Jump to content

noua mea masina 728iA

danbmw

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

frumos 7-er.

p.s cat a costat evacuarile?

evacuarile asa erau,cred ca is de pe un 4000 benzina e toata linia fata-spate

masina cred ca a fost vopsita cam de vreo 2 ani iar cu polishatul,cu asta ma ocup :lol:

se vede!!!

e o masina deosebita!

modelul asta oricum arata bine, dar asa cum lai facut e senzational!!!

:)

felicitari !!!

Mpower nu isi are locul pe e38.

Manerele de la usi ... ar trebui sa pastreze culoarea masinii. Masina nu are *line crom*.

jantele sunt in 2 bucati?

jantele am crezut si eu ca sunt din 2 bucati dar nu sunt ,as fi vrut eu :) .in schimb celelalte pe 18 is din 2 bucati :lol:

eu am scris in 2 posturi, unvicont a scris si el despre emblema aia ///M..... clar iti place si te faci ca nu vezi ce am scris noi, macar din respect ca ne-am tocit tastele la com puteai sa ne spui ceva :lol:

scuze man!

am zis sa o mai las un pic pana se mai uzeaza si dupa aia o scot,ca doar am dat bani :)

• 1 month later...
Frumoase masini,sa le stapaniti sanatosi! Am citit tot topicul si incearca sa nu mai fii tentat catre ,,tiganii". Majoritatea ti-au dat sfaturi bune,chiar mi-a placut ce sfaturi ai primit,drept dovada ti-ai luat cele mai potrivite jante. Vezi sa nu mai aluneci iar in panta si mai lasa-l in colo de ,,rosu" ca nu se preteaza la limuzine(merge la cabrio,seria 3 in general,masini sport etc). Nu te supara, am vazut si unele rautati pe aici (pe forum)pentru care nu am vrut sa-mi postez si eu masina, dar in seara asta m-am gandit ca pentru modificarile care vreau sa le fac la masina mea, o sa cer pareri si nu o sa-mi para rau. Multa bafta, ai facut cele mai bune alegeri. Frumoasa masina! Edited by wolf

imi poti spune de unde ai luat uleiul, te rog?

am luat azi uleiul original

miercuri iau si filtru :)

uleiul l-am luat din reprezentanta bmw,dupa codurile de pe cutie.

daca ai nevoie de alte raspunsuri in leg cu uleiul ,ma poti intreba.

pe o scara valorica de la 1 la 10 care este diferenta de la 5-er la 7-er?

nu am idee! :lol:

imi poti da raspunsul?

Frumoase masini,sa le stapaniti sanatosi! Am citit tot topicul si incearca sa nu mai fii tentat catre ,,tiganii". Majoritatea ti-au dat sfaturi bune,chiar mi-a placut ce sfaturi ai primit,drept dovada ti-ai luat cele mai potrivite jante. Vezi sa nu mai aluneci iar in panta si mai lasa-l in colo de ,,rosu" ca nu se preteaza la limuzine(merge la cabrio,seria 3 in general,masini sport etc). Nu te supara, am vazut si unele rautati pe aici (pe forum)pentru care nu am vrut sa-mi postez si eu masina, dar in seara asta m-am gandit ca pentru modificarile care vreau sa le fac la masina mea, o sa cer pareri si nu o sa-mi para rau. Multa bafta, ai facut cele mai bune alegeri. Frumoasa masina!

Multumim!,esc! si eu de sfaturi ,si sa stii ca in mare parte tin cont de ideile bune.