Jump to content

Am probleme cu Bmw

stefy325

Recommended Posts

Am un bmw 325 tds din 94 si am o problema cu el nu sta la relanti si pana in 2000 de ture scutura ca si cum iar intrerupe alimentarea ce nu stiu ce are unii zic ca e pompa de injectie altii ca sunt injectoarele filtrele ca trage aer dar nimik concret ma poate ajuta cineva ?? Edited by stefy325

Titlul oricarui topic va reflecta pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul “Scartie cureaua de distributie" este de preferat fata de “Help !...” sau "Am o problema". Topicurile generice gen “Ajutor” , “Am o problema fratilor” vor putea fi sterse fara preaviz. Respectati timpul celorlalti

Vad ca intre timp ai mai facut un topic pe tema asta. Mai multe topicuri nu rezolva mai repede problema ta. Iti atrag doar o suspendare :twoup:.

23. Flood. Nu este permisa postarea unui mesaj pe mai multe subiecte de conversatie. Orice comportament de acest gen va fi sanctionat imediat prin suspendare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.