Jump to content

vreau sa schimb bmw-u

poope

Recommended Posts

salutare oameni...deci dupa cum bine stiti bmw u meu are 325 de mi de km si e cam zgariat la exterior si cam bat bucsiile pe fatza si in interior e uzat volanu si comenzile pe el si scaunul de piele de la sofer de asemenea...in rest e ok merge doar ca eu nu il mai vreau plus ca nu e inmatriculat ci e cu numere rosii....mi-a picat un opel zafira din 2001 cu 190 de mi de km inmatriculat cu dubluklima, cu 7 locuri si banchete rabatabile si motor de 2.0 dti de 100 de cai putere....nu bate nu suna nu e zgariat siinteriorul arata ingrijit....ideea e ca nici pe aia nu o vreau ci vreau sa o dau pe a mea pe aia si aia sa o vand mai usor...crde-ti ca se poate??? sa vand aia mai repede ca bmwu si daca da cam la ce pret crede-ti ca merge masina.........vreau niste sfaturi ca nu am cu cine sa ma sfatuiesc..;prietena mea zice ca ma complic ca ce nu am cerut diferenta etc etc....nu prea am cum cere diferenta ca no nu e impecabila masina mea...voi ce zice-ti???? PLEASE ADVICE

si eu vreau sa-l schimb, imi iau Logan ca e cea mai tare...glumeam.daca ai sa-l dai ai sa plangi dupa el, mai ales daca vrei opel.....schimba-l tot cu bmw, parerea mea Edited by juststy

si eu vreau sa-l schimb, imi iau Logan ca e cea mai tare...glumeam.daca ai sa-l dai ai sa plangi dupa el, mai ales daca vrei opel.....schimba-l tot cu bmw, parerea mea

Deci tu... n-ai inteles nimic!

ia explica tu gogule....ca eu nu am inteles ca omul vrea sa faca o afacere si-i e frica sa nu ia teapa...eu sunt pasionat de aceasta marca si vb din punctul meu de vedere, eu nu mi-as da masina pe alta marca chiar daca masina ar fi mai valoroasa cu cateva mii....cred ca e un site al pasionatilor si multi nu gandesc cu creierul ci cu inima. Pentru informatiile pe care le-a cerut omul cred ca e mai avizat site-ul www.autovit.ro sau www.4tuning.ro sau www.autosupermarket.ro sau www.mobile.de sau www.autoscout.de

Edited by juststy

vrea sa'l dea pe opel ca ala se vinde mai repede...si pe urma poate sa'si ia iar bmw...ce'i asa greu? :twoup:

ai dreptate man.....deci vreau sa iau opelu ca il dau mai repede si sa iau o pauza cu masinile....ca am nevoie de bani...dar tot bmw e in sange oameni; sa nu credeti ca trraded,....NEVER....doar ca momentan nu imi mai permit si cumva tre sa ajung la bani....deci mai multe sfaturi

salutare oameni...deci dupa cum bine stiti bmw u meu are 325 de mi de km si e cam zgariat la exterior si cam bat bucsiile pe fatza si in interior e uzat volanu si comenzile pe el si scaunul de piele de la sofer de asemenea...in rest e ok merge doar ca eu nu il mai vreau plus ca nu e inmatriculat ci e cu numere rosii....mi-a picat un opel zafira din 2001 cu 190 de mi de km inmatriculat cu dubluklima, cu 7 locuri si banchete rabatabile si motor de 2.0 dti de 100 de cai putere....nu bate nu suna nu e zgariat siinteriorul arata ingrijit....ideea e ca nici pe aia nu o vreau ci vreau sa o dau pe a mea pe aia si aia sa o vand mai usor...crde-ti ca se poate??? sa vand aia mai repede ca bmwu si daca da cam la ce pret crede-ti ca merge masina.........vreau niste sfaturi ca nu am cu cine sa ma sfatuiesc..;prietena mea zice ca ma complic ca ce nu am cerut diferenta etc etc....nu prea am cum cere diferenta ca no nu e impecabila masina mea...voi ce zice-ti???? PLEASE ADVICE

proprietarul opel-ului este orb?...dc ar fi tranzactie "cui pe cui" fara nici o diferenta din partea nici unuia inseamna ca atat face masina ta..indiferent de suma...sa zicem ca opel-ul face 8000...inseamna ca si a ta e tot acolo...defectele despre care spui ca le are masina ta le-ar putea vedea/evalua si el cum ar putea vedea/evalua orice alt posibil cumparator.

parerea personala este ca te complici. bafta la vanzarea masinii, indiferent ca e O sau B :) .

Edited by dallexxis

poope: cat vrei pe masina, da o suma realista te rog, si ce motor si din ce an e, poate te rezolv eu cu un cumparator

man masina e din 99 si are toate actele in regula...gata de inscriere dar cu taxa asta e pe pauza....motor de 2000 cm cubi si 325 de mi de km reali....suma realista???? eu zic 7000??? orcum e negociabil pretu si asa......

proprietarul opel-ului este orb?...dc ar fi tranzactie "cui pe cui" fara nici o diferenta din partea nici unuia inseamna ca atat face masina ta..indiferent de suma...sa zicem ca opel-ul face 8000...inseamna ca si a ta e tot acolo...defectele despre care spui ca le are masina ta le-ar putea vedea/evalua si el cum ar putea vedea/evalua orice alt posibil cumparator.

parerea personala este ca te complici. bafta la vanzarea masinii, indiferent ca e O sau B :) .

man el a zis ca cere 7500 pe masina dar la schi9mb mio da fara ncii o cerere de nici o parte... nu stiu cat de orbe ste dar este cam de cartier si vrea bmwuuuuu neaparat sa mearga cu el la el pe strada a se dea mare........sincer is pareri si pareri........ideea e ca eu vreau sa dau masina si mie frica de bmw sa nu se cumpere si sa merg cu el inca o perioada desi nu vreau...si ma gandeam la opelu asta ca fiind opel poate se vinde mai usor plus ca e inmatriculat...in rest nimic......il tot aman pe ala si nu stiu ce sa fac.....masina mea nu arata chiar asa rau dar mai tre polishata, si asa.....habar nu am ce o sa fac

cred ca esti ghinionist... glumeam dar priveste si tu cand ai postat ultima data.. :)

man nu stiu ce sa zic................13 si asa.......................................................sa fie de acolo....aste is superstitii...nu stiu daca sa cred in ele sau nu

si eu vreau sa-l schimb, imi iau Logan ca e cea mai tare...glumeam.daca ai sa-l dai ai sa plangi dupa el, mai ales daca vrei opel.....schimba-l tot cu bmw, parerea mea

Deci tu... n-ai inteles nimic!

ia explica tu gogule....ca eu nu am inteles ca omul vrea sa faca o afacere si-i e frica sa nu ia teapa...eu sunt pasionat de aceasta marca si vb din punctul meu de vedere, eu nu mi-as da masina pe alta marca chiar daca masina ar fi mai valoroasa cu cateva mii....cred ca e un site al pasionatilor si multi nu gandesc cu creierul ci cu inima. Pentru informatiile pe care le-a cerut omul cred ca e mai avizat site-ul www.autovit.ro sau www.4tuning.ro sau www.autosupermarket.ro sau www.mobile.de sau www.autoscout.de

Deci tu... n-ai inteles nimic! episodul 2

Fa trocul...dar eventual deja cauta un cumparator si pt opel...esti sigur, avand in vedere originea sanatoasa a cumparatorului tau (este cam de cartier si vrea bmwuuuuu neaparat sa mearga cu el la el pe strada a se dea mare), ca si opelul e ok? N-ar strica un pret realist si pt opel...

Da-i un polish bmw-ului...arata-i finalul...si mai scoate niste bani de la el....vinde-ti marfa... :)

Edited by iulian518i

In circumstantele prezentate de tine ti-ar fi mai usor sa scapi de opel decat de bmw. Nu se inghesuie multi sa-si ia masina cu 325 mii km, desi o buna parte din masinile importate care bat drumurile patriei au suferit modificari radicale la numaratoarea kilometrilor. Cel mai probabil o sa vezi masina ta peste vreo 2 luni, in targ, bine pregatita pentru vanzare cu vreo 143 mii km "reali".

In circumstantele prezentate de tine ti-ar fi mai usor sa scapi de opel decat de bmw. Nu se inghesuie multi sa-si ia masina cu 325 mii km, desi o buna parte din masinile importate care bat drumurile patriei au suferit modificari radicale la numaratoarea kilometrilor. Cel mai probabil o sa vezi masina ta peste vreo 2 luni, in targ, bine pregatita pentru vanzare cu vreo 143 mii km "reali".

aha si in circumstantele enumerate de tine ce pret vezi la masina asta???? asa aproximativ si obiectiv

aha si in circumstantele enumerate de tine ce pret vezi la masina asta???? asa aproximativ si obiectiv

e Euro2.. asa ?

Pretul pus de tine, 7000 negociabil, este destul de rezonabil. Defectele prezentate de tine nu par grave. Se rezuma la un polish, o reconditionare a tapiseriei si schimbarea catorva bucse. Lucrurile astea le poti face tu, si atunci ceri tare si mandru 6800/7000 pe masina sau poti face o evaluare a costurilor si scazi din pret. Daca luam in calcul faptul ca in Germania un 3-ar diesel din 99 ce are in jur de 300 mii km costa putin peste 6000, atunci pretul pus de tine este unul cat se poate de corect.

Bafta la vanzare.