Jump to content

BMW 16 4E I

Recommended Posts

salutari, am si eu o problema, de ceva vreme am achizitionat un ursulet, foarte jos, scurt/2 problema e ca baia de ulei mi-a cedat deja de 2 ori, are cineva o idee cat costa o baie de ulei(baia mica) pentru masina asta? nu de alta dar am impresia ca mecanicul cere putin cam mult... la 5.300.000 cica e o baie NOUA... mie mi se pare mult... inca o intrebare, 2 computer de bord pt masina mea cat ar costa? caci si pe el am platit vreo 100 de euro... mersi Edited by requin

Mecanicu, adica Otto? Masina ta e fosta masina a lui Andrei?

60112[/snapback]

este irelevant, mie mi se pare ca cere putin cam mult, nu am chef sa ma cert cu el dar nici nu as plati mai mult decat trebuie...

tu fiind cine? ca vad ca esti interesat de multe...

Distractiva faza. Te stiu. Si stiu si aventurile tale cu masina, chiar eu am venit dupa tine mai demult cand ramasei pe Aurel Vlaicu.

E vorba de baie de ulei noua de la Ausburg. Nu stiu cand ti-a zis tie Otto de baie second-hand. Iar din cate stiu, e vorba de 2 computere nu unul.

Si daca tu ti-ai comanda o piesa de Ausburg, iti garantez ca o sa primesti un pret poate chiar mai mare ca el, pentru ca el are reducere, sa nu ai impresia ca isi pune vreun capac ca nu are nevoie.

Pai bravo ma, ai editat postul, prima data ai zis ca e baie second-hand. Deci e vorba de baie noua, asa cum stiam si eu. Pretul este bun.

60116[/snapback]

am zis ca e second pentru ca asa am inteles, am vb cu omu si mi-a explicat c a e noua, problema a inceput cand am sunat la Autotransilvania(reprezentanta BMW) si ei mi-au spus ca e 112 euro cu tot cu tva,

si ma sti exact de unde?

Edited by requin

am zis ca e second pentru ca asa am inteles, am vb cu omu si mi-a explicat c a e noua, problema a inceput cand am sunat la Autotransilvania(reprezentanta BMW) si ei mi-au spus ca e 112 euro cu tot cu tva,

si ma sti exact de unde?

60117[/snapback]

Ca sa iti faci o idee:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...159&hg=11&fg=10

E un pret aproximativ, pentru piesa originala: Piesa 7 : 174$

Stii care e problema cu Autotransilvania, astepti dupa ei vreo 3 saptamani. Ausburg iti aduce in 3 zile. Intr-adevar, e mai scump Ausburg-ul, dar e cam singura solutie in situatii extreme.

Ca sa iti faci o idee:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...159&hg=11&fg=10

E un pret aproximativ, pentru piesa originala: Piesa 7 : 174$

Stii care e problema cu Autotransilvania, astepti dupa ei vreo 3 saptamani. Ausburg iti aduce in 3 zile. Intr-adevar, e mai scump Ausburg-ul, dar e cam singura solutie in situatii extreme.

60119[/snapback]

omule, eu am inteles ca e second, ok? am vb cu omu si mi-a explicat ca e noua, pricepi? m-a sunat suparat ca dc vb aiurea despre el, nu vb aiurea despre el am postat ce am inteles, respectiv ca mi-a gasit o baie la 5.3m si drept urmare am intrebat daca e ok pretul,

cat despre remorcat pe mine de pe aurel vlaicu nu m-a remorcat nimeni, am fost odata remorcat de un taximetrist iar a doua oara i-am lasat cheia la mecanic si a dus-o el

tot nu mi-ai spus de unde ma sti

Edited by requin

Nu mai tii minte ma cand ai fiert motoru si am venit eu cu Otto sa te luam de acolo? Intr-adevar, ati plecat pe roti, dar era vorba de tractat pana la atelier cand am plecat dupa tine. Eu am BMW-urile alea de Valcea , acuma am un seria 3 argintiu, WLF la numar.

Nu mai tii minte ma cand ai fiert motoru si am venit eu cu Otto sa te luam de acolo? Intr-adevar, ati plecat pe roti, dar era vorba de tractat pana la atelier cand am plecat dupa tine. Eu am BMW-urile alea de Valcea , acuma am un seria 3 argintiu, WLF la numar.

60121[/snapback]

da, de aia imi amintesc, pai zi asa frate, da te stiu

ca fapt divers tu l-ai sunat pe otto pentru post nu? f bine, macar am lamurit problema

da, de aia imi amintesc, pai zi asa frate, da te stiu

ca fapt divers tu l-ai sunat pe otto pentru post nu? f bine, macar am lamurit problema

60122[/snapback]

Pai bravo ma, ma si miram ce naiba scrii pe aici, din moment ce stiam ca realitatea e alta. Nu e zi sa nu ma sune Otto sa ma intrebe ce sa ii faca la o masina sau la alta, cand sunt chestii ciudate, deci chiar daca nu sunt acolo, stiu tot ce se petrece in atelier. Plus ca suntem prieteni foarte buni, de ani de zile.

Si culmea e ca pe tine chiar nu te-a tras la bani cu nimic, ca a fost masina lui Andrei inainte si de aia.

Pai bravo ma, ma si miram ce naiba scrii pe aici, din moment ce stiam ca realitatea e alta. Nu e zi sa nu ma sune Otto sa ma intrebe ce sa ii faca la o masina sau la alta, cand sunt chestii ciudate, deci chiar daca nu sunt acolo, stiu tot ce se petrece in atelier. Plus ca suntem prieteni foarte buni, de ani de zile.

Si culmea e ca pe tine chiar nu te-a tras la bani cu nimic, ca a fost masina lui Andrei inainte si de aia.

60123[/snapback]

Omule, nu am zis ca m-a tras pana acum cu nimic, am zis ca de data asta mi se pare ca a pus putin cam mult pentru ca eu am inteles ca e second baia, daca pana acum as fi crezut ca ma trage nu mai mergeam la el nu? dar efectiv de data asta mi s-a parut mult 5.3m pe o baie second, m-a sunat, mi-a zis ca e noua si am inteles, plus ca nu cred ca nu m-a tras de bani ca masina era a lui andrei, daca nu m-a tras nu m-a tras pentru ca e corect nu pentru ca il stia pe fostu proprietar, nu vreau sa-i fac nici reclama nici antireclama, pus si simplu mi s-a parut exagerat pretul, cand mi-a explicat ca e noua am priceput, motiv pentru care am si modificat postul, acuma el e suparat pe mine ca am vb aiurea despre el, n-am vb aiurea, am scris exact ce am inteles, il sti bine cum vb la tel, in 2 fraze si-un cuvant zice ce are de zis si salut drept urmare au nu am priceput ca baia e noua, intelegi? cat despre masina eu am dus-o la el pentru ca am zis ca e de incredere si acuma cred ca e de incredere doar cum am mai spus in repetate randuri nu am inteles ca baia e noua si drept urmare mi s-a parut exagerat pretul, daca vreti sa intelegeti ce zic (tu si el) e ok, daca nu stati suparati pe mine, tie ti-am explicat faza iar cu el am vb si mi-am cerut scuze cu toate ca nu aveam dc sa-mi cer scuze pentru ca nu am facut-o intentionat dar mi-am cerut scuze oricum pentru ca mi-a parut rau ca m-am certat cu el degeaba.

Pentru ultima data o mai spun:

CREDEAM CA BAIA E SECOND SI PRETUL MI S-A PARUT EXAGERAT, OTTO SCUZE CA AM VB AIUREA.

Acuma daca intelegeti bine daca nu stati suparati...

Stai linistit, Otto asa cum se supara de repede, asa si ii trece. Si se mai supara si de amorul artei, ca sa iti para tie rau ca l-ai suparat. Lasa ca e bine asa, ca acum stie ca mai intrebi in stanga si in dreapta si nu esti fraier, nu te mai stresa degeaba. Oricum, la ce probleme ai avut tu cu masina aia, tre sa fi foarte bucuros ca ai avut unde sa te duci cu ea si sa ti-o rezolvi. Stim amandoi in ce conditii a "cedat" baia aia si ce ai patit cu motoru dupa aceea.

Hai nu te mai stresa, citeste tot ce poti pe forum aici, si iti garantez ca nu mai dai pe la Otto decat cu probleme grave, ce e usor inveti sa ti le faci singur si economisesti bani. Cred ca absolut toate problemele care pot aparea la un ursulet au fost discutate aici pe forum.

Stai linistit, Otto asa cum se supara de repede, asa si ii trece. Si se mai supara si de amorul artei, ca sa iti para tie rau ca l-ai suparat. Lasa ca e bine asa, ca acum stie ca mai intrebi in stanga si in dreapta si nu esti fraier, nu te mai stresa degeaba. Oricum, la ce probleme ai avut tu cu masina aia, tre sa fi foarte bucuros ca ai avut unde sa te duci cu ea si sa ti-o rezolvi. Stim amandoi in ce conditii a "cedat" baia aia si ce ai patit cu motoru dupa aceea.

Hai nu te mai stresa, citeste tot ce poti pe forum aici, si iti garantez ca nu mai dai pe la Otto decat cu probleme grave, ce e usor inveti sa ti le faci singur si economisesti bani. Cred ca absolut toate problemele care pot aparea la un ursulet au fost discutate aici pe forum.

60167[/snapback]

nu ma stresez frate, doar ca prefer sa raman amic cu el decat dusman.

nu ma stresez frate, doar ca prefer sa raman amic cu el decat dusman.

60171[/snapback]

Ei draci, stai linisit, eu care sunt prieten bun si vechi cu el, m-am certat si tziganit de mii de ori, stii cum e Otto de slobod la gura cand se enerveaza si te face de tot cacatu. Ii trece, stai linistit, cum naiba sa iti ti-l faci dusman, cand el are nevoie de banii tai. :blink: De fapt nici nu e suparat, face el pe interesantu acuma, ca sa fie tot el ala afectatul si sa aiba ce comenta. Asa face el mereu.

Ei draci, stai linisit, eu care sunt prieten bun si vechi cu el, m-am certat si tziganit de mii de ori, stii cum e Otto de slobod la gura cand se enerveaza si te face de tot cacatu. Ii trece, stai linistit, cum naiba sa iti ti-l faci dusman, cand el are nevoie de banii tai. :blink:  De fapt nici nu e suparat, face el pe interesantu acuma, ca sa fie tot el ala afectatul si sa aiba ce comenta. Asa face el mereu.

60175[/snapback]

hehe, da am obs si eu ca-i place sa vb mult si sa se oftice, acuma nu stiu cat de mult are nevoie de banii mei dar stiu ca de stricat nu-i strica si nu-i vb ca nu m-a facut de tot cacatu da asa a vb de parca i-am infipt o sulitza-n inima si l-am lasat sa moara acolo in drum... acuma am vazut ca i-a trecut ca m-a sunat sa-mi zica ca a gasit si alt motor si sa ma intrebe ce sa faca, sa-l repare pe asta sau sa il puna pe celalalt...

drept vb n-am bani de alt motor ca as pune altu da mi-e si cumva sa-l las pe asta dupa ce am bagat atatia bani sa-l tot repar...

nu sti cu cat as putea da motoru ala? de 1.6? ca pe otto nu-l intreb acu ca iar face pe suparatu :)

:blink:

Foarte interesant topicu' asta.... schimbatzii numele in Otto Oh Otto!!

60187[/snapback]

bogdi mai bine ajuta-ma cu un pret la un motor de 1.6(de urs) din 90`

cat despre otto oh otto... na de la ce am inceput cu topicul s-a ajuns total altundeva... da oricum... ia zi-mi cum e cu pretu ala :)

:blink:

bogdi mai bine ajuta-ma cu un pret la un motor de 1.6(de urs) din 90`

cat despre otto oh otto... na de la ce am inceput cu topicul s-a ajuns total altundeva... da oricum... ia zi-mi cum e cu pretu ala  :)

60189[/snapback]

de 1.8 este vreo 250-300 euroi... deci..