Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Eventual pe factura de achizitie nu ar trebui sa apara si optiunile masinii? Daca nu are dynamic drive e chiar asa barca un E60? Eventual cand ajung, daca imi place masina cer VIN-ul si incerc sa vorbesc la un dealer? Sau poate le solicit celor de la parc sa obtina o lista cu optiunile masinii....complicat dom'le complicat cu benveurile astea :twoup:

pariu k nu la orice masina cu vervo se intareste volanul la viteza? pe ce vrei tu.

Aici vorbim de BMW-uri.

Este clar ca exista si masini mai slabe insa am avut si o Laguna 1 la care se intarea volanul la viteza si era fabricata in '94 deci nu e vreo chestie inedita.

ontopic....masina e frumoasa,se vede clar k e ingrijita, dar la timpii 0-100 cred k exagerezi, si la fel cred ca 325-ul cu care te-ai intrecut avea un sofer cam slab

Nu inteleg de ce crezi ca exagerez din moment ce n-ai mers vreodata cu un 535i.

O sa-l rog pe un amic care are un 325i si a mers cu mine in masina sa posteze daca masina mea trage mai tare decat un 325i sau nu.

si legat de cutia automata, la fel.....e comoda, schimba repede fata de alte marci, dar sa nu exageram, un 535 cu cutie manuala te RUPE, ai o sansa doar daca soferul e cretin . pe hartie diferenta pare mica , dar la o liniuta e enorma.

nu ma injura pt sugestie, dar daca tot o pastrezi stock, si ai atata grija de ea, nu te-ai putea impaca cu o suspensie sport ,ar arata criminal. asta e singurul "tuning" pe care l-as face eu masinii. in mod sigur e mai de efect decat un pachet m

Din nou vorbesti din filme.

Un sofer, oricat de bun ar fi el, nu poate schimba perfect de fiecare data.

Prin urmare, diferentele de demaraj dintre 535i si 535iA sunt foarte mici desi multi au impresia gresita ca masinile cu cutie automata sunt lente, diferenta este de fapt de feeling.

Masina are suspensie de M adica sport.

Nu o voi lasa mai jos pentru ca dupa ce voi monta pachetul M, va parea mai joasa.

Eventual pe factura de achizitie nu ar trebui sa apara si optiunile masinii? Daca nu are dynamic drive e chiar asa barca un E60? Eventual cand ajung, daca imi place masina cer VIN-ul si incerc sa vorbesc la un dealer? Sau poate le solicit celor de la parc sa obtina o lista cu optiunile masinii....complicat dom'le complicat cu benveurile astea :twoup:

Nu e deloc complicat sa obtii lista de optiuni.

Un E60 fara dynamic drive nu este barca insa daca tot faci o investitie, ar fi misto sa ai cat mai multe optiuni, astfel te vei plictisi mai greu de masina.

pariu k nu la orice masina cu vervo se intareste volanul la viteza? pe ce vrei tu.

Aici vorbim de BMW-uri.

Este clar ca exista si masini mai slabe insa am avut si o Laguna 1 la care se intarea volanul la viteza si era fabricata in '94 deci nu e vreo chestie inedita.

ontopic....masina e frumoasa,se vede clar k e ingrijita, dar la timpii 0-100 cred k exagerezi, si la fel cred ca 325-ul cu care te-ai intrecut avea un sofer cam slab

Nu inteleg de ce crezi ca exagerez din moment ce n-ai mers vreodata cu un 535i.

O sa-l rog pe un amic care are un 325i si a mers cu mine in masina sa posteze daca masina mea trage mai tare decat un 325i sau nu.

Din nou vorbesti din filme.

Un sofer, oricat de bun ar fi el, nu poate schimba perfect de fiecare data.

Prin urmare, diferentele de demaraj dintre 535i si 535iA sunt foarte mici desi multi au impresia gresita ca masinile cu cutie automata sunt lente, diferenta este de fapt de feeling.

Masina are suspensie de M adica sport.

Nu o voi lasa mai jos pentru ca dupa ce voi monta pachetul M, va parea mai joasa.

ai zis "orice masina cu servo" nu orice bmw cu servo....si apropo la e36 nu se intareste.....stiu ca legat de asta imi vei zice ca te refereai la bmw-uri din secolul 21, dar, vezi tu,eu nu am de unde sa stiu la ce te gandesti tu....iau doar ce e scris :twoup:

nu ti-am zis k sa te atac cu nimik, ti-am si zis sa nu te superi. e parerea mea, si crede-ma ca am mers cu destule masini automate si manuale ca sa imi permit sa fabulez pe tema asta. mi se pare nerelevant daca am mers cu 535i automat/manual, din moment ce am mers cu 530d automat/manual, 320d automat/manual 320i automat/manual

asta ca sa zic doar din gama bmw. am mai mers si cu 540i manual(la asta doar in dreapta)dar cu automat nu am avut ocazia. si chiar se simte diferenta intre automata si manuala la toate . in plus ti-am specificat ca diferenta e mult mai mare daca pui masinile una langa alta , sa se intreaca decat pare pe hartie. repet e parerea mea, sunt sigur de ce am simtit, dar nu e nici o problema daca nu esti de acord. fiecare cu mentalitatea lui.

un SOFER cu cutie manuala POATE sa greseasca uneori, si atunci ala cu automata o sa il faca,iar daca nu greseste,ghici ce se intampla.dar sa gresesti se intampla destul de rar, asa ca nu are rost discutia. asa cum ala POATE sa greseasca, si ala cu automata POATE sa pelce de pe o pata de ulei...si asa mai departe, 1 milion de posibilitati de fiecare parte.....ideea era ca un sofer bun si care intamplator nu greseste va spulbera o masina identica automata.

de suspensie, am citit ca ai suspensie M, care e mai sport, dar eu ma refeream la suspensie sport after-market, care sa coboare masina cativa cm pt aspect, nu pt functionalitate/duritate.

sper k nu am deranjat, oricum nu voi mai posta aici pt ca vad ca te ataci fara motiv

Edited by mihai20

nu ti-am zis k sa te atac cu nimik, ti-am si zis sa nu te superi. e parerea mea, si crede-ma ca am mers cu destule masini automate si manuale ca sa imi permit sa fabulez pe tema asta. mi se pare nerelevant daca am mers cu 535i automat/manual, din moment ce am mers cu 530d automat/manual, 320d automat/manual 320i automat/manual

asta ca sa zic doar din gama bmw. am mai mers si cu 540i manual(la asta doar in dreapta)dar cu automat nu am avut ocazia. si chiar se simte diferenta intre automata si manuala la toate . in plus ti-am specificat ca diferenta e mult mai mare daca pui masinile una langa alta , sa se intreaca decat pare pe hartie. repet e parerea mea, sunt sigur de ce am simtit, dar nu e nici o problema daca nu esti de acord. fiecare cu mentalitatea lui.

Pai nu ma supar pentru orice, stai linistit.

Parerea ta ar fi relevanta daca ai fi mers cu E39 535i, in caz contrar vorbesti din auzite.

Diferenta dintre automata si manuala se simte pentru ca o cutie manuala este mai brutala decat o cutie automata care schimba lin.

Diferentele la demaraj sunt mici si acesta este un lucru evident.

un SOFER cu cutie manuala POATE sa greseasca uneori, si atunci ala cu automata o sa il faca,iar daca nu greseste,ghici ce se intampla.dar sa gresesti se intampla destul de rar, asa ca nu are rost discutia. asa cum ala POATE sa greseasca, si ala cu automata POATE sa pelce de pe o pata de ulei...si asa mai departe, 1 milion de posibilitati de fiecare parte.....ideea era ca un sofer bun si care intamplator nu greseste va spulbera o masina identica automata.

Un sofer cu cutie manuala nu schimba perfect, sunt multi baieti d-astia r@ceri care au impresia ca sunt mari piloti, in realitatea n-au nici o treaba.

Nu e mare lucru sa schimbi vitezele insa sunt multi factori care conteaza foarte mult, de exemplu felul in care pleci de pe loc, pneurile, benzina pe care o folosesti, etc.

de suspensie, am citit ca ai suspensie M, care e mai sport, dar eu ma refeream la suspensie sport after-market, care sa coboare masina cativa cm pt aspect, nu pt functionalitate/duritate.

Masina avea deja suspensie M cand am cumparat-o insa amortizoarele erau uzate.

Le-am schimbat pe toate cu unele originale, m-au costat 32 milioane.

La banii astia puteam sa pun o suspensie aftermarket completa insa pe mine ma intereseaza felul in care masina sta pe sosea nu aspectul in detrimentul functionalitatii.

Eu conduc masina zilnic, nu e masina de figuri si impresii.

sper k nu am deranjat, oricum nu voi mai posta aici pt ca vad ca te ataci fara motiv

Nu ma atac deloc fara motiv, pur si simplu nu ma intereseaza parerile fara fundament.

:twoup: :twoup: eu am un e 46,325ci,, cu cutie automata,,si merge super bine masina,,si am mers si cu a lui ciupanezul,,pot sa spun ca se simte diferenta de sprint intre cele doua masini,,este mai rapida a lui de cat a mea,,dar are de ce sa fie,,pt ca nu avem acelasi motor pe masina,,si diferenta dintre manulala si automata ,eu zic ca iara este diferenta mare

pt ca ce manuala,,este mai rapida,,dar acum fiecare stie pt ce isi cumpara masina,,,eu atata pot sa spun ca manuala nu mai miasi lua in viata mea,,pt ca ĂŠla curse nu ma bag ca sami trebuiasca manuala,,si cu automata este exact ce imi trebe ,,ca sunt mai puturos de felul meu,,,si nu ma chef sa schimb atata vitezele,,eu zic ca este mult mai cofortabila una automata decat una manuala,,si cand este sai dai si la automata,,pe autoband,,eu zic ca o ia mai repede ca manula,,la plecare de pe loc este mai rapida manuala,,eu am si manuala,, si automata,,diferenta dintre ele este,,ca cu manuala este mai rapida de pe loc,,si automata are mai multa viata in viteza mai mare,,dar rupe cand bagi piciorul in ea si automata,,cand ai o automata si o conduci toata ziua si pe unde ai sa si o conduci

abea atunci cunosti adevarata valoare a unei cuti automate,,daca numai conduci o masina automata sa vezi cum merge,,sigur nu iti place,,pt ca nici nu sti cum sa o conduci,,cutia se obisnuieste cu stilul tau de condus,,si atunci ii vezi varoare,,cand ai unde sa o calci la 240 km,,in rom nu vad unde sar putea cunoaste adevarata valoare a cutiei......cei cu manuala luativa frate A U T O M A T A o sa fiti fericiti rau ,,va inprospateaza viata una automata credetima..............

cei cu manuala luativa frate A U T O M A T A o sa fiti fericiti rau ,,va inprospateaza viata una automata credetima..............

neeeveeerrr... :twoup:

poate doar una ca la em cu schimbatoarele pe volan :twoup:

poiuyt imi spui si mie te rog ce masina ai??ca sat i pot spune de ce??sami fac si eu o iedie de ce neverrrrrrrrrrrrrr..,,si spunemi te rog si cati ani ai si a cata masina este asa pe care o ai???mssssssss

poiuyt imi spui si mie te rog ce masina ai??ca sat i pot spune de ce??sami fac si eu o iedie de ce neverrrrrrrrrrrrrr..,,si spunemi te rog si cati ani ai si a cata masina este asa pe care o ai???mssssssss

e secret ...nu iti spun :twoup:

pai asa da,,poti sa faci comentari,,cand este secret ce masina ai si cati ani ai,,poate esti unul cu vreu opes sau dacie,,si mai ai si 18 ,,20 de ani,,si esti plin de figuri in cap,,esti de la cu plecari de la semafor cu patinautl rotilor,,si te uit cine sa uitat la tine ce adevarat pilot esti tu,,pai asa bine ca neverrrrrrrrrrrrr spui,,daca ai cunoaste adevarata valoare a unei cuti automate,,si nu ai fi cine esti,,sigur nu ai mai spune never cu siguranta...........

pai asa da,,poti sa faci comentari,,cand este secret ce masina ai si cati ani ai,,poate esti unul cu vreu opes sau dacie,,si mai ai si 18 ,,20 de ani,,si esti plin de figuri in cap,,esti de la cu plecari de la semafor cu patinautl rotilor,,si te uit cine sa uitat la tine ce adevarat pilot esti tu,,pai asa bine ca neverrrrrrrrrrrrr spui,,daca ai cunoaste adevarata valoare a unei cuti automate,,si nu ai fi cine esti,,sigur nu ai mai spune never cu siguranta...........

ce sa iti zic m-ai terminat esti "da best".... :twoup: :D :D

oricum nu iti inteleg iritarea ,sincer....care e faza ?!? ai zis ceva...si ...!?? ce crezi tu, ca ai si dreptate...!?? nu toti au acelasi idei ca tine... :)

mai bine numai fi asa ironic ,ca ti se increteste fruntea... :twoup: ...eu cel putin nu mi-am luat bemve din Germania ca altii..mi l-am luat nou,de la Bavaria... :D

p.s. putin respect totusi ,am mancat mai multe litere pa forumu asta decat tine ...si in plus nu ne cunoastem...

Edited by POIUYT

vreti sa spuneti ca ma ia unul pe mine cu aceai masina 325ci dar manuala,,:??si aceasi cai putere?,deci vob pe drum lung la viteza?,de autostrada,eu zic ca nu ma ia,,la plecare de pe loc se poate,,pt ca este mai rapida una manuala de pe loc,,dar pe autostrada,,va zic eu sigur ca nu ma ia,,si cei care nu cred eu zic sa faca o proba,,nu sa vorbeasca din auzite,,mentionez,,la plecarea de pe loc ma ia,,dar la viteza ,,pe autostrada nu........

,pt ca este mai rapida una manuala de pe loc,,dar pe autostrada,,va zic eu sigur ca nu ma ia,,si cei care nu cred eu zic sa faca o proba,,nu sa vorbeasca din auzite,,mentionez,,la plecarea de pe loc ma ia,,dar la viteza ,,pe autostrada nu........

de ce ?esti racer... :twoup:

eu cel putin nu mi-am luat bemve din Germania ca altii..mi l-am luat nou,de la Bavaria... :twoup:

p.s. putin respect totusi

Esti un adevarat daca ai luat-o noua de la Bavaria, chapeau bas! :twoup:

E bine ca esti modest. :D

Edited by Ciupanezu

oricum nu iti inteleg iritarea ,sincer....care e faza ?!? ai zis ceva...si ...!?? ce crezi tu, ca ai si dreptate...!?? nu toti au acelasi idei ca tine... :)

mai bine numai fi asa ironic ,ca ti se increteste fruntea... :twoup: ...eu cel putin nu mi-am luat bemve din Germania ca altii..mi l-am luat nou,de la Bavaria... :D

p.s. putin respect totusi ,am mancat mai multe litere pa forumu asta decat tine ...si in plus nu ne cunoastem...

Tot degeaba :P

Edited by Allex

nu am fost deloc ironic cu tine,,eu tiam spus ce gandesc eu ,, team intrebat frumos ,,si tu miai raspun ironic,,si cu bmw nou de la bavaria,,sal conduci sanatos fara incidente,,si cu macatul de litere, cu siguranta ai macat litere mai multe,,dar nu stiu ce legatura au literele cu subiectul care noi il vorbim,,si macar o data in viata ta fi si tu sincer,,de ce iti place manuala??nu tiar fi mai usor cu o manuala,,sati asa si gandestet 5 min,,cum tiar fi cu o automata,,si dupa raspundemi,,deci eu stiu ca fiecare isi lauda masina,,eu nu sunt genul ala..imi place sa spun lucrurilor pe fata,,si nu masi ascunde daca nu kiar place automata,,eu nu am vrut sa o cumpar din cauza ca era automata

3 zile am stat si mam gandit ce sa fac,,si pana la urma am luato,,si acum sincre nu mai miasi lua manuala in viata mea,,recunos manuala ia o automata de la plecare de pe loc,,dar la viteza cam ramane in urma manuala,,cat timp ai condus o automata??asta imi poti spune?? te rog frumos ,,ca si mai inainte team rugat frumos,,si miai spus ca eu am vob ironic cu tine..

tu ai schimba suspensia de M cu una after-market? :twoup: :twoup: :D

H&R e aftermarket si e foarte buna. la fel Eibach la arcuri etc

un prieten si-a schimbat la M5 suspensia cu H&R si era mult mai smechera. e drept ca a schimbat-o pentru ca era si uzata.

Edited by Piovra

asta este tractorasul tau nou de la bavaria???pai de ce nu ai spus mai omule asa ,,ca tu ai un tractoras de la bavaria,,lolllllllllllllllllllll :D

fac acest topic in ideea tuturor celor care vor sa isi ia BMW si aleg sa si-l ia diesel....vestita intrebare (ce sa imi iau 320d sau 320i)

dupa 110 mii km spun cu mana pe inima ...

NU VA LUATI 320D E46 !!!

eu o am de noua si ideea este ca inafara de cuplul bun pe care il ofera si stabilitatea excelenta ,chiar si consumul bun ...este o masina proasta...sau sa ii spun masina foarte ,foarte ,foarte putin fiabila...am bagat in decurs de 3 ani si un pic nici mai mult nici mai putin de 200 milioane in ea si rezultatul nu este multumitor deloc mai ales ca a fost o masina noua....

mai departe las loc sa isi spuna si altii parerile vis-a-vi de aceasta masina... :twoup:

Nu mai stau lucrurile asa? :twoup:

Edited by migu73xxx

POIUYT ,,ce sa intimplat ai mutit??pana la ura ai sa spui ,,ca nu este bun tempomatul,,ca este mai buna pedala,,sa simti tu ca conduci,sa apesi tu acolo,,ca am mai auzit eu de astia,,ca ei nu se simt bine,,daca nu schimba ei,,eu zic ca este o prostie,,si fiecare este bucuros,,si ii place ce are ,,si din cauza asta vob tu asa,,eu inteleg ca iti place masina,,dar nu mai face comparatie,,pt ca nu sti,,tu vob de masina ta,,dar nu vorbi de una care nu o cunosti,,sau poate ai condus una automata si proasta,,si de aia vob aberatile care le vob,,

migu: tu iti bati joc de noi, ca nu este posibil ca cineva sa scrie in halul ala... tre sa citesc de 2-3 ori ca sa vad ce ai vrut sa zici, si sa deduc fiecare cuvant ce cuvant ai vrut sa scrii

scuze,,lolllllllllll gata am aprins lumina sa vad ma i bine ce scriu,,oricum mai gresesc eu,,dar incerc sa scriu mai corect,,mama si enervat putin cu aberatile lui poiuyt,si ma grabeam sa scriu,,mai o data scuze prietene,,incerc sa scriu mai calm si mai corect..

migu: am tempomat, tempomat + manuala nu se impaca deloc, este utilizabil da nu este practic. Nu pierde mare lucru, asa ziceti de automata la drum lung de parca in 400 km de autostrada schimbi vitezele la fiecare 3 secunde,

vream sa spun,,ca un a identica cu a mea,,doar manuala nu ma ia pe atutostrada,,ca automata este mai rapida la viteza,,si eu stau in germ,,si mai mult pe autostrazi merg,si pot sa spun ca stiu adevarata valoare a automatei,,si a tempomatului...

eu nu am spus ca nu este buna si mai rapida manuala,,da este mai rapida o cutie manuala,,dar de la plecarea de pe loc,,la viteza este mai lenta decat automata,,si sa fim serioasi acum,,in ziua de astazi lumea vrea masina si lus ,,si confort,,si eu zic ca este mult mai confortabila una automata decat manual,,asta este conceptia mea..

POIUYT .......ma i enervat ,,si acum ai iesit...

Ma bag si eu de partea manualelor desi am automata.Migule masina ta face 0-100 in 8,4 pe cand o manuala in 7,3.A ta face 0-1000 m in 29,1 s pe cand o manuala in 27,6 pe langa ca o manuala e mai rapda la viteza de top.E mai comoda dar nu e mai rapida.

Ciupanezu:Faina masina.Sa te poarte sanatos. :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.