Jump to content

E36 325i

florin83

Recommended Posts

nasol,asa am patit eu acum o luna numai ca pe partea stanga, si cu ocazia asta am schimbat si farurile (lupa + angel de la IN PRO). Capota mea si grila erau putin mai sifonate, toata povestea m-a costat 1100 fara faruri. Eu am luat grila noua este 130 de ron. Edited by Cosm1n

Am tot auzit zvonuri ca nu pica bine, ca narile sunt de calitate mai slaba si nu stiu ce sa fac.. sa iau una second sau noua pe producator <_<

Confirm si eu calitatea jalnica a grilei pe producator, am comandat la augsburg un producator si am dus-o inapoi pentru ca nu am fost multumit de calitate, mi-au adus originala in loc si m-am bucurat de ea 3 saptamani pana m-a lovit un imbecil ...

Am tot auzit zvonuri ca nu pica bine, ca narile sunt de calitate mai slaba si nu stiu ce sa fac.. sa iau una second sau noua pe producator <_<

Confirm si eu calitatea jalnica a grilei pe producator, am comandat la augsburg un producator si am dus-o inapoi pentru ca nu am fost multumit de calitate, mi-au adus originala in loc si m-am bucurat de ea 3 saptamani pana m-a lovit un imbecil ...

Ce producator? Klokerholm?

Cat a fost aia originala? Cred ca orginala o sa iau si eu, dar sh.

Imi puteti spune si mie care e diferenta intre facelift si prefacelift la grila aia? o poza ceva?

Prefacelift nu e modelul care are gauri mai mare in bara fata, care are numa un airbag?

:)

Compactu e facelift. Vezi narile cu marginile putin mai mari si rotunjite, faruri fara lupa si spoilerul cu bucata aia neagra in mijloc.

http://www.bmwinfo.com/pictures/01052.jpg

Asta e fara facelift. Spoiler dintr-o bucata, grila mica.

http://www.bmwinfo.com/pictures/00418.jpg

Farurile stiu ca la cele fara facelift erau cu lupa ZKV, iar cele de la facelift fara lupa Bosch..

Edited by florin83

este din aprilie 92, 202.000km.. eu zic ca reali :)

dotari:

-geamuri electrice fata

-trapa electrica

-aer conditionat "bizonic"

-sistem de sunet HIFI (denumirea din etk) - 10 boxe + cd player (era ceva in 92 - oricum nu il mai am)

-volan sport piele (mie nu-mi place ca e mare :bashwall:)

-ASC

-LSD

-OBC mare

-pachet lumini

-ABS

-duze incalzite

cand am luat-o arata asa:

post-93-1220470954_thumb.jpgpost-93-1220470993_thumb.jpgpost-93-1220471060_thumb.jpg

Nu mi-au placut farurile, proiectoarele si stopurile. Stopurile le aveam pe cele originale de la fostul proprietar si farurile le-am cumparat noi, cu lupa pe care am pus xenon.

Urmeaza angel eyes si semnale albe.

I-am mai luat niste jante Ac Schnitzer Type II 17, dar n-am apucat sa le fac. O las pt la anul..

post-93-1220471666_thumb.jpgpost-93-1220471680_thumb.jpg

post-93-1220471698_thumb.jpg

Masina e din 92 si arata de parca ar fi din 2008............... <_< De unde ai luat-o?

• 4 weeks later...

Mersi! <_<

Boacana nici acum nu am rezolvat-o :)

Sta grila aia pe balcon de o luna aproape, asteapta sa o duc la vopsitor.

Oricum am fost la un tinichigiu si mi-a facut-o pe cea lovita ca noua aproape, doar ca are vopseaua sarita de pe ea. Farul este ok.. in afara de vopseaua aia sarita nu mai are urme de la accident :bashwall:

Rotile nu le-am pus si nici nu cred ca le pun prea curand pt ca e mult de munca la ele si nu am nici timp si nici chef de ele. Probabil o sa caut altele.

Edited by florin83