Jump to content

ACCIDENT CUTREMURATOR!

maLaKay

Recommended Posts

saptamana trecuta a fost in apropierea orasului meu la intrare in Comanesti un accident cutremurator(9 km de orashul meu).....

Vehiculul condus de un baiat in varsta de 24 de ani s-a zdrobit de un cap de pod. In urma impactului, un singur om a supravietuit.

Politistii spun ca, in momentul tragediei, autoturismul rula cu cel putin 110 kilometri pe ora.

Inghesuiti sase intr-o masina, tinerii se intorceau de la un restaurant Davis din orasul Moinesti unde au petrecut, se pare, toata noaptea. Joi, soferul, un baiat de 24 de ani, urma se sa plece in Spania la munca. A vrut sa se desparta de prieteni cu o petrecere.

La intoarcere spre casa insa dupa o trecere de calea ferata dupa un drum intrins de vreo 2 km , intr-o curba, la intrare in Comanesti nu a mai tinut drumul si a intrat cu masina intr-un cap de pod.

Politistii cred ca soferul nu a stat departe de pahar. De altfel, in masina anchetatorii au gasit mai multe sticle de bere, iar medicii spun ca supravietuitorul era beat cand a ajuns la spital.

Cei cinci prieteni vor fi inmormantati in aceeasi zi.

Acum 2 zile cel de-al 6 -lea supravetuitor al acestui accident s-a stins dinv iatza pe patul de spital...Dumnezeu sa-i ierte...

http://accidentero.blogspot.com/2008/09/ac...nci-tineri.html >>>imi cer scuze daca redirectionez spre un alt link dar acesta este video...

am poze de la locul accidentul imagini socante,nush daca am voie sa le pun pe site....sa imi zika vreun moderator daca am permisiunea....

mai sunt multe lucruri care nu se stiu.....de exemplu ca in aceea ziua a accidentului plouase...iar acolo unde sa intamplat accidentul mereu se face balta pt ca e proastsa canalizarea....din cate stiu eu(mi-au spus mai multe persoane,ca masina ar fi facut acaplanare sau nush cum sa zice,cand a atins stratus de apa mai mare de 2cm si nu a lovit direct in pod la nivelul masini ci mai sus cu 1 m...)...acuma parereile sunt impartite

Guest poleposition

un capsunar care s-a dat rotund la tovarasi, beat fiind... unul mai putin, ce tragedie pfff :)

Las-o dracu de apa, ca nu aia s-a evaporat in creierul mortului.

Restul e bla-bla trist.

Guest poleposition
baga id meu..si ai sa vezi tu in poza ce e cutremurator....dacanu stiii...deocamdata...o familie a ramas fara ambii copii...si alte 4 fara copii......si pozele spun totul..

nu ma intereseaza macabrul.

Tragedia ramane a familiei (familiilor), nu a mea sau a altora.

Edited by poleposition

Poleposition: nu e tragedie accidentu in sine, e tragedie ca nu e marcat drumul, mai ales in sate, si un cap din asta de pot... care de obicei ingusteaza soseaua.. e criminal fara macraje.. ati vazut si voi ce inseamna capurile de pod.. inseamna ca podu iese in sosea cu 20-50 cm..... ca sa se creeze si un trotuar pentru pietoni... nu de multe ori m-au surprins astfel de creati arhitecturale.. vopseaua reflectorizanta este scumpa, deci nu poate veni vorba sa se marcheze podurile, dar macar sa se marcheze drumul, in romania nici acesta nu este marcat.

Corect aici!

Universului nu ii pasa de cativa morti in plus sau in minus.... so, why bother? ;)

De fapt , ganditi-va la altceva : milioane de oameni au murit in razboaie si pentru ce? fiecare epoca are "razboiul " ei....

Sistemul se autoregleaza si mai elimina dinntre noi.. :)

Poleposition: nu e tragedie accidentu in sine, e tragedie ca nu e marcat drumul, mai ales in sate, si un cap din asta de pot... care de obicei ingusteaza soseaua.. e criminal fara macraje.. ati vazut si voi ce inseamna capurile de pod.. inseamna ca podu iese in sosea cu 20-50 cm..... ca sa se creeze si un trotuar pentru pietoni... nu de multe ori m-au surprins astfel de creati arhitecturale.. vopseaua reflectorizanta este scumpa, deci nu poate veni vorba sa se marcheze podurile, dar macar sa se marcheze drumul, in romania nici acesta nu este marcat.

afara, peste tot, au niste protectii la capetele de pod, in sensul ca unele au ca o degajare sau asa ceva incat nu poti sa intri direct in ele ca te arunca afara, iar altele au niste tampoane mari de cauciuc pt a atenua impactul.

Corect aici!

Universului nu ii pasa de cativa morti in plus sau in minus.... so, why bother? ;)

De fapt , ganditi-va la altceva : milioane de oameni au murit in razboaie si pentru ce? fiecare epoca are "razboiul " ei....

selectie naturala

Guest poleposition

in cazul de fata un betiv plus anturajul caruia nu i-a pasat de "viata asta pretioasa" cum spune maLaKay......... si eu nu imi dau seama de asta ? ;)

bine ..ai ca am inteles......deja pt noi ROMANII.... e o obisnuinta sa pierdem vreo 7 prieteni pe an.....ce mai conteaza...5 pe care nici macar nui cunuastem....nui asa poleposition...atat am avut de spus...mie chiar imi pare rau nu pt ei ci pt oamenii care iau crescut,pt familile lor....si nici macar dupa atataea aciidente care se vad la TV....nimeni nu-si baga mintile in cap,in fiecare zi altele...>>baieti de bani gata,oameni inconstienti,betivi....care nu s emoara numai pe ei...ci iau dupa iei si alte vieti si frang inimile altora....

Guest poleposition
bine ..ai ca am inteles......deja pt noi ROMANII.... e o obisnuinta sa pierdem vreo 7 prieteni pe an.....ce mai conteaza...5 pe care nici macar nui cunuastem....nui asa poleposition...atat am avut de spus...mie chiar imi pare rau nu pt ei ci pt oamenii care iau crescut,pt familile lor....si nici macar dupa atataea aciidente care se vad la TV....nimeni nu-si baga mintile in cap,in fiecare zi altele...>>baieti de bani gata,oameni inconstienti,betivi....care nu s emoara numai pe ei...ci iau dupa iei si alte vieti si frang inimile altora....

bun, si acum ar trebui sa o ard in planset isteric sau ce ?

unde e tragedia mea, cutremurarea mea ?

nu simt absolut nimic pt vietile astora si nu imi pasa de tragediile altora, bine ? niste alcoolici cu dor de sicriu, care au dat in final coltu'. Bine macar ca ii plang familiile, ca din partea mea... :)