Jump to content

De la 1 sept se pot obtine numere provizorii 90 zile

cristianiorga22

Recommended Posts

Astazi am fost la eliberari numere Ilfov si Bucuresti si am fost informat ca de la 1 septembrie se pot obtine numere provizorii de ciculatie 90 zile..........doar ca o data la 30 zile trebuie sa va duce-ti sa faceti aceleasi formalitati....ca prima data, taxa de 13 ron , taxa de 40ron si taxa de 7 ron....oricum este foarte bine........

PS: maine dimineata imi iau iar numere rosii pentru ursul meu :)

Pai...poate nu mergi 3 luni...de ce sa te oblige sa platesti pt 3 luni daca tu nu ai nevoie de cat de o singura luna?

Da, puteau sa puna optional cate luni vrei, si sa platesti proportional...dar superprogramele lor nu accepta acet tip de calcul :) asa ca, ochii care nu se vad.... ;)

Am fost astazi si mi-am luat numerele in 10 minute....cozile sunt la biroul cec.. :) ...daca platiti cei 13 ron la orice sucursala cec nu mai stati la coada...formularul si toate celelalte copii de care aveti nevoie va costa 10 ron vis-a-vis la fetele vesele ...iar taxa de 7 ron se plateste la circa financiara.....in rest mai aveti de platit 40 ron la ridicarea numerelor.....

PS: Intrebare: Ce fac cu numerele provizorii expirate?? Raspuns: le pastrezi ca amintire ;)

deci ce acte trebe la luarea de numere rosii???

sau ce acte???

trebe dovada ca am programare la rar nu stiu cand??? ca acuma miam scos dovada cum ca am programare la rar de pe net, adica am printat pagina cu numaru si data si ora...deci trebe taxa la cec, si altceva???

Si mie imi expira primul set de numere rosii pe 27 sept. Programarea RAR o am pe 13 octombrie (tipic romanesc). Pentru al 2lea set de numere am vorbit cu cei de la inmatriculari si mi-au spus ca trebuie aceleasi acte ca prima oara. La intrebarea daca imi trebuie vreo dovada de la RAR cum ca am programarea mai tarziu decat data expirarii numerelor, mi-a raspuns ca NU.

Si mie imi expira primul set de numere rosii pe 27 sept. Programarea RAR o am pe 13 octombrie (tipic romanesc). Pentru al 2lea set de numere am vorbit cu cei de la inmatriculari si mi-au spus ca trebuie aceleasi acte ca prima oara. La intrebarea daca imi trebuie vreo dovada de la RAR cum ca am programarea mai tarziu decat data expirarii numerelor, mi-a raspuns ca NU.

hjahahaha ce fraeri....deci se poate scoate numere rosii forever ca nimeni nu veriufica nimic nu??? eu asta aminteles din ce ai zis tu...super,,,,

Pana acum cica iti trebuia dovada. Probabil ca a avansat si la ei tehnologia si gasit o metoda de a coresponda cu RAR. Nu ai cum sa iti iei la nesfarsit numere rosii ca te au in evidenta. Maxim 3 luni. Maine ma duc sa ma pun la coada (din nou) si sa imi iau (din nou) numere rosii. :)

Nu iti trebuie nici o dovada pentru programarea rar.....pur si simplu te duci la inmatriculari ca prima data cand ti-ai luat nr rosii....si repet nu poti sa iti iei decat de trei ori numere rosii.....

• 2 weeks later...

Posted Today, 15:12

"Daca ai facut RARul, mai poti scoate numere rosii? A treia oara? "

Da mai poti lua numere a treia oara dar cu actele de intrare in tara adica actele straine...daca ai facut rar-ul si ai platit taxa si ai carte identitate si toate cele de romania poti sa iti mai iei numere provizorii ....depinde de caz....sa faci rar-ul este usor ...taxa doare...

"QUOTE (cristianiorga22 @ 16/Sep/2008, 18:43)

....ca prima data, taxa de 13 ron , taxa de 40ron si taxa de 7 ron....oricum este foarte bine........

PS: maine dimineata imi iau iar numere rosii pentru ursul meu

Taxele astea se pot plati direct acolo?Exista birou CEC in incinta cladirii?"

Poti plati acolo taxa la cec de 13 ron dar este mai mereu coada...asa ca sfatul meu este sa platesti la orice cec din Romania numai acolo nu :) ....taxa de 7 ron trebuie sa o platesti la "circa financiara de care aparti" :) ..eu prima data m-am dus din Bragadiru la Pipera...acolo pentru taxa asta de 7 ron m-am intors in Bragadiru...si apoi inapoi in Pipera :) si neaparat duceti-va personal sau face-ti imputernicire la notar ca altfel nu aveti nici o sansa... :)

• 4 weeks later...