Jump to content

X3 consum si performante

Courage

Recommended Posts

Hehe. Singurele BMW-uri la ora asta cu, care as schimba 6le (sa ma incadrez in banii obtinuti dupa vanzarea lui... deci fara sa ma arunc la M5/M6) ar fii un X5 4.8is sau un M3 CSL (60/40 in favoarea CSL-ului) :) Si acum imi sclipesc ochii si imi apare un zambet pe fata cand vad un X5 facelift in spate cu xenoane + angel eyes + proiectoare aprinse. Looks so mean :blink: Edited by Kane

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

X5 e o masina veche, insa principala problema este ca nu costa destul de mult chiar si cu leasing.

Pt ca la leasing dai 50% avans max si min un an.

Cu tot cu dobanda nu imi place unde ajunge si cf. unor review-uri spatiul interior este EXACT aceleasi (l-au masurat cu ruleta!)

Mie imi place X3, nu ma plang. Avand in vedere ca ma plimb mai mult in oras, apreciez ca nu e ff. mare, insa XC90 are un portbagaj HUGE si e cu 10 cm mai mica !

P.S. Doru, daca ia in oras doar 13%.. eu sunt super fericit !

Ai cutie automata?

Edited by Courage

Poate nu am inteles eu bine dar spui ca XC90 e mai mica cu 10 cm decat x3? Din ce vad eu pe site xc are 4,8(http://www.autoshow.ro/catalog/showcar/?car_record_id=1825) m si x3 4,56(http://www.bmw.ro/frameset_model.asp?Sectiune=Produse&Tip=Prezentare&Serie=X&Model=3). E foarte simplu cand pleci undeva sa ii pui un portbagaj suplimentar. Pe de alta parte e mai simplu cu ea in oras. Si in parcare. Nu poti sa le ai pe toate. Intr-adevar spatiul interior la x3 si x5 este acelasi. Portbagajul lui x3 are 2 litri in plus. Nu ca ar conta. Conteaza mai mult kilogramele in minus. Comportamentul mai sprinten . Prietenului tau o sa-i para rau cu xc-ul. Mai bine isi lua touareg.

da automat da zille astea e lejer in oras. in debandada 16.5 mi-a luat.

X5 e o masina veche, insa principala problema este ca nu costa destul de mult chiar si cu leasing.

Pt ca la leasing dai 50% avans max si min un an.

Cu tot cu dobanda nu imi place unde ajunge si cf. unor review-uri spatiul interior este EXACT aceleasi (l-au masurat cu ruleta!)

Mie imi place X3, nu ma plang. Avand in vedere ca ma plimb mai mult in oras, apreciez ca nu e ff. mare, insa XC90 are un portbagaj HUGE si e cu 10 cm mai mica !

P.S. Doru, daca ia in oras doar 13%.. eu sunt super fericit !

Ai cutie automata?

61922[/snapback]

Mda.. prea multa viteza strica.

Cu leasing te duce la min 78 k euro.

In alta ordine de idei am stat pe net si am studiat

Am dat de http://www.x3world.com si e un site super.

Aici am gasit ultima versiune a sistemului de navigatie, dar dealerul din .ro nici nu stia ca exista asaceva...

Sunt curios cu ce versiune va veni masina. Voi ce versiune aveti la navigatie ?

http://www.x3world.com/showarticle-59.html

=========================

Masina a ramas argintie cu interior gri si o multime de dotari. (fara suspensie sport)

O intrebare..

In prospectul de prezentare vad si un senzor pentru pana de cauciuc Flat tire indicator, insa nu se gaseste pe lista mea de optiuni standard cum ar trebui.

El exista sau e doar pt SUA ?

Daca exista, iti arata presiunea (ca la Megane) sau macar care roata e problema ?

Edited by Courage

Suspensia sport

Am nevoie urgent de un raspuns.

La drive test masina avea asemenea suspensie, insa ff. des in reviw-uri era mentionat ca suspensia este de la inceput tare, iar suspensia sport o faca prea tare.

Ce parere aveti ? Merg mult in Bucuresti si sar peste gropi... se merita suspensia spoirt? Fara ea masina cum vi se pare? Are tendinta de tangaj ca si cum ar avea perna de aer ?

Nu are tendinta de tangaj... e un BMW. Eu nu te-as sfatui sa iti iei suspensie sport, mai ales daca umblii mai mult in Bucuresti... Masina sta foarte bine in curbe cu suspensia normala, acum depinde cat de tare intrii tu in curbe. Dar e greu de pus in dificultate Edited by Leusor

am avut x3 2.0d fara suspensie sport si era f misto, nu se legana. acum am cu sport, merge si asta. nu e asa mare diferenta ca la x5 care e cam moale normal si iti rupe dintii cu pachet sport. eu as lua fara sport.

Suspensia sport

Am nevoie urgent de un raspuns.

La drive test masina avea asemenea suspensie, insa ff. des in reviw-uri era mentionat ca suspensia este de la inceput tare, iar suspensia sport o faca prea tare.

Ce parere aveti ? Merg mult in Bucuresti si sar peste gropi... se merita suspensia spoirt? Fara ea masina cum vi se pare? Are tendinta de tangaj ca si cum ar avea perna de aer ?

62348[/snapback]