Jump to content

info bmw m5

fortdoe

Recommended Posts

Ce stiti despre partea de electronica de pe modelul M5? Ma refer in primul rand la calculatoare. Am inteles ca pica cam des. Stiu ca nu sunt posesori de m5 e60 pe acest forum, dar poate totusi stie cineva cate ceva despre acest lucru. Theo poate imi spui tu cate ceva ca banuiesc ca nu este mare diferenta intre m5 si m6. Incep sa adun date despre m5. Consumul nu ma interesaza ca ar fi culmea la masina asta sa vb de consum. Vreau doar sa stiu cum se comporta masina tehnic. Multam

vai de mine ce probleme... cate bmw-uri ai avut pana acum? nu exista defecte tipice. mai apar la electronice, cred ca toate sunt facute in china, dar se schimba si se rezolva. in rest daca realmente exista bug-uri electronice sau mecanise devin subiect de recall, te cheama si se rezolva gratis. m5 e la fel. Edited by fbdcnt

Guest poleposition
Ce stiti despre partea de electronica de pe modelul M5? Ma refer in primul rand la calculatoare. Am inteles ca pica cam des. Stiu ca nu sunt posesori de m5 e60 pe acest forum, dar poate totusi stie cineva cate ceva despre acest lucru. Theo poate imi spui tu cate ceva ca banuiesc ca nu este mare diferenta intre m5 si m6. Incep sa adun date despre m5. Consumul nu ma interesaza ca ar fi culmea la masina asta sa vb de consum. Vreau doar sa stiu cum se comporta masina tehnic. Multam

se comporta foarte bine. nu e diferenta intre m5 si m6 (motorizare, electronica etc)... doar ca m5 e mai naspa decat m6 :D

Cum adica pica ? :twoup: de unde ai auzit asa ceva? :twoup:

se comporta foarte bine. nu e diferenta intre m5 si m6 (motorizare, electronica etc)... doar ca m5 e mai naspa decat m6 :D

Cum adica pica ? :twoup: de unde ai auzit asa ceva? :twoup:

....M5 e muuult mai frumos decat M6... :D

...dap, probleme exista cu calculatoarele, insa foarte putine si toti cei care se plangeau de asta si care au trebuit sa le schimbe, erau din SUA. Bineinteles ca totul s-a facut pe garantie si dupa aceea nu au mai avut nici un fel de problema.

Oricum ar fi, eu zic sa stai linistit ca daca o iei SH sunt sanse mari ca aceasta problema sa fi fost rezolvata deja daca a aparut, iar daca o iei noua deja nu mai are rost sa discutam!

.... in concluzie M5-ul este o masina superba, agresiva si care arata mai bine decat M6... :D

Guest poleposition

una din probleme a fost cu SMG-ul... in cazul masinii mele a fost schimbat pe la 15000 de km.

M6 este si mai frumos si mai rapid decat M5-ul... si mai scump :twoup: un fel de "ultimate driving machine asa..."

personal nu-mi place nici una dar deloc (M5, M6). chestie mai mult de conceptie decat de gust, nu pun in discutie forma ci masa si gabaritul, am impresia ca nici una nu e masina sport, ci asa niste tourere de lux cu tenta sport. cat despre "ultimate driving machine", as prefera un porsche 911 gt2. sa am bani din ala mi-as lua. cum fiecare muncim sa ne luam ce ne place noua nu altora e bine ca sunt optiuni, chiar daca nu asa multe peste un anumit prag. Edited by fbdcnt

Gabaritul da, poate...dar masa nu prea ...M5 e la fel de greu ca un M3 cabrio si totusi e ceva mai rapid...M3 E92 insa e mai usor cu vreo 200kg !

Ca design, daca le-as lua la bob marunt trebuie sa recunosc totusi ca M3 E92 conduce la mica distanta de M5 E60 si M6 E63.

tehnologic vorbind cred ca M3 este ceva mai in fata, mult mai in fata decat M5/M6 ... ( M3 V8 Engine )

911GT2 deja este o super-sportiva...

multam mult de informatii.foarte utile. am pus intrebarea pentru ca am auzit si eu, de la altii ce-i drept, de anumite probleme. pentru cel care m-a intrebat daca am am mai avut bmw il informez ca da(e36 coupe,e60, M3 e 46). oricum am ridicat problema pentru ca ma gandesc ca modele m sunt ceva mai diferite. ideea este ca scopul forumului este sa ne informam. in alta ordine de idei, ciudat ca nu are nimeni m5 pe forumul acesta. poate eu mai indata :twoup:

... ciudat ca nu are nimeni m5 pe forumul acesta. poate eu mai indata :twoup:

Asta ne arata intr-adevar ce fel de "pasionati" sunt cei care ii vezi pe strada cu M5 -urile !

Oricum, M5 este o masina extraordinara si sper ca daca o cumperi sa nu ne uiti cu review-urile tale ! Daca vrei intr-adevar sa sti cat mai multe despre M5 poti intra pe e60.net si acolo ai sa intalnesti cam toate problemele lor si multe altele. Sunt mult mai multi proprietari de M5 acolo decat la noi!