei de la privat mai si negociezi si mai scazi si 19% din ce vezi pe site-urile astia.

Nu vreau sa ma bag pe subiectul asta ca discutam 10 pagini :) Nici nea Puiu nu ia pe a lui 10 mii,nici vorba, sa mai taie 2000 asa la prima strigare,chiar daca e 2004 prim proprietar si motorizare cautata,preturile au ajuns de nici nu va imaginati,stiu asta deoarece cunosc pe cineva care vrea sa-si ia masina,e in cautari,se negocieaza foarte mult fata de ce e pe autovit,in realitate sunt alte preturi, daca ai acum 10 mii de euro cash iti iei masina de masina.

E foarte usor sa vorbesti vorbe uitandu-te pe internet la niste anunturi.

N-ai cumparat in viata ta o masina oarecare, dar emiti pareri cu privire la o masina pe care o am de 3 ani.

Dublu dotate? :lol: Un 535i cu la fel de multe optiuni, in aceeasi stare tehnica si cu uzura destul de mica nu este deloc usor de gasit. Eu oricum am toate optiunile de care am nevoie.

Daca exista pe mobile 535i-uri de 8-10000 €, asta inseamna ca exista si potentiali cumparatori.

Daca iei o masina ieftina, o sa plangi ca nu e fiabila, ca bate totul, ca piesele sunt scumpe etc.

Pai degeaba deschizi subiectul, oricum vorbesti din auzite.

N-are nici un rost discutia, amandoi vorbiti de dragul de a vorbi.

Doar taxa de inmatriculare e enorma, o masina buna costa macar 7000 € in Germania.

Edited by Ciupanezu

Doar taxa de inmatriculare e enorma, o masina buna costa macar 7000 € in Germania.

pai intram si noi in randu lumii ,le inmatriculam pe Bulgaria.. :)

man, acu' serios, arata bine masina ,dar nu mai exagera, ca e doar o masina macatoare de bani ,altceva nimic special . :)

eu am incheiat, si ca sa mai zic una din auzite...am auzit ca iti bat tachetii la ralantii :lol:

Edited by POIUYT

eu pe toate le consider cazane...inclusiv pe a mea...la un 535i din '98 cred ca ii trebuiesc schimbate pedalele de la cata talpa a vazut in viata lui(apropo de consumul de ulei)..cred ca nu e diferenta intre un urs si un e39 535i...mereu imi aduc aminte de cerculetele pe care le faceai la polivalenta pe piatra cubica , ce denivelari sareai p-acolo... :)

A ta o fi, a mea nu.

N-ai nici o treaba cu subiectul.

Consumul de ulei este normal, nu are legatura cu uzura.

Exista E30-uri intretinute si E30-uri rupte, nu mai generaliza aiurea.

Nu pateste nimic masina de la niste cercuri facute de 4 ori in 3 ani, mai rau e sa schimbi uleiul la peste 15000 km.

Guest poleposition

Lasa ma, nu stii ca eu am stricat diferentialul la M6 ca am facut cerculetul ala pus pe youtube :) cel putin asa tipa gandirea cu premeditare din unii :)

E sensibile masinile astea bre' :lol:

pai intram si noi in randu lumii ,le inmatriculam pe Bulgaria.. :)

man, acu' serios, arata bine masina ,dar nu mai exagera, ca e doar o masina macatoare de bani ,altceva nimic special . :)

eu am incheiat, si ca sa mai zic una din auzite...am auzit ca iti bat tachetii la ralantii :lol:

Oricum nu trebuie sa-ti placa tie.

Asa cum am zis pe topic anterior, dupa ce merg tare bat tachetii, e din cauza uleiului 5W-30, la rece si cand merg normal nu bat, prin urmare este uleiul de vina.

Am luat acum 10W-60 tocmai din acest motiv.

Se scrie "ralanti", sau, in cel mai rau caz, "relanti", niciodata "ralantii".

Edited by Ciupanezu

Nu pateste nimic masina de la niste cercuri facute de 4 ori in 3 ani, mai rau e sa schimbi uleiul la peste 15000 km.

da ,sigur... :)

o masina fara LSD care incearca sa faca cercuri este o gluma proasta...saracu diferential..

Am luat acum 10W-60 tocmai din acest motiv.

eu zic ca o sa iti bata mai rau cu acest ulei :)

Se scrie "ralanti", sau, in cel mai rau caz, "relanti", niciodata "ralantii".

merci pt precizare,nu am sa tin cont nici data viitoare :lol:

Edited by POIUYT

La mine se aude la fel ĂŽn ambele pĂŁrĂži, ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ e stereo.

ªi eu eram sceptic pentru cã mi-au mai trecut prin mâini niºte modulatoare FM mult mai slabe, Însã acesta e foarte ok.

aici gresesti. gandeste te numai la faptul ca nu toate posturile de radio emit stereo, insa tu auzi sunetul in toate boxele masinii, asta deoarece desi sunetul vine pe un canal, canalul e dublat si astfel ai acelas sunet pe ambele canale.

daca postul emite stereo, atunci sunetul vine pe 2 canale diferite si fiecare canal e amplificat si emis pe canalul lui L sau R.

ca sa testezi daca sunetul e stereo iti dau un sfat practic. ia o melodie, sunt o gramada de melodii house sau dance, sigur ai in playlist, in care daca ai observat , sunt niste efecte sonore , ceva de genu ai senzatia ca sunetul "merge" dintr-o parte in alta ( se aude din ce in ce mai incet pe R si in acelas timp din ce in ce mai tare pe L, cred ca intelegi la ce ma refer). asculti melodia pe calculator si daca ai acelas efect si in masina inseamna ca sunetul emis de modulator e stereo.........spor

E foarte usor sa vorbesti vorbe uitandu-te pe internet la niste anunturi.

N-ai cumparat in viata ta o masina oarecare, dar emiti pareri cu privire la o masina pe care o am de 3 ani.

Dublu dotate? :) Un 535i cu la fel de multe optiuni, in aceeasi stare tehnica si cu uzura destul de mica nu este deloc usor de gasit. Eu oricum am toate optiunile de care am nevoie.

Daca exista pe mobile 535i-uri de 8-10000 €, asta inseamna ca exista si potentiali cumparatori.

Daca iei o masina ieftina, o sa plangi ca nu e fiabila, ca bate totul, ca piesele sunt scumpe etc.

[/size] Pai degeaba deschizi subiectul, oricum vorbesti din auzite.

Nu are rost sa continuam insa :

1.Ce are taxa de inmatriculare cu valoarea masinii in sine?

2.Ti se pare ca masina ta e foarte dotata? Uita-te la alte 535 si 540 din perioada ei.

3.Ca emit pareri neavizate e doar parerea ta,eu sunt impartial,tu nu poti sa fii.

4.E foarte corect ca iti iubesti masina insa trebuie sa ramai realist.

5.Daca cineva cere pe o masina suma x nu inseamna ca "asa merge piata",inseamna estimarea valorii propriei masini care de multe ori e subiectiva,cel mai simplu incerci sa o vinzi si vezi ce ti se ofera,asa se stabileste pretul corect.

etc

Dupa cum am spus si mai sus,nu are rost sa continuam discutia,e clar ca avem pareri diferite.

Nu e nevoie,e clar ce o sa zici,pe principiu "ce stii tot aia zici" adica nimic diferit de parerea ta pe care o cunosc,iti respect parerea si din cauza asta nici nu mai vreau sa continuam pe tema asta,fiecare cu parerea lui insa mi s-a parut ca a fost cam acid postul tau,am zis sa raspund totusi cu toate ca spusesem intr-un post anterior ca nu continui pe tema asta.

Discutam doar nu ne certam,daca discutia este despre insasi modelul\masina ta inteleg de unde si posturile tale mai aprinse,nu prea permiti sa emita nimeni o parere diferita de a ta,nu stiu de ce.

Edited by Alex4Tuning

Salut,Ciupanezu dar eu stau sa ma gandesc asa,de ex. la mine,sa fi avut acum un an si ceva 4000 euro,eu unu nu as fi dat pe un e36 atat doar ca mi-ar fi zis respectivul ca este intretinut,deci eu as fi gandit asa,decat sa fi dat 4 mii pe un e36 care se spune ca este intretinut mai asteptam mai pune-am 1000 euro si luam alta masina dupa anul 2000,pot sa spun o masina mult mai buna,alfa,golf4,mercedes ''ochios'' sunt cateva exemple doar,adica un bmw seria 3 din '95, nu bag m-urile,cele normale neinmatriculate sunt 2 mii euro, cum sa dau pe una 3500 euro doar ca-mi spune respectivul ca este intretinuta,mai cheltui cu inmatriculatul ma duce aproape 5 mii si defapt ce am pana la urma?un bmw seria 3 din '95,deci cine ia o asfel de masina si da niste bani in plus o ia doar ca este pasionat si astia sunt putini,in cazul meu masina care am luat-o nu ma ajuta la nimic,sti ce inseamna nimic?platesc asigurare la 6 luni degeaba pt. motor de 2.0,impozit de 2.0,benzina pt. 2.0,nicio satisfactie decat ca am o antichitate din '93,o mancatoare de bani,o masina veche cat ar fi de bagati bani in ea tot o masina veche ramane si niciodata eu nu as avea curaj sa plec cu ea mai mult de 50 km,salut.

Eu sunt foarte mulĂžumit de modulator, chiar e de calitate, iar preĂžul e foarte bun.

De aici l-am luat, este Âşi o prezentare pe site.

Tot sound fly am si eu dar cu USB, tehnologie samsung, se aude extraordinar si la volum ridicat si cu tubul...nu ai nevoie de altceva...

Salut,Ciupanezu dar eu stau sa ma gandesc asa,de ex. la mine,sa fi avut acum un an si ceva 4000 euro,eu unu nu as fi dat pe un e36 atat doar ca mi-ar fi zis respectivul ca este intretinut,deci eu as fi gandit asa,decat sa fi dat 4 mii pe un e36 care se spune ca este intretinut mai asteptam mai pune-am 1000 euro si luam alta masina dupa anul 2000,pot sa spun o masina mult mai buna,alfa,golf4,mercedes ''ochios'' sunt cateva exemple doar,adica un bmw seria 3 din '95, nu bag m-urile,cele normale neinmatriculate sunt 2 mii euro, cum sa dau pe una 3500 euro doar ca-mi spune respectivul ca este intretinuta,mai cheltui cu inmatriculatul ma duce aproape 5 mii si defapt ce am pana la urma?un bmw seria 3 din '95,deci cine ia o asfel de masina si da niste bani in plus o ia doar ca este pasionat si astia sunt putini,in cazul meu masina care am luat-o nu ma ajuta la nimic,sti ce inseamna nimic?platesc asigurare la 6 luni degeaba pt. motor de 2.0,impozit de 2.0,benzina pt. 2.0,nicio satisfactie decat ca am o antichitate din '93,o mancatoare de bani,o masina veche cat ar fi de bagati bani in ea tot o masina veche ramane si niciodata eu nu as avea curaj sa plec cu ea mai mult de 50 km,salut.

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

Ruuuuuuuuunnnn...

Te rugam cruta topicul acesta ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.