Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Informatii foarte importante...pentru inmatriculare

cristianiorga22

Recommended Posts

Am un 525i 24valve din 91 si nu pot sa-l inscriu euro 2 asa cum este trecut in acte si asa cum mi-a iesit la testul cu sonda...pentru ca este fabricat in 1991 si atunci nu se fabricau masini cu catalizatoare euro, toate modificarile au fost facute in 2002....AM NEVOIE URGENT de cartea tehnica a ansamblului KBA 16841( este sistemul implementat pe masina mea pentru a deveni euro 2)...si daca cineva are aceste modificari facute pe masina si are documente si acte privind aceasta modificare...mi-ar fi de foarte mare ajutor...orice legat de acest sistem va multumesc anticipat

PS: raspunsul la memoriul depus la RAR..."daca pot aduce acte doveditoare privind modificarile facute" am sanse foarte mari sa imi recunoasca euro 2

NR de tel este 0763820629.....

www.hjs.com daca nu ma insel asta e firma care a pus kitul pe masina ta.

am un prieten care are un e28 din 1991 cu acest kit kba dar pt motorul de 2000 ccsi are o carte cu poze de montaj al kitului daca nu rezolvi pe adresa de la inceput o sa o pozez si o pun . bafta

www.hjs.com daca nu ma insel asta e firma care a pus kitul pe masina ta.

am un prieten care are un e28 din 1991 cu acest kit kba dar pt motorul de 2000 ccsi are o carte cu poze de montaj al kitului daca nu rezolvi pe adresa de la inceput o sa o pozez si o pun . bafta

mi-ar fi de foarte mare ajutor daca imi trimiti scanat tot ce are prietenul tau...si o facturica daca are este super perfect

Edited by cristianiorga22

e bine ca ne ajutam intre noi. nu esti singurul in situatia in care ai masina adusa de afara, cu catalizator pus aditional, pentru scaderea taxelor in DE. Ajuta si tu, la randul tau, cu ceva informatii. De-asta e forum. Asta daca totul e LEGAL, bineinteles.

Numai bine.

e bine ca ne ajutam intre noi. nu esti singurul in situatia in care ai masina adusa de afara, cu catalizator pus aditional, pentru scaderea taxelor in DE. Ajuta si tu, la randul tau, cu ceva informatii. De-asta e forum. Asta daca totul e LEGAL, bineinteles.

Numai bine.

nu se accepta modificarile aduse anterior fabricatiei, dupa ce duci toate actele si documentele necesare( carte tehnica, factura) iti spun ca trebuie sa faci un test..care consta in masurarea emisiilor de gaze intr-un tunel aerodinamic :twoup: si alte bla bla bla cu benzina speciala cu cifra octanica mare....si apoi iti pot recunoaste modificarile...testul costa in jur de 3000 lei...

PS: Sfat dat de un inginer de la rar..." mai asteapta domnle' putin ca scot astia taxa"....sper