Jump to content

335i sau noul 330d ?

johnw

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

una peste alta, nu te gandi la consum.

ia 335i pentru performante si feeling. :)

eu zic ca daca vrei "feeling" iti iei M3 sau de ce nu un AMG... :lol:

evident. ;)

dar trebuia sa aleg intre cele 2.

Eu cred ca trecerea la masini mai puternice trebuie facuta cat de cat treptat. Eu deja o sa trec de la 115 cai la 300 si ceva...e cam mult si asa, am un pic de teama. Mai conduc un Fiat Bravo Sport 1.4 turbo/150 de cai ocazional si chiar si el mi se pare destul de nervos uneori :lol:

Eu cred ca trecerea la masini mai puternice trebuie facuta cat de cat treptat. Eu deja o sa trec de la 115 cai la 300 si ceva...e cam mult si asa, am un pic de teama. Mai conduc un Fiat Bravo Sport 1.4 turbo/150 de cai ocazional si chiar si el mi se pare destul de nervos uneori :)

cam mare diferenta chiar daca mergi si cu cei 150 de la fiat care nu inseamna mare lucru

150 cp cu tracÞiune faÞã nu Înseamnã mai nimic.

Ei, nu-mi spune ca un Golf GT sau GTI nu inseamna mai nimic :) (sincer sa fiu nu am mers cu ele)

Totusi m-am uitat pe www.rri.se unde au grafice si pentru Fiat-ul asta si scoate 150 de cai la roata daca mai adaugam un 15% pierdere la trenul de rulare ar insemna cam 170 de cai la volanta - atat cred eu ca trebuia sa scrie in cartea masinii. Mie chiar mi se pare mai rapida decat 150 de cai (am mers cu un Fiat Bravo Sport 1.9/150 diesel si parea sensibil mai lent dar poate asa sunt diesel-urile). Mai ales daca apesi butonul Sport ;) (iti da un boost de la 206 la 245Nm).

Când treci de la o maºinã de 150 cp cu tracÞiune faÞã la una de 300 cp cu tracÞiune spate, senzaÞia va fi cã pânã atunci ai condus ceva asemãnãtor unei Dacii.

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=162327

Are 150 cp la volantĂŁ nu la roatĂŁ, producĂŁtorul declarĂŁ puterea de la volantĂŁ.

Când treci de la o maşină de 150 cp cu tracţiune faţă la una de 300 cp cu tracţiune spate, senzaţia va fi că până atunci ai condus ceva asemănător unei Dacii.

Sper sa reusesc sa o strunesc :) Oricum nu am de gand sa merg ca nebunul...

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=162327

Are 150 cp la volantă nu la roată, producătorul declară puterea de la volantă.

Stiu, asa scrie in datele tehnice, dar uite au testat-o aici: http://www.rri.se/popup/performancegraphs.php?ChartsID=784 si a iesit puterea la roata egala cu 152 de cai. Deci puterea la volanta e aproximativ egala cu 152*1.15 = 175 (oricum curba de putere e super ciudata, iar aia de cuplu si mai si). Daca te uiti la BMW 335i http://www.rri.se/popup/performancegraphs.php?ChartsID=647 pe acelasi site puterea obtinuta e de 286 de cai deci daca inmultim cu 18% (cat zice BMW ca e pierderea la cutie automata cum avea masina de test) obtinem 332 de cai la volanta. Am citit in mai multe locuri ca de fapt 335i-ul are mai mult de 306 cai (in jur de 340).

Edited by johnw