Jump to content

cum scap de Angel eyes

shtefu1

Recommended Posts

am un e60 din 2006 si vreau sa scap de pozitiile astea. au devenit prea comune toate vw-urile au si chiar si pe dacii am vz. si plus de asta la e60 cred ca ar sta mult mai frumos doar cu sprancenele alea portocalii. aveti idee cum pot sa scap de ele? si fara eroare in bord daca se poate.

desfaci halogenele de la angel eyes si negresti cu ceva vopsea capetele de la fibra optica :twoup:

E pĂŁcat sĂŁ faci asta.

Rar vezi un far mai frumos decât cel de E60.

... Multmumim...:twoup: ...tinand cont ca vine din partea unui proprietar de E39....

da, dar mi se pare ca ar sta mult mai bine doar cu sprancenele alea

oricum ... ms pt idee :D

...bleah... :twoup: .....dar gusturile nu se discuta. Poti sa le mai scoti becurile din soclu si sa le lasi sa atarne pe afara...:D sau si mai sigur, poti merge la AB sa iti faca o resoftare, iti garnatez ca aia pot sa iti faca sa nu-ti mai mearga nici farurile, fara sa isi dea seama...:D

am un e60 din 2006 si vreau sa scap de pozitiile astea. au devenit prea comune toate vw-urile au si chiar si pe dacii am vz. si plus de asta la e60 cred ca ar sta mult mai frumos doar cu sprancenele alea portocalii. aveti idee cum pot sa scap de ele? si fara eroare in bord daca se poate.

desfaci halogenele de la angel eyes si negresti cu ceva vopsea capetele de la fibra optica :D

Pui in dublu srat niste "izoler-band" negru pe capelele de la fibra Angel Eyes si-i gata. Acu' nu stiu cat o rezista de al caldura existenta adezivul de pe izoler-band.

Eu asta nu inreleg..., de ce te deranjeaza ceva care este in exteriorul masinii. :twoup:

In fine, fiecare face ce vrea cu BMW-ul lui pana la urma, nu?! :twoup:

In plus nu uita ca BMW a inventat Angel Eyes-urile deci nu tu trebuie sa te simti ci cel cu Dacia 1300 care isi spune asa ceva (desi nu cred).

Chiar e pacat... Decat linie de LED-uri cum au Audi-urile mai nou... desi e ceva nou, mi se pare super kitch de 2 lei cum s-au gandit proiectantii lor sa iasa in evidenta, cum e la modelul ala super sport (R8 cred) e nasol rau. Le remarci dar sunt nasoale...

In plus nu uita ca BMW a inventat Angel Eyes-urile deci nu tu trebuie sa te simti ci cel cu Dacia 1300 care isi spune asa ceva (desi nu cred).

Chiar e pacat... Decat linie de LED-uri cum au Audi-urile mai nou... desi e ceva nou, mi se pare super kitch de 2 lei cum s-au gandit proiectantii lor sa iasa in evidenta, cum e la modelul ala super sport (R8 cred) e nasol rau. Le remarci dar sunt nasoale...

Si eu am vazut dacie cu angel eyes :) Era o supernova parca.

Mai nou vad si led-uri ca al audiurile noi pe cielo si logan... Mai ales taximetristii fac astfel de "tuninguri"

Si parerea mea este ca cei care copiaza angel eyes-urile sunt penibili nu cei care au masina din fabrica cu asa ceva...

Inteleapta decizie! :)

Subscriu la remarca: este cel mai frumos far! Sprancenele luminoase au rolul de a pune in evidenta si mai mult angel-eyes-urile (parerea mea).

Mai ales ca ar fi trebuit sa dai aceeasi explicatie de fiecare data cand ti se atragea atentia ca nu ti se mai aprind.

Si dupa cum poate multi stiti, pana in prezent e60 e singurul model cu respectiva "spranceana".. si aceasta imbinata cu angel eyes (stock-tenta galbuie..spranceana portocalie).. ce sa mai modificam ce au gandit nemtii atatia ani, e superb farul asa cum e! cele de a4,a5,r8 mi se par niste inventii ale unor copii cu niste leduri.. sunt foarte luminoase tocmai pt ca nu ies in evidenta prin forma, culoare, ci prin intensitatea luminii.. slabutz dar decat alea vechi de audi, merg si astea. Mai pe scurt.. daca ai e60, lasa farul asa cum e..daca ar fi sa votez un top al celui mai frumos far, sigur cel de e60 ar fi

Si dupa cum poate multi stiti, pana in prezent e60 e singurul model cu respectiva "spranceana"..

Mai are SAAB 93 asta nou farul cu spranceana si il prinde foarte bine pe tenta bleu.. Dar 5-u nou ramane top.post-10440-1221816268_thumb.jpg

n-ati inteles.. cand am spus model, m-am referit la modelele BMW, nu la alte marci, e60 fiind singurul bmw cu spranceana..deocamdata, cat despre acel saab.. nu e nici pe departe la fel de frumos farul ca la e60.. incerc pe cat posibil sa nu exagerez dar noaptea daca las pozitia aprinsa si ma uit la masina.. parca s-ar uita la mine, e singura masina care iti da impresia asta :)

bai , voi ma faceti sa-mi iubesc si mai mult masina :) ... daca tot e vorba de faruri nu stiti vreo solutie de polisat farurile? parca incep sa se matuiasca un pic si nu as vrea asta ...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=29561&hl=

PoĂži sĂŁ le polishezi doar pe partea exterioarĂŁ farĂŁ sĂŁ le desfaci.