Jump to content

e65 sistem audio

soundwork2005

Recommended Posts

Salutare!

Am si eu o problema care ma macina.Am un e65 echipat cu un sistem de sunet HIFI,nu TOP HIFI doar HIFI si de o vreme nu se mai aud deloc boxele din portiera soferului.Acum 2 saptamani a inceput instant sa paraie urat,atat boxele din portiera dupa care boxa de la luneta tot din partea stanga a masinii.Ok,am auzit ca trebuie schimbat CD`Playerul din bord..asa am facut acum cateva zile.A mers!....doar o zi.....Dupa care din nou s`au oprit boxele dar nu cele de la portiera soferului ci de la cealalta.Inchid muzica 10 minute si merge,e ok,dar pentru putin timp si la un volum mic cum dau mai tare nu se mai aud...

Ce solutie am?

Ma poate ajuta cineva?

In afara de amplificatorul din portbagaj(care este pentru bass),mai este alt amplificator?

Eu cred si din cate am vazut ies fire de boxe exact din CD Player si le`am testat si merg traseele.

Multumesc celor ce ma vor ajuta anticipat

Finalii se incalzesc si intra protectia .( Integratele de amplificare, se incalzesc cu cat e volumul mai mare ( consuma mai mult curent)). Au protectie termica in ele si decupleaza. Dupa 10 minute se racesc si merge cd din nou. Probabil este vreo piesa inaintea lor, pentru ca daca erau arse nu mai mergeau deloc. S-ar putea repara daca nu ai garantie.

Nu am inteles bine daca l-ai schimbat si tot asa face ?

Finalii se incalzesc si intra protectia .( Integratele de amplificare, se incalzesc cu cat e volumul mai mare ( consuma mai mult curent)). Au protectie termica in ele si decupleaza. Dupa 10 minute se racesc si merge cd din nou. Probabil este vreo piesa inaintea lor, pentru ca daca erau arse nu mai mergeau deloc. S-ar putea repara daca nu ai garantie.

Nu am inteles bine daca l-ai schimbat si tot asa face ?

da,am schimbat cd`playerul,cu cd`playerul vechi nu se auzea partea stanga a masinii,acum cu cel nou nu se aude partea dreapta...nu stiu la cine sa apelez...cinava care s`a mai intalnit cu problema asta,la bmw pe tester nu iese nimic

,am auzit ca trebuie schimbat CD`Playerul din bord..

Muzica la E65 este pe fibra optica.Poate fi un modul defect, un modul conectat la MOST, poate fi o problema de soft,...

Din auzite nu repari un E46, nu mai zic de un E65. :twoup:

Incearca la un service competent.

nu stiu ce inseamna MOST,unde gasesc modulele?se pot repara?sunt scumpe daca le iau noi?la service am incercat la bavaria in bucuresti mi`au tinut`o 3 zile si au zis ca nu stiu ce are....

nu stiu ce inseamna MOST,unde gasesc modulele?se pot repara?sunt scumpe daca le iau noi?la service am incercat la bavaria in bucuresti mi`au tinut`o 3 zile si au zis ca nu stiu ce are....

Nu exista asa ceva.O reprezentanta BMW este obligata sa iti repare masina.Trebuie sa duci masina la o reprezentanta BMW si sa o iei cand este gata.

Iti recomand sa faci o reclamatie in Germania.Nu am mai auzit de asa ceva pana acum, o reprezentanta BMW sa spuna ca nu este in stare sa repare un BMW.

Fiber_Optic.pdf

• 1 month later...
Salut, a aparut si la mine o problema. De cateva zile cd-ul nu mai vrea sa citeasca decat cd-uri originale, s-a facut pretentios. Am inteles ca tu ai schimbat cd-ul. Mai ai cd-ul vechi? La mine cred ca este capul optic de vina, ma gandeam ca poate fi al tau bun. Multumesc !