Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

1: mai fai si tu o sedinta foto :p

ca tot a venit caldura (deocamdata)

2: naspa cu oglinile

3: e mai frumos la curte, inainte vara tineam masina o luna fara sa o spal, acum la bloc in max. 3-4 zile e varza.

nici nu vreau sa ma gandesc cand incep sa infloreasca copacii, o sa fie toata masina lipicioasa.

Am avut 525i E34 si acum am 320i vanos E36 ambele berline. Nu sunt nici fan disel dar nici fan benzina, sunt fan putere la consum decent in principiu, si astfel mi-am luat masinile acestea pt ca dieselul e supra-apreciat in tara noastra, si diferenta de consum se amortizeaza foarte greu, plus ca more power-more fun!

am inteles ca acum nu mai folosesti e39 zi de zi.ce masina conduci?ai pastrat e39 pt vacante,drumuri lungi?o fi poate veche pt unii,urata pt altii,etc dar e pasiune si e frumoasa tocmai pt ca e ingrijita si apreciata pt ce poate ea oferii!

Doar iarna am mers cu Fiat Bravo 1.9 diesel de 150 cp.

Acum merg iar cu E39, dar tot la garaj îl parchez noaptea.

Am vrut s-o protejez iarna.

Iar merg mulţi cu pneuri de vară, merg speriaţi, timoraţi, foarte mari şanse de accident, mai ales în Bucureşti.

Edited by Ciupanezu

Scuze, sunt mai nou p-aci, si credeam ca aici ne prezentam masinile :D

:)) foarte tare bmwdrifter...a vazut atatea pagini si a crezut ca sunt toate masinile intr-un topic.

adevarul este ca s-a cam poluat topicul si este un fel de chat room....ar trebui mai multe poze ciupa si mai putin discutat pe langa subiect.

va fi greu de urmarit evolutia masinii si e pacat de ea ;)

Edited by Alex_wly

Nu mã deranjeazã, dacã te uiÞi la primul post, vei vedea multe poze, oricum am postat n poze, mult mai multe decât majoritatea celor care ºi-au prezentat maºinile.

Nu e nici o problemĂŁ dacĂŁ se discutĂŁ Âşi un pic offtopic, e un forum de discuĂžii, e internetul destul de mare pentru toĂži.

Scuze, sunt mai nou p-aci, si credeam ca aici ne prezentam masinile :D

MaÂşinile se prezintĂŁ pe topicuri separate, dedicate unei singure maÂşini.

• 1 month later...
Mi-a luat exact 6 ore si 31 de minute sa citesc toate paginile de la 1 la 97 chiar n-am avut ce face azi :D desi citisem o mare parte din topic m-am gandit sa il recitesc cap-coada sa mai invat si eu una alta despre E39 am de schimbat si eu niste piese saptamana viitoare dupa sarbatori si voiam sa mai vad care e mersu, am invatat multe de la ciupanezu si m-a ajutat decate ori am apelat la el pt sfaturi, pacat ca m-au durut ochii de ce am putut citi la useri gen poyut, buggy si mai erau cativa, e o masina tare tare reusita E39 am mers si eu cu F10 si cu masini de generatii noi. intradevar E39 e depasit tehnologic dar ramane totusi o masina grozava, mereu cand ajung acasa si parchez stau circa 2-3 minute si ma uit la masina :) sunt la fel de obsedat ca ciupanezu de masina orice zgarietura sau nimic ma roade pe creier si caut sa remediez cat mai repede, mi-as dori si eu sa o pot restaura 100% ca noua pe a mea desi arata destul de bine, a-si vrea sa pun un sistem audio cu DSP dar e treaba foarte migaloasa cu cablurile si nici nu stiu unde a-si putea cumpara unul bun. Cat despre ce zic unii aici, ca E39 e depasit etc, eu vreau sa precizez un lucru, cand am testat F10 si m-am dat jos din masina si m-am suit in a mea mi-am dat seama cat de misto erau masinile inainte fara 100 de mii de chestii electronice, condusul parca e altfel mai "primitiv" dar intr-un sens bun, intradevar tehnologia si gadgetsurile s-a imbunatatit dea-lungul timpului insa modul de condus si placerea sunt cam dezamagitoare, BMW incepe sa piarda din sportivitate pe ultimele modele se axeaza mai mult pe confort si pe condus cat mai lejer. E39 este o masina excelenta din punctul meu de vedere nici eu nu a-si da-o, chiar daca consuma 20% in oras si impozitul costa cat costa, vor veni vremuri si mai bune (desigur nu in Romania)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.