Jump to content

TIGRUSOR , primul meu BMW

Guest

Recommended Posts

Salutare...frumushica pisica, eu stiam ca pisicile cu face-lift(incepand cu 95) au toate 2 airbag-uri, dar vezi,omul cat traieste invata...

Offtopic: daca vrei piese mai accesibile, incearca si la dl @GrozaDan, are un topic la vanzari piese si accesorii...are preturi bune/seriozitate. Numa' bine sa ai grija de pisica <_<

Va multumesc tuturor pentru aprecieri.

Mai am cateva milioane de strans , care in maxim 2 , 3 zile se fac si atunci o sa iau o decizie serioasa , va multumesc inca o data! Aaaa , ca era sa uit , s-o merita mai bine sa schimb basculele pe fata decat sa schimb pivotii si bucsele?Ca ma gandesc ca pentru 2 milioane in plus e mai bine sa schimb basculele.

@lord halo - stickere si suporti la numere personalizate cu bmwclub iei de la userul alex_maniacul_91 si da ai dreptate , cine nu si-ar dorii un kitt M <_<

• 2 months later...

Aseara am cam terminat momentan cu inbunatatirile , ca nu peste mult timp va trebuii sa schimb din nou uleiul si filtrele.

S-au schimbat la motan urmatoarele lucruri: suspensiile atat pe spate cat si pe fata , bucsi fata cu pivotii interiori si exteriori , bieletele antiruliu , capetele de bara si cam atata.

Si cateva poze :) .

Edited by Billy M

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...

Revin cu o veste ( am mai scris aici pe forum dar nu s-a inghesuit nimeni sa ma lamureasca , asa ca poate aici e mai vizibil) , dupa cum poate stiti , aceasta masina nu sarea de 140 pe care si asa il lua chinuit , asta pana ieri , cand am schimbat un furtun de la egr care era rupt si am anulat electrovalva egr-ului , cel putin asa mi-a zis mecanicul .

Si se cunoaste , fuge mult mai bine , se simte diferenta mare , urca mai usor in ture , turbina se aude , mai ales dupa 2000 rot/min si acum se limiteaza la 165 , urca constant pana la 160 pe urma chinuit pana la 165 dupa care parca intra in niste goluri de aer , parca da in nas si aici moare la 165 .

Daca schimb si electrovalva e posibil sa fuga ca in tinerete ? Cat costa una ? Presupun ca noua nu se gaseste , poate in dezmembrari sa am noroc sa gasesc si mecanicul mi-a explicat cam asa , cica electrovalva aia facea ca egr-ul sa lucreze dupa un anumit numar de turatii si acum fiind anulata egr-ul lucreaza continuu , ceea ce duce la un consum mai mare cam cu 2 litrii la suta si mi-a spus ca se plafoneaza la 165 ca asa a fost invatata , puturoasa si daca o mai coxez o sa-si dea drumul cu timpul , este adevarat ?

Nu mar deranja daca mi-ar consuma mai mult dar numai sa-i readuc toti caii acasa .

• 3 months later...

Buna seara !

Sa revin cu 3 poze sa aratam ca nu am murit si ca inca mai cutreieram pe ''minunatele'' strazi ale patriei :twoup:

http://img689.imageshack.us/img689/8614/198000.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/2476/318tds119.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/8536/avatarpl.jpg

Si cam astea ar fi de spus si de aratat , curva mea batrana va ureaza numai bine si drumuri lipsite de cretini !

• 2 weeks later...

Nici vorba , sunt convins ca are undeva in jur de 400 de mii reali pe putin . Cred ca sunt unul din foarte putinii proprietari care nu cred orbeste in ce scrie in bord .

ps. acum are 199 007

Edited by Billy M

• 2 months later...