Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Guest didier_021

Incredibil cum au descoperit toti oligofrenii conexiunea la internet !

tu esti discipolul lui sau cum? ca vad ca aveti amandoi chinezarii in profil. as traduce cu google dar mi-e lene.

Sunt nou pe forum si mi-a atras atentia topicul asta pentru ca are atatea pagini. Mi-am daat si eu cu parerea si a sarit acest atotstiutor cu gura. Asta e ultimul meu post. Cum am venit asa plec. Distractie placuta in continuare. Ma apucasem sa imi prezint masina, dar cu asa colegi de forum, mai bine te lipsesti. Scuzele mele ca v-am deranjat.

ai plans "?

nu te enerva mai pustane ca ti se umfla vreo artera/vena si poate plesneste si crapi.

atata timp cat tu iti dai cu parerea pe toate topicurile ca vad ca ai facut 40 de mii de posturi pe forumul asta, atunci ce sari asa cand altul isi da cu parerea la masina ta. crezi ca esti vreun Dumnezeu? ia-o mai usor.

si era in stare f buna masina si am condus-o vreo 10 mii km numai eu. eu mi-am spus parerea, nu ti-am dat in cap.

ai niste reactii care dovedesc ca esti de fapt un ciortan, nicidecum ceea ce incerci sa pari... adica omul civilizat.

iti aduc accelerometrul si daca aia scoate suta in 6.8s la vechimea ei, eu ai cuv meu ca imi tai o mana de fata cu tine.

E clar că eşti un frustrat care nu are ce face şi stă să abereze pe net.

Posturile alea le-am făcut la subiect, nu întrebând oamenii ce fac cu banii lor şi de ce nu îi investesc altfel.

Ia-o tu mai uşor încotro vezi cu ochii!

Părerea ta nu mă interesează, nu ştiu ce te face să crezi că mă interesează părerea ta cu privire la ceea ce fac eu cu banii mei.

Ţi-am răspuns agresiv pentru că m-ai iritat cu nişte tâmpenii şi nu ţi-ai văzut de treaba ta.

Ceea ce face fiecare cu banii săi este fix treaba lui, nu comentăm aceste lucruri.

Dacă tu vrei să-ţi iei Smart sau S600, cine sunt eu să-ţi spun ce să faci cu banii tăi?

Pe un forum nu se comentează alegerile strict personale ale cuiva.

E ca şi cum aş intra şi eu pe topicul cuiva şi aş începe să pun întrebări cretine despre alegerea motorizării.

"Colegule, dar de ce ai motorul aşa de mic? Dar de ce ai jantele aşa de mici? Dar de ce ai doar seria 3 şi nu 7?"

Edited by Ciupanezu

Guest didier_021

Din partea mea poti sa iti folosesti banii pe post de hartie igienica.

Nu te-am intrebat ce faci cu banii pt ca nu ma intereseaza.

Doar am spus ca dp meu dv este o prostie ca bagi banii in ea.

Parerile noastre nu coincid si atata tot. Nu trebuie sa faci atata valva mai pustiule. Dintre noi cred ca cel mai frustrat esti tu, care sari aiurea si nu accepti si parerile altora.

Nu ma intereseaza ce crezi tu despre parerea mea, daca tii sau nu cont de ea.

Atata timp cat e un forum liber, am posibilitatea sa mi-o exprim. La fel cum scoti si tu multe prostii din tastatura. Daca iti citesti toate posturile o sa realizezi si tu.

Daca vrei sa fii pupat dupa colt, fa-ti un forum privat cu acces VIP si ia-ti adeptii acolo si vorbiti intre voi pana nu mai puteti. Pana atunci nu ai niciun drept sa ai asemenea iesiri domnule viitor presedinte... de asociatie de bloc :)

E clar că nu ai scris întâmplător postul iniţial.

Din punctul tău de vedere nu contează ce maşină am eu, e clar?

Nu-mi mai zice mie puştiule, ai un an mai mult decât mine.

http://ro.netlog.com/didier_021

Tu eşti frustrat pentru că te bagi aiurea în vieţile altora, iei tu decizii despre ce maşini merită avute şi care nu.

E loc de păreri când vorbim despre culori, despre opţiuni personale, despre simpatia sau antipatia pentru un lucru, partid, curent ideatic etc. însă nu e loc de păreri când vine vorba de ce maşina am eu.

Mergi înapoi pe 4tuning.

Tot n-ai zis ce maşină ai.

Edited by Ciupanezu

de ce sa fie o prostie? Tu nu bagi niciodata bani in pasiune,bani care nu ti se intorc inapoi? Acesta este un forum pt.cei pasionati de bmw-uri,cei care vad masinile ca pe adevarate opere de arta si nu le vad asa cum le vezi tu ca pe niste fiare vechi,care nu merita nici o atentie...

Guest didier_021

ce imi arati acolo nu este contul meu. la netlog ma refer. eu am 28 de ani.

masina mea este 335d e92.

o am prezentata pe e90post. daca vrei iti dau linkul cu ea prin mesaj privat.

aici nu mai deschid niciun topic. deja am facut mai multe posturi decat intentionam dupa ce am zis ca nu mai scriu. o seara buna.

Salut Ciupane si tuturor! Am citit topicul acesta pentru prima data! Si, sincer, sunt ...dezamagit! NU de masina sau de posturile proprietarului, ci de foarte multe dintre posturile colegilor! Si e pacat!

Au umplut unii, pagini intregi cu pareri .... stupide (scuze!), care nu au nicio legatura REALA cu masina sau cu pasiunea propietarului. Si, la sectiunea "masina mea", discutam, defapt, PASIUNEA pentru o masina anume. E adevarat ca, daca vezi masina DOAR ca pe un mijloc de locomotie sau ca pe un "accesoriu" parcat langa club, poti scrie ce au scris unii aici.

Dar PASIUNEA este ceva care nu tine cont de ...0-100km/h, de litri/100km, de comparatii (complet aiurea!!) cu Golf GTI sau alte ...prostii! Ma intreb, cati dintre "zmeii" care au scris ....au o masina ingrijita, intretinuta etc ca aceasta? Si cati dintre ei INTELEG si RESPECTA masina? Dupa ce au scris: NICIUNUL!

Partea rea, este ca au poluat topicul si au pus in umbra munca si pasiunea cuiva deturnand topicul spre ....."cat scoate pa suta", "da, consuma si e nebunie so tii" etc!

Ciupane, masina e frumoasa si, mai ales, admir grija pe care o ai pentru ea! Cred ca ASTA face.."toti banii"! Sincer.

PS. Nu ca as veni eu prea des la intalniri, dar regret ca nu te-am/v-am intalnit la Academie. Mi-ar place sa-ti vad masina pe viu!

Cu stima

Salut!

Mersi pentru post!

O să vin pe la întâlniri când se încălzeşte.

Eu nu pretind că maşina are nişte performanţe nemaivăzute sau că ar fi economică, însă, din punctul meu de vedere, pentru o maşină din 1998, suta în ~ 7 secunde este o valoare mai mult decât decentă.

M-am dat cu un Golf 5 GTI stock şi l-am făcut destul de uşor, cuplul se simte mai ales la viteză, m-am dat şi cu E60 530d şi povestea a fost cam la fel, nu e o maşină chiar atât de primitivă.

Într-adevăr consumă mult, însă chestia asta mă poate deranja doar pe mine.

Eu cred că dacă iei maşina ca investiţie, vei trage mai târziu concluzia că a fost o investiţie proastă.

Şi 335d-ul se devalorizează în timp, nici o maşină modernă nu-şi păstrează valoarea ca o maşină de epocă.

Am visat să am E39 din clasa a 10-a, şi nu pentru că nu mi-ar fi plăcut până atunci ci pentru că n-aş fi crezut că o să am prea curând o astfel de maşină, aşa că pentru mine e un vis împlinit.

Cum am zis şi înainte, poate că e un gunoi pentru mulţi care nu se mai suportă cu maşinile lor de 2-3 ani vechime, însă mie îmi face plăcere s-o conduc.

Edited by Ciupanezu

Alooooo, tocmai am spus ca discutiile despre demaraj, consum etc NU au nicio relevanta ! Cine vrea economie, exista Logan 1,5 diesel. NU asta este subiectul topicului tau! Eu sun, doar, ca masina este frumoasa si tu esti un pasionat! Restul.....

Si, daca ma intrebi pe mine, asta e o masina de vis! Dar, nu mi-o permit! Asa ca ....(ar trebui sa "dau cu pietre" in cei care o au? sa spun prostii cum ca dieselul meu il .."face"? are vreo relevanta?). sa fim seriosi!!!

Edited by c.sainz

Din partea mea poti sa iti folosesti banii pe post de hartie igienica.

Nu te-am intrebat ce faci cu banii pt ca nu ma intereseaza.

Parerile noastre nu coincid si atata tot. Nu trebuie sa faci atata valva mai pustiule. Dintre noi cred ca cel mai frustrat esti tu, care sari aiurea si nu accepti si parerile altora.

Nu ma intereseaza ce crezi tu despre parerea mea, daca tii sau nu cont de ea.

Atata timp cat e un forum liber, am posibilitatea sa mi-o exprim. La fel cum scoti si tu multe prostii din tastatura. Daca iti citesti toate posturile o sa realizezi si tu.

Daca vrei sa fii pupat dupa colt, fa-ti un forum privat cu acces VIP si ia-ti adeptii acolo si vorbiti intre voi pana nu mai puteti. Pana atunci nu ai niciun drept sa ai asemenea iesiri domnule viitor presedinte... de asociatie de bloc :)

fiecare are dreptul sa face ce vrea cu banii lui, sint unii care baga o gramada de banii in nush ce rapciuga de urs.

daca o faci din pasiune nu vad care ar fi problema, masina oricum nu este o investitie.

Alooooo, tocmai am spus ca discutiile despre demaraj, consum etc NU au nicio relevanta ! Cine vrea economie, exista Logan 1,5 diesel. NU asta este subiectul topicului tau! Eu sun, doar, ca masina este frumoasa si tu esti un pasionat! Restul.....

Si, daca ma intrebi pe mine, asta e o masina de vis! Dar, nu mi-o permit! Asa ca ....(ar trebui sa "dau cu pietre" in cei care o au? sa spun prostii cum ca dieselul meu il .."face"? are vreo relevanta?). sa fim seriosi!!!

Nu te contraziceam, doar lĂŁmuream niÂşte lucruri. :smile:

GTI-ul era manual? Ca e o chestie interesanta, cel manual face in 7.2s suta si cel cu DSG in 6.9s

Manual, da.

Guest poleposition

lol, am si scris in pagina precedenta ca sigur e cona cuiva :rolleyes:

Cat de patetic, in locul lui n-as mai da pe aici.. :laugh:

OFF: Mi se pare mie, sau lumea e din ce in ce mai rea, mai invidioasa mai rautacioasa, mai... nush... zombieland frate :wacko:

Edited by poleposition

• 2 weeks later...

salut...in sfarsit iti vad si eu bijuteria, este mijto, mijto:D:D:D

motorul ala nu e de mine, nu cred ca as putea sa il intretin,la taxele de acum si la costul benzinei, dar un 525diesel tot imi iau, lasa ca vin eu sa ma dau mare.

frumoasa tare masina, este ceea ce imi doresc si eu, sa o stapanesti sanatos fara niciun eveniment neplacut

n-am citit toate 96 de pagini, asa ca scuze daca intreb ceva despre care ai mai zis deja: rotile de 18 M pe spate au ceva distantiere? ating in aripi? ca par f iesite in afara, se vad misto tare. ma bate si pe mine gandu sa trec pe 18 iar cele de 17 sa le tin de iarna. Te descurci cu ele pe drumurile noastre? ai lovit vreo una? f frumoasa masina!! si culoarea e chiar rara. Edited by bedwap

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.