Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Acum nu mai bat tacheţii la ralanti după ce merg forjat, motorul se aude rotund şi frumos.

adica inainte nu se auzea asa... :)

10w 60  e apa de ploaie pt motorul tau.

Edited by POIUYT

Guest poleposition

da' astia nu-s hidraulici, cutare (tachetii)... adica nu se pot regla si deci cum asa, "bat" ? :)

practic, daca "bat", este o problema de ungere...

Edited by poleposition

DacĂŁ bat, ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ e o problemĂŁ cu uleiul, cu nivelul uleiului, cu presiunea de ulei sau cu uzura.

am auzit ca si la raba e recomandat sa pui ulei mai gros, ca sa acopere eventualele uzuri ale motorului... :)

Masina a fost dauna totala de 3 ori,o singura data a fost incendiata si de 2 ori s-a dat cu ea in Dambovita.

Era sa uit...a avut gpl si s-a facut taxi cu ea

:) :lol:

Edit: Tot uitasem ceva,a fost alba si a fost masina de Politie in Germania,cand a fost adusa avea peste 1 mil km,Ciupanezu poate sa confirme.

Edited by Alex4Tuning

Guest poleposition
sa mor eu si noua daca o cumpara, gaseau astia sa spuna ca a fost dauna totala la 0 km, ca a deraiat trenul care a adus masina de la fabrica :)

Se urcau cam greu oamenii ĂŽn maşină, d-aia am trecut la jante pe 18.

Oricum, şi acum ĂŽmi mai intră miros de motorină ĂŽn maşină, ştie cineva rezolvarea?

Da, puiuţ, ai avut dreptate când ziceai că motorul se aude ca un diesel. :)

Edited by Ciupanezu

Se urcau cam greu oamenii ĂŽn maÂşinĂŁ, d-aia am trecut la jante pe 18.

Oricum, Âşi acum ĂŽmi mai intrĂŁ miros de motorinĂŁ ĂŽn maÂşinĂŁ, Âştie cineva rezolvarea?

Da, puiuÞ, ai avut dreptate când ziceai cã motorul se aude ca un diesel. :lol:

Nu o mai parca langa "tractoare" :)

Oricum, şi acum ĂŽmi mai intră miros de motorină ĂŽn maşină, ştie cineva rezolvarea?

Da, puiuţ, ai avut dreptate când ziceai că motorul se aude ca un diesel. :)

nasol moment, imi spulberi toate miturile.. :lol: a mea e diesel si tot nu miroase a motorina in masina...

Edited by POIUYT

Guest poleposition
acum fara misto, motorul la M6, la relanti, chair se auzea ca un diesel (adica asa se auzea normal), stiam si explicatia dar am uitat... ceva cu admisiile pe fiecare cilindru parca.

AÂşa se aude Âşi motorul de M5 E39, la fel Âşi motoarele V8 M62.

La mine era o problemĂŁ cu uleiul 5W-30, bĂŁteau tacheĂžii dupĂŁ ce mergeam tare, la rece niciodatĂŁ.

De când am pus ieri 10W-60 a dispãrut aceastã problemã, Însã motorul oricum nu se aude ca un L6, aºa este normal sã se audã un M62.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.