Jump to content

Substanta lipire originala BMW

Stefann

Recommended Posts

eu zic sa facem o adunare generala cand temperatura exterioara va depasii 10-12 grade celsius..pun pariu ca ne strangem cel putin 10 insi :)

pana atunci nu avem sanse sa le lipim... orice adeziv functioneaza corect peste 8 grade celsius fara variatii mari de temperatura.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Voila, adezivul original BMW cu cod si poza ca sa il puteti comanda la BMW. Pozitia 4 daca nu ma insel este adezivul pentru chedere

81229407524 Costa 34 Ron la Grozadan , Merita incercat, daca ar avea si instructiuni de folosire acest adeziv ar fii formidabil

Edited by edy1092

Voila, adezivul original BMW cu cod si poza ca sa il puteti comanda la BMW. Pozitia 4 daca nu ma insel este adezivul pentru chedere

81229407524 Costa 34 Ron la Grozadan , Merita incercat, daca ar avea si instructiuni de folosire acest adeziv ar fii formidabil

Ma bag . Interesant acest adeziv , cred ca e beton.

Cum a spus si kez mai sus , cand se mai incalzeste vremea nitel , peste vreo luna asa , facem un adunare cei cu coupe-uri si le facem cu totii.

eu unu cred ca voi lua 2 recipiente. cate unul pentru fiecare parte. am colegi la munca care intra in spate cu posteriorul inainte...m-au nenorocit. cand le-am zis cat costa una bucata cheder s-au schimbat la fata.

1. Stefann

2. Kez86 - 2 bucati

Chiar asa mare problema e la coupe-uri cu chederele? La touring-ul meu nu am sesizat ceva de genul asta

Pai aia e si ideea , la coupe nu exista stalpi si rame la geamuri , de acolo si problema . La touring nu are cum sa fie aceasta problema !

am sa pun maine 2 poze sa vedeti in ce hal au ajuns. si in ce hal am ajuns si eu. merg cu scotch de hartie lipit pe dinauntru ca imi cad in cap :)

jur ca dupa ce le fac nu mai iau pe nimeni in spate peste 50 de kg :lol:

lamuresc eu situatia cu poze imediat :)

http://img190.imageshack.us/img190/6117/adeziv6.jpghttp://img694.imageshack.us/img694/3550/adeziv1.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/8580/adeziv2.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/8501/adeziv4.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/1174/adeziv5.jpg

stai bine. crede-ma. nu am apucat sa fac poze dar diseara dupa ce o deszapezesc ii trag cateva .

Nu este masina mea in aceste poze ... am pus la intamplare, in decursul timpul m-am interesat pe diferite forumuri despre aceasta problema la coupe si am strans si poze :)

Edited by edy1092

• 2 weeks later...
SIKA este producatorul care are o gama variata de silicoane, chituri siliconice, masticuri si .... multe dintre ele le gasiti in HORNBACH va recomand sa nu va grabiti cand cumparati, sa cititi ce scrie pe ambalajul la fiecare in parte si eventual sa faceti o proba inainte de a lipi ceva pe/de/in masina

• 2 weeks later...

cand speram sa se indreapta vremea de tot se pare ca mai luam o pauza. http://www.weather.com/outlook/travel/busi...tended/ROXX0003

mai vedem pentru weekendul 13-14? daca e ok ca si temperatura ne bagam la lucrare?

am sa il sun pe Dan Groza maine sa il intreb de un pret la un group buy si un termen de livrare.

mai e valabila lista asta? mai doreste cineva ?

1. Stefann

2. Kez86 - 2 bucati

3. Paco_wonderboy

Eu am comandat 2 tuburi pentru mine si Paco cu care am vorbit la telefon . Acum sincer nu stiu cand o sa am si timp sa le facem , e mai greu cu timpu.

Nu vreau nici eu si nici Paco sa incurcam pe nimeni , dar probabil noi o sa le facem separat , intr-o noapte cred fiindca altcandva nu prea e timp !

Am si eu o problema, la jgheaburile pentru scurgerea apei de pe plafon (shadow-line-ul), mi s-a desprins unul, din dreapta- spate. Am incercat sa il lipesc cu poxipol vara trecuta, dar din cauza temperaturilor mari la care e supus (se incinge rau de tot vara, fiind si masina neagra si trimul negru), s-a intarit adezivul pana nu a mai avut nici un efect.

Cu ce sa il mai lipesc? Sa incerc cu smecleiala d-asta de care ati comandat voi? Nu este de interior ? Mie mi-ar trebui ceva care sa reziste la apa, temperaturi joase, si temperaturi foarte inalte.

post-13292-1267695773_thumb.jpg

Edited by DanMTK

Am si eu o problema, la jgheaburile pentru scurgerea apei de pe plafon (shadow-line-ul), mi s-a desprins unul, din dreapta- spate. Am incercat sa il lipesc cu poxipol vara trecuta, dar din cauza temperaturilor mari la care e supus (se incinge rau de tot vara, fiind si masina neagra si trimul negru), s-a intarit adezivul pana nu a mai avut nici un efect.

Cu ce sa il mai lipesc? Sa incerc cu smecleiala d-asta de care ati comandat voi? Nu este de interior ? Mie mi-ar trebui ceva care sa reziste la apa, temperaturi joase, si temperaturi foarte inalte.

Teoretic si chederele noastre trebuie sa reziste la fel , eu personal ti-as recomanda sa incerci tot asta !

• 2 weeks later...