Jump to content

subwoofer

Recommended Posts

stie cineva acest subwoofer se poate pune pe un casetofon oem cu magazie de 6cd uri dupa un E46 ?

adica sa mearga fara statie si alte rahaturi ....

http://www.carsound.ro/product_info.php?pr...aba58e258024414

ps: are un coleg dupa forum dar el are 2din l-a amplasat sub scaunul din fata si se aude super bine, adica exact ce caut eu (fidelitate nu sonor tare)

thx

Super pretul ;) Stii cumva se monteaza usor sub scaun ? M-am gandit si eu mai de mult pt e39....

LE: E activ nu ? :)

nu stiu daca este activ sau pasiv.

userul armin are si este super multumit de el .

din cate zicea, l-a montat foarte usor (sub scaunul din fata dreapta)

Oare e de ajuns unul ? Sau ar fi mai indicat 2 unul la sofer unul la pasager ?

LE: Pretul mi se pare enorm de mic :lol: 268ron ? Mocaiala ;)

este suficient unul

ai grija ca trebuie sa legi 2 canale(L+R) ale casetofonului la woofer

comuti filtrul pe joase si vei avea un masaj adevarat in scaun :)

daca nu ai iesiri RCA din casetofon, poti lega direct la woofer, iesirile difuzoarelor

daca folosesti un filtru HI-LOW, sa ai grija cum il legi, vei modifica impendanta difuzoarelor din masina

de preferat, sa nu mai legi nici un difuzor pe firele unde legi filtrul HI-LOW

Bafta.

Armin are asa ceva montat ...dar el a schimbat si HU

inainte de schimbare am facut teste in masina mea 316 cu un sub activ sony sub scaun ,legat la cd playerul OEm cu semnal de la boxe spate ....Efectul nu e spectaculos ..dar ai bas , se aude clar diferenta ....masoara bine grosimea subului....scaunul va sta ridicat la nivelul 2 chiar 1 ...depinde de sub ...

Edited by myxage

Oare e de ajuns unul ? Sau ar fi mai indicat 2 unul la sofer unul la pasager ?

LE: Pretul mi se pare enorm de mic :lol: 268ron ? Mocaiala ;)

este suficient unul

ai grija ca trebuie sa legi 2 canale(L+R) ale casetofonului la woofer

comuti filtrul pe joase si vei avea un masaj adevarat in scaun :)

daca nu ai iesiri RCA din casetofon, poti lega direct la woofer, iesirile difuzoarelor

daca folosesti un filtru HI-LOW, sa ai grija cum il legi, vei modifica impendanta difuzoarelor din masina

de preferat, sa nu mai legi nici un difuzor pe firele unde legi filtrul HI-LOW

Bafta.

Pardon, 368 am vrut sa scriu.

Am cd-player business, deci trebuie cu semnal luat de la boxe si adaptr high-low.

Nu afecteaza in vreun fel vibratiile senzorul de airbag ca incalzirea in scaune n-are treabba cu vibratiile.

LE: Treaba ar fi posibila cu 2 adaptoare high-low unul pe +-Left (fata) +-Right (fata) si +-L(spate) +-R(spate) la pasager si sofer. Nu?

Edited by duxter

Pardon, 368 am vrut sa scriu.

Am cd-player business, deci trebuie cu semnal luat de la boxe si adaptr high-low.

Nu afecteaza in vreun fel vibratiile senzorul de airbag ca incalzirea in scaune n-are treabba cu vibratiile.

LE: Treaba ar fi posibila cu 2 adaptoare high-low unul pe +-Left (fata) +-Right (fata) si +-L(spate) +-R(spate) la pasager si sofer. Nu?

teoretic, da

practic, in momentul conectarii celor 2 filtre, vei schimba impendanta de 4 ohmi care o ai acuma pe iesirea cd-player-ului. adica vei avea mici distorsiuni(sau mari), iar la volum mare risti chiar sa arzi finalii din cd-player.

solutia ideala este sa ramana 4 ohmi pe iesirea difuzoarelor dupa conectarea filtrelor(mai greu dar se poate)

alta problema de care te poti lovi, este sa iti intr wooferele in antifaza, adica aerul impins de primul woofer, sa fie absorbit de al doilea, rezultatul fiind: lipsa joase(bass), acesta fiind motivul ptr care iti recomand montarea unui singur woofer.

daca vrei neaparat sa montezi wooferele, renunta la difurile de bass din spate si legi filtrele pe firele ramase

oricum ai face, sa ai grija sa legi firele filtrelor in faza(+ cu +, - cu -)

Bafta.

Pai alea nu sunt filtre sunt adaptoare: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_in...ow_Dietz_(902)/

tocmai asta e scopul sa iei semnal fara sa pierzi din putere ca asa maj amplificatoarelor au high-input, inclusiv cel din imagine.....dar nu iese nimic asa.

Edited by duxter

Blaupunkt din ala avea un prieten montat in cotiera din spate la un e39. Mie sincer nu prea mi-a placut cum suna, wooferul oem suna mult mai bine, avea un bas mai profund.

nu confunda wooferul cu un difuzor de bass, este alta mancare de peste

un woofer reda frecventele sub 80 hetzi, iar un difuzor de bass reda frecvente pana la 4000 hertzi

P.S. pentru un bass clar si curat, nu recomand wooferul

Pai alea nu sunt filtre sunt adaptoare: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_in...ow_Dietz_(902)/

tocmai asta e scopul sa iei semnal fara sa pierzi din putere ca asa maj amplificatoarelor au high-input....dar nu iese nimic asa.

stiu ce spui tu, daca citesti atent pe site acolo, nu scrie decat ca se leaga pe iesirea difuzoarelor

nu scrie ca se leaga in paralel pe difuzoare

incearca sa legi, dar nu da volum maxim din cd-player.