Jump to content

Am si eu o rugaminte

Allex

Recommended Posts

Rog si eu pe cineva care are E46 facelift, sa faca o poza la firele care intra in mufele de la stopuri.

Eu am cumparat masina fara acele mufe si mi-au cazut firele ("papucii") de pe acei pini :twoup: .

Mi-am comandat mufele si vreau sa stiu pozitia/ordinea firelor.

Am sa revin cu o poza, sa intelegeti mai bine despre ce este vorba.

Multumesc anticipat!

Te rog nu mai posta topicuri cu "Am si eu o rugaminte", "Am nevoie de ajutor", "Please help", pentru ca nu sunt relevante deloc.

Pune in loc de asta o scurta descriere din cateva cuvinte a ceea ce vrei sa zici in topic.

Un moderator de pe forum chiar a zis de mai multe ori asta si are dreptate.

Acum am intrat doar ca sa-ti zic asta, altfel nici nu intram.

Te rog nu mai posta topicuri cu "Am si eu o rugaminte", "Am nevoie de ajutor", "Please help", pentru ca nu sunt relevante deloc.

Pune in loc de asta o scurta descriere din cateva cuvinte a ceea ce vrei sa zici in topic.

Un moderator de pe forum chiar a zis de mai multe ori asta si are dreptate.

Acum am intrat doar ca sa-ti zic asta, altfel nici nu intram.

:twoup: Da, ai dreptate. Am sa tin cont de sfatul tau :twoup: Can vei fi mare ai sa devii modertor nu? :D

Mersi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.