Jump to content

Accident grav, Q7, sambata noapte

MuadDib

Recommended Posts

In dimineata asta, pe la 3.30, un coleg a plecat de la munca direct spre Ploiesti si mai jos de Sinaia a dat de un accident grav. Ne-a sunat, si din ce ne-a spus, un Q7 a intrat in ceva, soferul a fost decapitat, etc. Carnagiu in toata regula.

Cum am detalii le bag aici.

Vad ca si Realitatea l-a anuntat la stirile de la 6.00.

Nu e prima data cand vad un Q7 incapabil sa isi protejeze ocupantii... Banuiesc ca are 5 stele, nu? EuroNCAP ar trebui sa isi revizuiasca metodele de testare, toata masinile anului 2008 iau 5 stele, greu le mai diferentiezi...

Nu e prima data cand vad un Q7 incapabil sa isi protejeze ocupantii... Banuiesc ca are 5 stele, nu? EuroNCAP ar trebui sa isi revizuiasca metodele de testare, toata masinile anului 2008 iau 5 stele, greu le mai diferentiezi...

Euro NCAP nu mai prezintă prea mare ĂŽncredere de câţiva ani de când Renault ia numai 5 stele.

Ăn orice caz, foarte urât accident.

Edited by Ciupanezu

La cum arata masina, ma`ndoiesc ca stelele de la NCAP ii mai ajutau la ceva ...

Exact punctul meu de vedere. Ori ridici lucrurile pana la 10 stele si faci fisa de test astfel incat cei care iau in considerare asa ceva sa stie clar ce cumpara, ori te lasi.

Cat despre cum arata masina, sa iei in considerare ca a trecut si descarcararea peste ea...

Masinile sunt inca in acel loc, a trecut nevasta-mea pe acolo. Mai jos de muzeul cinegetic, in refugiile alea.

si vrea sa anunte nu stiu ce

Nu, MuadDib, nu e dobitoc, e doar semizeu, si e plin pe Deneunu de asemenea soferi, asa ca ochii-n patru si pe-aci ti-e drumu!

daca doarme la volan degeaba dai flashuri, bine ca n-am intalnit, zic eu care am adormit o data :twoup:

Edited by LoLa

Stimul vizual care poate trezi neuronul dobitocului ce se crede singur pe sosea.
Ori il panicheaza si ia piciorul de pe acceleratie.

flashuri de raspuns, domne, la flashurile aluia care iese in depasire chiar daca vede ca e riscant

OK, dar se pare ca dai flashuri si prima, nu doar ca raspuns:

daca doarme la volan degeaba dai flashuri,

Intradevar, pe DN1 se intampla asa de des urmatoarea faza, incat a ajuns subiect predat la scolile de soferi din zona:

Mergi singur pe banda ta, sa zicem urcare Posada; la o curba dreapta, vezi pe contra sens, chiar in curba, un camion.

In momentul ala trebuie neaparat sa franezi, pt. ca, INVARIABIL, in coloana din spatele camionului exista cel putin un dobitoc care depaseste fara sa aiba vizibilitate, deci care nu te va vedea cum vii singurel pe banda ta, si care te va lua drept in bot. :twoup:

daca doarme la volan, degeaba dai flashuri, deci mai bine nu te obosesti sa semnalizezi ci folosesti secundele sa te pui la adapost... in sensul asta am zis :twoup:

Eu pe DN1 merg foarte precaut, cred ca este unul dintre cele mai periculoase drumuri.

Tot felul de nebuni in conserve gen Matiz, C3, etc. care depasesc in curbe, soferi de camion care se intrec cu alte masini, un haos total.

Matiz e conserva cu rahat daca e condus de cate o vita ochelarista

Intradevar, pe DN1 se intampla asa de des urmatoarea faza, incat a ajuns subiect predat la scolile de soferi din zona:

Mergi singur pe banda ta, sa zicem urcare Posada; la o curba dreapta, vezi pe contra sens, chiar in curba, un camion.

In momentul ala trebuie neaparat sa franezi, pt. ca, INVARIABIL, in coloana din spatele camionului exista cel putin un dobitoc care depaseste fara sa aiba vizibilitate, deci care nu te va vedea cu vii singurel pe banda ta, si care te va lua drept in bot. :twoup:

Ca sa vezi, ce m-a invatat nevoia in ultimii ani, fara scoala de soferi la Posada.

Este pe la posada, pe sensul catre bucuresti un garaj pe marginea drumului, aproape in curba, si am vazut ca ala intra cu fata si iese cu spatele, iooooi, o data m-au trecut neduselile!

Edited by LoLa

Asta ma mira de fiecare data cand merg pe DN1, cei cu masini slabe ca putere si destul de instabile la viteza, merg cel mai agresiv.

niste boi ...masinile astea nu mai sunt sigure de la 90 in sus....parca stau pe grenada !

urat accident ...daca nu era autocar poate scapa sau facea si el victime la randul lui

off-topic referitor la DN1

sambata ma duceam spre cheia , am luat o prin brasov , adik buc-plo-brasov-sacele-cheia ,

asa am ajuns in sacele, unde sunt 2 benzi[1 dus 1 intors] si casele sunt construite exact la sosea nu au trotuar....pt asta si vizibilitatea foarte proasta....eu mergea ~60km/h pe banda mea spre cheia.....se face curba la stanga din fatza vine un tir si in depasire un citroen c4 n am avut timp decat sa franez , bou a franat m a ocolit si a intrat in stalpul de ilumintat de pe margine, nu a avut nimic bou cat si vaca care il insotzea in dreapta..... culmea duap ce a intrat in stalp s a dat jos si a inceptu sa ia la picioare masina si pietrele de pe jos [ probabil a realizat cat de "baiat a fost" si poate nu avea casco] eu am vazut ca n are nimic am sta 1min si am plecat inainte sa anunt politia cam la 2km am vazut un echipaj si am anunt.

concluzie Prostia se plateste si pt toti baietii care depasesc in curba cu vizibilitate 0 le doresc sa le apara in fatza cate un tir si poate data viitoare se gandesc de 2 ori inainte sa intre in depasire .......

am auzit ca persoana de la volan ar fi avut varsta de 23 de ani....... :twoup: ..... teribil!

@Allex18: ala mi se pare ca e DN1A

Acum 2 saptamani, la iesirea din BV, catre Predeal, politistii deviau masinile care declarau ca merg Ploiest/Bucuresti etc, catre Sacele; deja nu mai incapeau masinile pe trecerea de sub sosea; Sacele e enervant de lung daca esti obligat sa parcurgi in spatele unui camion lent.

Asta ma mira de fiecare data cand merg pe DN1, cei cu masini slabe ca putere si destul de instabile la viteza, merg cel mai agresiv.

niste boi ...masinile astea nu mai sunt sigure de la 90 in sus....parca stau pe grenada !

urat accident ...daca nu era autocar poate scapa sau facea si el victime la randul lui

mai boi sunt aia cu microbuzele care depasesc. acu 2 zile pe dn1 pe centura la sinaia aveam un tir in fata si niste biciclete pe masina si n-aveam cum sa-l depasesc. cretinul cu microbuz / minicamion nu mai stiu exact din spatele meu a considerat ca trebuie sa ma depaseasca (asta se intampla cam pe la 90 la ora), am franat imediat ce l-am vazut sa-i fac loc la prost pentru ca din fata ii venea o masina. eu nu stiu ce isi inchipuia cretinul, cum sa depasesti cu camionul 525. La terminarea centurii nu l-am mai vazut in spate.

data viitoare cand se mai lanseaza un camion din asta sa ma depaseasca fara motive o sa-l blochez din start. cata mai imbecilu.