Jump to content

pentru cei cu e60

Recommended Posts

Ironie ieftina, nejustificata, postata din prea mult timp liber:

...la BMW tractiunea e pa spate? Nu e ca la Cielo, pa roatili din fata? Ca altfel ii recomandam sa le umple cu talaj si scapa de cloncaneala... Plus ca mai stiam pe un sudor bun care incarca planetare...super treaba facea...

Ironie de buna calitate, total justificata, postata intr-adevar in timpul liber, ca daca eram ocupati nu mai posta nici dreaq pe forum.

In fine...

Curios este cum de cei de la BMW nu au corectat asta odata cu modelul LCI. Puteau sa faca o reproiectare sa corecteze problema...

...de unde stii ca nu a fost corectata pe modelele LCI?

Pentru ca am LCI si face la fel. A facut de noua asa. Deci problema nu a fost corectata :)

...poate pt ca e mai ieftin sa fie corectat pe garantie la un numar limitat de autovehicule (acolo unde apar probleme), decat la o intreaga productie...

Nu toti au sosele de kkt ca la noi ....

la mine bucsele sunt schimbate, nu toate, doar cele stricate, caseta si coloana de directie schimbate, flanse amortizoare fata schimbate,un brat inf pe fata. ce sa zic, totul e super ok. de asta am postat aici, nu imi mai dau seama ce ar putea fi.

Nu trebuie neaparat sa fie ceva. Poate fi si o eroare de proiectare, o slabiciune a masinii. Sunt totusi prea multi care se plang ca masina face asa dar nimeni nu a gasit o anume piesa uzata.

Mai mult din cauzĂŁ cĂŁ la un service nimeni nu va sta sĂŁ verifice atent o maÂşinĂŁ pentru un asemenea zgomot, s-ar pierde destul de mult timp ĂŽn care ei ar putea sĂŁ repare mai multe maÂşini.

De multe ori se recomandĂŁ schimbarea casetei deÂşi nu este nevoie.

• 2 months later...
problema asta o am si eu (bataie dreapta fata la unele denivelari mai mari) si dupa n investigatii am dat de un mecanic care mi-a spus ca bataia este de la arc pe talerul de amortizor (sau cam asa ceva). ideea este ca zgomotul facut de arc pe taler pare a fi cel care il aud. Desi pare sf, mecanicul mi-a aratat ca ultima spira a arcului in loc sa stea la locul ei ( in semi-protectia de cauciuc care o ghideaza sa stea in taler), era deplasat cca 1 cm. L-a pozitionat la loc, am mers ceva(nu mult), nu s-a mai auzit si peste cateva zile cand a inceput sa faca scandal din nou am mers iarasi la mecanic care a constatat ca arcul era deplasat tot 1 cm(poate mai putin) de la locul lui. Oare asta sa fie problema problemelor?

Am fost la service cu masina sa schimb uleiul pentru ca am ajuns la 25000km. Le-am zis ca aud acel zgomot la trecerile peste cale ferata sau la gropi adanci cand nu am incotro si trebuie la pas sa trec prin ele. S-au uitat si au zis ca este totul ok. Deci conform Banat Car, masina e ok... Edited by Bala

problema asta o am si eu (bataie dreapta fata la unele denivelari mai mari) si dupa n investigatii am dat de un mecanic care mi-a spus ca bataia este de la arc pe talerul de amortizor (sau cam asa ceva). ideea este ca zgomotul facut de arc pe taler pare a fi cel care il aud. Desi pare sf, mecanicul mi-a aratat ca ultima spira a arcului in loc sa stea la locul ei ( in semi-protectia de cauciuc care o ghideaza sa stea in taler), era deplasat cca 1 cm. L-a pozitionat la loc, am mers ceva(nu mult), nu s-a mai auzit si peste cateva zile cand a inceput sa faca scandal din nou am mers iarasi la mecanic care a constatat ca arcul era deplasat tot 1 cm(poate mai putin) de la locul lui. Oare asta sa fie problema problemelor?

marti sunt in service si o sa arunc o privire si eu la arcuri ...

salut ,aceasi problema o am si eu la un 520i .04 e 60,se simte foarte bine cind pica roata dupa bordura,dar la mine se aude si pe stinga si pe dreapta.am fost la servis si masina ie ok,nu la unu la 10 si nu iau gasit nimic.baiatul cu arcurile sar purea sa aiba maxima dreptate,am urmarit-o si eu, si o face cind telescopu ieste deschis maxim.daca o sa gasesc ceva o sa va anunt ,va multumesc