Jump to content

e46 diesel 1998...euro 2 sau 3?

rayan

Recommended Posts

Nu de foarte mult timp, mi-am achizitionat un bmw 320 din Germania...in brief-ul acela nu scrie euro 3 ci doar D3.... Din ceea ce am citit pe acest forum cat si din afirmatiile a catorva amici...cam ce e pana in 2000 ar fi euro 2...Masinica a fost fabricata la data de 21.09.1998, inmatriculata 10.11. in acelasi an. Problema care e....pana sa voteze deputatii daca vor scoate sau nu taxa...daca e euro2....platesc undeva pe la 2200 euro fata de vreo 700 cat as plati in mod normal. Exista posibilitatea ca pe modelul e46 cu motorul m47, sa fie atat euro 2 si euro 3? Multumesc frumos pentru orice sugestie!

Nu de foarte mult timp, mi-am achizitionat un bmw 320 din Germania...in brief-ul acela nu scrie euro 3 ci doar D3.... Din ceea ce am citit pe acest forum cat si din afirmatiile a catorva amici...cam ce e pana in 2000 ar fi euro 2...Masinica a fost fabricata la data de 21.09.1998, inmatriculata 10.11. in acelasi an. Problema care e....pana sa voteze deputatii daca vor scoate sau nu taxa...daca e euro2....platesc undeva pe la 2200 euro fata de vreo 700 cat as plati in mod normal. Exista posibilitatea ca pe modelul e46 cu motorul m47, sa fie atat euro 2 si euro 3? Multumesc frumos pentru orice sugestie!

Toate BMW-urile E46 au inceput sa fie fabricate euro 3. :twoup:

Este euro 3 stai linistit

Edited by FANATIC

Toate BMW-urile E46 au inceput sa fie fabricate euro 3. :twoup:

Este euro 3 stai linistit

la fel stiam si eu....

eu am e46 din 99 luna a 10 a si este euro 3.

:twoup: ...asa mizez si eu...multumesc frumos pentru raspunsuri...cat si pentru incurajari!sper sa n-am surprize cu astia la RAR...care oricum m-au programat pe 13 octombrie...asa se obisnuieste mai nou in Dambovita:( O sa va comunic atunci ce vor constata baietii...thanks!

:twoup: ...asa mizez si eu...multumesc frumos pentru raspunsuri...cat si pentru incurajari!sper sa n-am surprize cu astia la RAR...care oricum m-au programat pe 13 octombrie...asa se obisnuieste mai nou in Dambovita:( O sa va comunic atunci ce vor constata baietii...thanks!

320d m47 este doar euro3

am gasit ieri codul motorului inscriptionat pe o tablita...si este 204D1...ce corespunde listei informative pentru masini euro 3. O vor lua astia de la RAR in considerare...si o vor trece ca fiind euro 3? Am mai inteles ca nici acea lista informativa n-ar fi chiar general valabila, neaplicandu-se in toate cazurile.Oricum...traim intr-o tara mult...mult prea "complexa" ... ca sa nu spun haotica. In ca o treaba...voi platiti rovigneta?Ati auzit vreun caz in care cineva sa fi fost amendat pentru ca nu a platit-o?Noi oricum platim o taxa de drum ce este inclusa in pretul carburantului( din cate stiu)...si sa fim taxati de 2 ori pentru acelasi lucru e absurd...si nici drumuri nu avem, sa nu mai spun de autostrazi...platim vignete exclusiv pentru drumurile judetene si nationale... :twoup:

am gasit ieri codul motorului inscriptionat pe o tablita...si este 204D1...ce corespunde listei informative pentru masini euro 3. O vor lua astia de la RAR in considerare...si o vor trece ca fiind euro 3? Am mai inteles ca nici acea lista informativa n-ar fi chiar general valabila, neaplicandu-se in toate cazurile.Oricum...traim intr-o tara mult...mult prea "complexa" ... ca sa nu spun haotica. In ca o treaba...voi platiti rovigneta?Ati auzit vreun caz in care cineva sa fi fost amendat pentru ca nu a platit-o?Noi oricum platim o taxa de drum ce este inclusa in pretul carburantului( din cate stiu)...si sa fim taxati de 2 ori pentru acelasi lucru e absurd...si nici drumuri nu avem, sa nu mai spun de autostrazi...platim vignete exclusiv pentru drumurile judetene si nationale... :)

BMW e46 08.1999 D4 euro 2

am gasit ieri codul motorului inscriptionat pe o tablita...si este 204D1...ce corespunde listei informative pentru masini euro 3. O vor lua astia de la RAR in considerare...si o vor trece ca fiind euro 3? Am mai inteles ca nici acea lista informativa n-ar fi chiar general valabila, neaplicandu-se in toate cazurile.Oricum...traim intr-o tara mult...mult prea "complexa" ... ca sa nu spun haotica. In ca o treaba...voi platiti rovigneta?Ati auzit vreun caz in care cineva sa fi fost amendat pentru ca nu a platit-o?Noi oricum platim o taxa de drum ce este inclusa in pretul carburantului( din cate stiu)...si sa fim taxati de 2 ori pentru acelasi lucru e absurd...si nici drumuri nu avem, sa nu mai spun de autostrazi...platim vignete exclusiv pentru drumurile judetene si nationale... ;)

318 e46 08.1999 D4 euro 2

Nu iti face griji atunci este euro 3, cu codul 204d1 si la rar asa este 100%, iar cu rovineta nu am intalnit militian sa te sanctioneze pe seama ei , numai daca are pica pe tine sau este iesit la spaga, la rar o sa te doara capul cand o sa vezi cat de idioti sunt, lucratori de acolo, garantat o sa te puna sa mai vii odata ca scoate gaze ( asa pretind ei ) dar in realitate nu sunt in stare sa iti trimita pe loc numarul de omologare baza centrala. Bafta multa

• 1 month later...