Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

E aiurea rau cu motoru in Romania, mergi tot timpul cu risc maxim (deschide unu usa si nu te vede si zbori,dai intr-o groapa,depasesti nu te vede si se baga peste tine etc etc) plus ca mai e un risc,sa ramai fara ea.Te plimbi opresti la un magazin o lasi in fata cand iesi nu o mai gasesti, esti obligat tot timpul sa te intorci acasa fara sa mai opresti pe undeva si lucrul asta e aproape imposibil.

Oricum e un risc pe care si tu il stii degeaba iti mai zic si altii,daca te-ai decis te-ai decis succes la achizitionare,sa faci topic.

Să fim serioşi, nu sunt genul care dă vina pe alţii pentru propriile greşeli.

Dacă te duce capul si eşti prevăzător, nu o să intri ĂŽn nici o uşă deschisă aiurea şi nici nu o să te lovească vreunul ĂŽn vreo depăşire.

Iar cu furtul nu este chiar aşa rău ĂŽn cazul acestei motociclete pentru că are cheie cu cip şi imobilizator.

Ştiu prin Bucureşti zeci de motociclete parcate zilnic ĂŽn acelaşi loc şi nu dispar, am una şi ĂŽn faţa blocului.

Scuterele se fură cel mai des.

Motocicletele se fură pe comandă, adică atunci când un idiot ĂŽsi face praf motocicleta, dă comandă de una identică pentru a şi-o repara pe a lui.

Dacă e să rămâi fără ea, nu ţi-o fură când opreşti la un chioşc pentru un suc ci noaptea, cu duba.

Ăn orice caz, totul este riscant ĂŽn viaţă.

Chiar şi mersul pe jos.

Edited by Ciupanezu

Ăn orice caz, totul este riscant ĂŽn viaţă.

Chiar şi mersul pe jos.

Acelasi lucru le spun si eu la toti ca imi zic de ce mi-am luat motor , ba mai mult unul de 1000 cc (Yamaha R1 '02) .. ca poti muri si in somn.

Indradevar e risc dar mereu atentie si cu bun simt .

Deci succes sa iti gasesti motor :)

Edited by warhammer23

• 4 weeks later...
E posibil sa fie vreunul care se ocupa de dezmembrari si a ales o poza la intamplare pentru exemplificare. In anunt scrie ca vinde masini E39 1997-2003, nu zice ca vinde o masina anume.

Mi-a pus o infecĂžie maÂşina pe 4tuning la dezmembrĂŁri.

Bine totuÂşi cĂŁ a acoperit numĂŁrul de ĂŽnmatriculare, altfel cred cĂŁ te opreau bĂŁieĂžii ĂŽn trafic sĂŁ'Ăži cearĂŁ vreo oglindĂŁ ceva :twoup:

de ce ?! tu ai pus anuntul ?! :twoup:

Nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi interpretat asa. :)

Foarte frumoasa masina! Cum te impaci cu jantele prin gropi? Sunt de 18", nu?

Edited by filon

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.