Jump to content

Placute frana

Guest juststy

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu mi-am us de vreo 7000 km ferodo si imi cam scartie la viteze mici.in rest is ok.recunosc ca si discurile is duse cam 80 %.

La urmatorul schimb de placute vreau sa pun ATE si discuri tot ATE daca se fac.Prea lauda toata lumea aceasta marca de placute.

incearca sa cuplezi aceeasi marca de discuri cu cea de placute, adica ATE/ATE, eu am facut altfel si in 3000 de km s-au ovalizat de imi venea sa le pun pe celelalte inapoi

• 2 weeks later...
imi spune si mie care e faza cu discurile de frana ventilate? in curand as vrea sa schimb placutele ca doar ce am luat masina si sa pun noi, si ma batea gandul sa schimb si discurile daca tot sunt acolo... si le-am vazut pe astea cu gauri in ele si as fi vrut sa stiu daca se merita sau nu sa iau...

Gaurile sau shanturile sunt pt praful de la placute care e eliminat pe acolo. Sunt discuri ventilate si perforate, nu ventilate si ventilate! <_< Daca bate alizeul tare dintr-o parte, atunci da, sunt ventilate si ventilate si usor perforate.

Daca aveti posibilitatea, intrebati si de pretul pt discuri Brembo, s-ar putea ca pt 100ron in plus sa va alegeti cu asa ceva. Eu asa am pus pe fata discuri Brembo pt ca nu era diferenta majora cu placute ATE, pt ca nu am gasit la momentul respectiv si placute Brembo.

Jurid sunt pe original BMW, parca asa era trecut in programul ala pe care-l folosesc astia la piese dar eu nu am gasit atunci. Spuneam de Brembo ca poate fi o alternativa la discurile ATE sau alte marci. La E34 a fost diferenta destul de mica incat sa aleg sa pun Brembo.

Ciupi: daca ai jante d-alea cu design smecher atunci sunt triplu ventilate (triple ventilated brake disc, nah). Parerea mea! <_<

@ct-xx-cda: BMW nu recomandĂŁ Jurid ci plĂŁcuĂže originale. :)

Existã posibilitatea ca atunci când cumperi plãcute Jurid pe producãtor, sã fie diferite de cele pe care le cumperi de la BMW.

Ăn orice caz, eu folosesc ATE Âşi sunt super mulĂžumit.

Pt a mea recomanda JURID pe realoem

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=34&fg=05

Este posibil sã existe o diferenÞã Între plãcuÞele Jurid aftermarket ºi cele originale de la BMW.

Ciupi: daca ai jante d-alea cu design smecher atunci sunt triplu ventilate (triple ventilated brake disc, nah). Parerea mea! <_<

AÂşa o fi..

De fapt ai spus ca cele aftermarket sunt chiar mai bune decat cele originale.

Am citit acum topicul si am gasit asta.

"Când am cumparat-o, maºina era echipatã cu plãcuÞe Textar uzate cam pe jumãtate.

Cele ATE mi se par mai bune. "

Deci clar ca merita mai mult placutele aftermarket decat cele originale.Si franare mai buna si mai ieftine.

Edited by Bavaria

Eu n-am chef de ironii. <_<

Maºina mea frâneazã excelent cu plãcuÞe ATE, asta nu Înseamnã cã toate plãcuÞele aftermarket sunt de calitate.

Nici o ironie.Deci asta am vrut sa spun si eu, placutele ATE aftermarket sunt cel putin la fel de bune ca cele originale.Pret mai mic, franare buna/mai buna.

Masina mea a venit echipata cu placute originale, Textar.

Am pus tot placute + discuri ATE. discurile sunt Ate Power Drive (sau ceva de genul). Le am de 20.000 de km si masina franeaza exemplar (acum depinde si de stilul de condus).

ca si pret, m-au dus undeva la 1100 ron toate (2 seturi placute + 2 seturi discuri) la Bennet Auto (e pe lizeanu).

masina este BMW 320D Automat, din 2000.

• 1 month later...
Masina mea a venit echipata cu placute originale, Textar.

Am pus tot placute + discuri ATE. discurile sunt Ate Power Drive (sau ceva de genul). Le am de 20.000 de km si masina franeaza exemplar (acum depinde si de stilul de condus).

ca si pret, m-au dus undeva la 1100 ron toate (2 seturi placute + 2 seturi discuri) la Bennet Auto (e pe lizeanu).

masina este BMW 320D Automat, din 2000.

da un magazin mai ieftin nu ti-ai gasit si tu in bucuresti? patronu sta cu mine in bloc si ma roaga de un an sa iau de la el niste chestii , bineinteles ca atunci cand am vazut oferta de pret l-am salutat respectos , asa ca intre vecini