Jump to content

Accident usor

bmw 346

Recommended Posts

Astazi a intrat un tip in mine,am fost la politie,el este vinovatul,am luat dovada si polita de asigurare.nu am casco,pe autorizatia de reparatie scrie bara spate,aripa,janta stanga toate..el are asig obligaorie la Astra SA.ok,ce treb sa fac mai departe?e prima oara cand am un acident,si chiar nu ma descurc deloc?!!!asigura rca toate reparatiile,inclusiv inlocuirea jantei? Edited by bmw 346

Trebuie sa mergi la Astra la Daune si sa deschizi dosar. Inspectorul de daune d la Astra o sa-ti spuna exact ce se inlocuieste, repara, vopseste etc. O sa faca figuri mai mult ca sigur la schimbarea jantei, dar sa te infigi bine in el. Tot el o sa-ti recomande un service cu care lucreaza ei si fac deconare directa.

Alta solutie ar fi sa o faci in regim propriu dupa ce-ti deschide dosarul de dauna, dar aici trebuie sa scoti tu bani din buzunar si apoi sa astepti mult si bine pana iti recuperezi banii de la Astra.

eu zic ca daca vrei un lucru de calitate sa iti alegi tu service-ul cu care vei lucra. alege unul care lucreaza bine si incearca sa le impui acest service. sau poate ai noroc si chiar lucreaza cu ei. eu asa am facut cand mi-a fost lovita masina si am fost multumit de rezultat.

• 10 months later...

spune-mi, te rog cum ti-au schimbat aripa stanga spate?

Ma intereseaza deoarece am patit si eu acelasi necaz, iar cei de la service intrau in contradictoriu cu taierea aripei spate, in sensul ca unul zicea ca o taie in coltul stanga sus langa luneta, altul ca "ar fi mai bine sa o taie pe la jumatate pe lungimea dungii catre tripla", nu stiu daca m-am facut inteles.

Ideea este ca sunt interseat de toate parerile voastre, in legatura cu acest aspect.

O alta intrebare ar fi, dupa ce taie aripa si vine cu cea noua, cu ce trebuie dat in locurile unde o puncteaza (o sudeaza) astfel incat sa nu am surprize cu rugina.

In urma accidentului, pagubele care au fost si recunoascute de inspectorul de la asigurarea celui care m-a lovit si vinovat sunt urmatoarele:usa stanga, aripa stanga, janta, anvelopa, bara spate, prag stanga spate.

Ma intereseaza doar parerile privind INLOCUIREA ARIPEI STANGA SPATE, asfel incat masina sa iasa bine.....restul pieselor se inlocuiesc fara probleme.

Multumesc!

Aripa noua vine pana in fata la capota (pe deasupra usilor).

eu as cere sa o schimbe pana in fata, sau cel putin pana in zona usilor unde suprafata de sudura este foarte mica, doar nu o sa-i lasi sa-ti faca sudura la jumatatea aripei)

Este foarte important sa fie atenti cum sudeaza aripa noua de elemente de caroserie vechi.

am atasat o poza, in care cu rosu, am evidentiat aripa spate cum vine noua, iar cu galben punctele unde ar veni taiata cea veche si montata cea noua.

cu negru am evidentiat zona unde am avaria.

astept pareri din partea voastra, in legatura cu taiatul aripei.puctele marcate cu galben, sau cum credeti voi ca ar fi mai bine sa vina taiata aripa in cazul de fata.

merci!

post-8666-1250682957_thumb.jpg

Te pot ajuta eu: pasul 1- Te duci pe Barbu Vacarescu 308-325 ceva de genu ...langa intersectia de la Fabrica de glucoza...la parter e un baiat super ok care iti va face dosarul poze si iti va recomanda o lista cu vreo 30 de service-uri...dar tu o poti face oriunde vrei, dar va trebuii sa platesti tu dauna si sa vi cu chitanta la ei sa ti-o deconteze...ceea ce nu se va intampla...mi-a spus mai pe fata ca daca nu te duci la service-urile recomandate de ei ramani cu banii pierduti. Iti va recomanda un service bun.

pasul 2 - te duci la service-ul recomandat si predai masina pt reparatie.

pasul 3 - ridici masina reparata.

bafta

Te pot ajuta eu: pasul 1- Te duci pe Barbu Vacarescu 308-325 ceva de genu ...langa intersectia de la Fabrica de glucoza...la parter e un baiat super ok care iti va face dosarul poze si iti va recomanda o lista cu vreo 30 de service-uri...dar tu o poti face oriunde vrei, dar va trebuii sa platesti tu dauna si sa vi cu chitanta la ei sa ti-o deconteze...ceea ce nu se va intampla...mi-a spus mai pe fata ca daca nu te duci la service-urile recomandate de ei ramani cu banii pierduti. Iti va recomanda un service bun.

pasul 2 - te duci la service-ul recomandat si predai masina pt reparatie.

pasul 3 - ridici masina reparata.

bafta

salut!

eu sunt din vl, am fost la inspectorul de daune a trecut tot ceea ce trebuia sa treaca, masina o sa fie la reparat intr-un service agreat de ei.

intrebarea mea este: "Va trebuie ca la final, dupa ce masina este reparata, sa platesc eu din buzunar paguba si ulterior sa ma duc cu factura emisa de service la asigurare si astia sa-mi dea banii"

Inspectorul de la asigurare mi-a spus ca la final sa-i aduc factura de la service...doar atat!

Merci!

am atasat o poza, in care cu rosu, am evidentiat aripa spate cum vine noua, iar cu galben punctele unde ar veni taiata cea veche si montata cea noua.

astept pareri din partea voastra, in legatura cu taiatul aripei.puctele marcate cu galben, sau cum credeti voi ca ar fi mai bine sa vina taiata aripa in cazul de fata.

merci!

Uite cum trebuie sã arate o aripa spate nouã. Se Înlouieºte pânã În faÞã la parbriz.

merci!

Uite cum trebuie sã arate o aripa spate nouã. Se Înlouieºte pânã În faÞã la parbriz.

daca se inlocuieste asa, atunci o sa trebuieasca 3 locuri unde o sa vina sudata in loc de 2.

asa o vad eu, pt ca mai trebuie sudata si la inbinarea dintre usi.