Jump to content

Are cineva Extreme Power sau Blue Vision pe faza lunga? Rog pareri.

lawrence

Recommended Posts

Salutare.

Intentionez sa-mi cumpar niste faruri xenon si as vrea pe faza lunga sa-mi pun unul din becurile de la Philips: Extreme Power sau Bule Vision. As vrea sa stiu in primul rand daca sunt bune de ceva si care din ele au lumina mai apropiata de lumina de xenon alba (6000K).

Multumesc.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu din experienta personala iti pot spune ca cele de la Philips sunt chir super ok . Am acum pe Opel-ul cu care circul acum pe faza scurta din astea cu Albastre si pe lunga normale galbene . Diferenta e de la cer la pamanat . O sa fac o poza diseara si o sa o pun !

am sa fac poza cu faza lunga aprinsa deseara, numa ca pozele o sa fie cu blit, deci da.. sticla de la bec este de culoare albastra, se vede si in pozele de la topicul cu masina mea... cand sunt oprite farurile, oglinda are tenta albastruie, am mentionat ca ma deranjeaza treaba aceasta, dar cand am aprins farurile nu s-a vazut nici o diferenta.

Deseara am sa fac poze.

am sa fac poza cu faza lunga aprinsa deseara, numa ca pozele o sa fie cu blit, deci da.. sticla de la bec este de culoare albastra, se vede si in pozele de la topicul cu masina mea... cand sunt oprite farurile, oglinda are tenta albastruie, am mentionat ca ma deranjeaza treaba aceasta, dar cand am aprins farurile nu s-a vazut nici o diferenta.

Deseara am sa fac poze.

Mda... e nasol sa se vada oglinda albastra. Niste poze ar fi interesante.

Multumesc

Eu din experienta personala iti pot spune ca cele de la Philips sunt chir super ok . Am acum pe Opel-ul cu care circul acum pe faza scurta din astea cu Albastre si pe lunga normale galbene . Diferenta e de la cer la pamanat . O sa fac o poza diseara si o sa o pun !

In ce sens e diferenta? Ce poti spune de diferenta de culoare, tot galbene sunt? Pe mine culoarea ma intereseaza in principal, apoi puterea de iluminare.

Sa inteleg ca ai Blue Vision nu?

Mersi.

Eu zic ca e naspa asa, cand o sa am timp o sa schimb la loc cu halogenele normale ca nu-mi place deloc albastreala aia

post-6684-1221993379_thumb.jpg

PS: mai erau user care vindea becuri philips blue vision, si daca o sa vedeti la sfarsit spune ca le vinde pentru ca nu se vad albe.. ca daca se vedeau albe erau de mult pe masina, desi la inceput a zis ca le vinde.. ca ceva prieten de-al lui a mai cumparat o pereche si avea 1 in plus...

Eu zic ca e naspa asa, cand o sa am timp o sa schimb la loc cu halogenele normale ca nu-mi place deloc albastreala aia

post-6684-1221993379_thumb.jpg

PS: mai erau user care vindea becuri philips blue vision, si daca o sa vedeti la sfarsit spune ca le vinde pentru ca nu se vad albe.. ca daca se vedeau albe erau de mult pe masina, desi la inceput a zis ca le vinde.. ca ceva prieten de-al lui a mai cumparat o pereche si avea 1 in plus...

Mersi pentru poza Lifesyle. Intr-atevar BlueVision cad din start. Sunt naspa.

Eu am si pe lunga si pe scurta Osram Night Breaker, foarte ok becurile, au o lumina inspre alb cumva foarte asemanator xenonului

Poti pune niste poze te rog mult? Ca am auzit de Night Breaker-urile astea....

Mersi frumos.

Am eu Philips din alea albastre :) Pb e in felul urmator...daca ai faruri prefacelift fara lupa sunt ok daca le pui pe faruri cu lupa mai bine renunti la idee ca sunt de toata mana...

Ce treaba are faptul ca sunt facelift sau prefacelift? Asa cum scrie in titlu, ma intereseaza sa pun becurile astea pe faza lunga (unde nu exista lupa nici la pre nici la facelift), intrucat pe faza scurta va fi xenon cu lupa. Deci ce ma intereseaza este un bec pt. faza lunga asemanator culorii albe a xenonului (si mai puternic decat halogenul), pentru a nu fi diferenta de culoare intre cele doua faze. Sper ca m-am facut inteles acum....

Edited by lawrence

Eu am si pe lunga si pe scurta Osram Night Breaker, foarte ok becurile, au o lumina inspre alb cumva foarte asemanator xenonului

Poti pune niste poze te rog mult? Ca am auzit de Night Breaker-urile astea....

Mersi frumos.

Am eu Philips din alea albastre :) Pb e in felul urmator...daca ai faruri prefacelift fara lupa sunt ok daca le pui pe faruri cu lupa mai bine renunti la idee ca sunt de toata mana...

Ce treaba are faptul ca sunt facelift sau prefacelift? Asa cum scrie in titlu, ma intereseaza sa pun becurile astea pe faza lunga (unde nu exista lupa nici la pre nici la facelift), intrucat pe faza scurta va fi xenon cu lupa. Deci ce ma intereseaza este un bec pt. faza lunga asemanator culorii albe a xenonului (si mai puternic decat halogenul), pentru a nu fi diferenta de culoare intre cele doua faze. Sper ca m-am facut inteles acum....

eu am xtream-power pe faza lunga......detalii in link http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=458421

eu am xtream-power pe faza lunga......detalii in link http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=458421

mda.... cam urat. Pai si ce becuri exista care s-ar apropia de culoarea alba si care sa aiba intensitatea mai mare decat a halogenului , in afara de xenon?

Mi-as pune xenon si pe lunga xenon insa am avut asa si ma enerveaza ca trebuie sa astept 3-4 sec pana se incarca, iar uneori la drum de noapte ai nevoie de faza lunga doar 3-4 sec. Ca sa nu mai spun de flashuri care sunt aproape inexistente. Avantajul nu era decat intensitatea luminii si atat.

N-ai bani de bi-xenon ?

Se pare ca nu intelegi...nu e vorba de bani. Si apropo, bixenon vor fi farurile. Dar ai idee cum functioneaza bixenonul? Informeaza-te un pic si vei vedea ca tot vor trebui becuri pe faza lunga.

Nu vreaus a crezi ca te jignesc sau ceva insa becurile gen philips blue sau care mai sunt sunt mult mai slabe decat niste becuri "normale" Osram de ex....crede-ma le-am cam probat pe toate si maj. au ajuns prin camara sau prin portbagaj ;)

Adica decat sa tot dai cate 89-90 de lei pe becuri din astea mai bine dai 300lei pe un kit xenon modest care e mult mai bun...stiu nu poti blita calumea insa macare vezi ce ai in fata :)

Edited by duxter

Blue Vision am incercat acum 3 ani, cumparate din Austria. Am crezut ca daca le cumpar dintr-un magazin de piese auto din vest, vor fi mai cu mot. Ei bine, nu a fost deloc asa! Am fost dezamagit de cat de prost puteau sa lumineze. Acum folosesc ALS de la Osram si sunt foarte multumit. Asadar, setul de Blue sta frumos in cutia cu becuri de rezerva...

Am osram night breaker pe faza scurta si nu e mare diferenta fata de becurile normale philips pe care le aveam inainte. Sunt putin mai puternice(ei zic pana la 90% dar probabil comparand cu niste turcisme) si foarte putin mai spre alb(aici recunosc si ei ca sunt cu 10% mai albe decat normalele). Lumina destul de apropiata de xenon dau turcismele alea din targ gen "plasma xenon", dar dezavantajul e lumina mult mai slaba si oglina albastra.