Jump to content

ACCIDENT CUTREMURATOR!

maLaKay

Recommended Posts

te inteleg poleposition nu te agita......depinde de firea fiecaruia....cand faci poze la 5 cadavre...unul cu gatu rupt,cu picioarelele rupte cu fetele mutilatte (erau in jumatare)..si la sofer nici macar nu mai avea partea din fata a fetei...intinsi la rand ca sai bage in saci,masina facuta pachet ,rupta rau de tot...si locul plin de sange...mie mi sa facut pielea gaina si sincer n-am mai dormit 2 nopti...paote ca sunt eu asa mai sufletist simi pasa de viatza..tu paote ca nu esti asa si te inteleg(fiecare are personalitatea lui)..nu te-am acuzat de nimik...

Guest poleposition
paote ca sunt eu asa mai sufletist simi pasa de viatza..tu paote ca nu esti asa si te inteleg(fiecare are personalitatea lui)..nu te-am acuzat de nimik...

imi pasa de viata MEA si celor dragi MIE si cand vad mortaciuni de genul asta, crede-ma ca ma gandesc: " bine ca nu au dat peste mine si au sfarsit astfel". Tragic?: NU... cutremurator? NU.... pentru mine: NU

Tragic pt familiie lor ? probabil... iata ca ALEG SA NU IMI PESE !

Edited by poleposition

eu citesc zilnic rubrici de accidente, mai ales ca sunt motociclist si stie toata lumea ce inseamna asta in Romania...ma afecteaza, nu zic nu, dar ma afecteaza si cand vad oameni care mor nevinovati din vina unora care nu au pic de respect nici macar pentru viata proprie.

in momentul in care un sofer se urca beat la volan, goneste cu viteza pe drumuri proaste si in conditii meteo nefavorabile si se trosneste de un cap de pod...no offence dar unde e tragicul aici? moartea e tragica...prostia si inconstienta nu!!!

nu sunt marcate drumurile si podurile...avem gropi la tot pasul si lumea nu respecta regulile de circulatie??? DA...si n-o sa se schimbe asta. de ce sa nu te schimbi TU atunci si sa conduci doar cu 80 in loc de 150 si sa bei o cola nu whiskey inainte sa te urci la volan cu inca 5 oameni in masina.

odihneasca-se in pace cei 6...poate cineva va invata ceva din moartea lor!

Dumnezeu sa-i ierte!!! In special pe sofer , tare inconstient!! :)

Din pacate pe acest topic rasare prea multa gandire tipic romaneasca ''ce-mi pasa , da-i in .....''

Edited by Billy MPower

@poleposition , sa stii ca nici mie nu-mi pasa , asa le-a fost scris , insa sa spui ca nu este tragic si ca ''probabil'' doar pentru familiile lor , este o afirmatie destul de rece , cu care eu nu sunt obisnuit. Asa sunt eu , mai slab de inger. Numai bine!

tragedie si cutremurare era daca mai omora si pe altii nevinovati care circulau regulamentar, din cate am vazut masina era lovita pe partea stanga mai tare, deci partea de cap de pod de pe sensul celalalt!!!

inconstienti toti 6, la cat au baut unul dintre ei putea sa fie mai treaza si sa nu plece cu masina cu ceilalti, dar oricare dintre ei daca ar fii condus tot acolo ajungeau, in sac!!!

tragedie pt familii de ce? ca tutore trebuie sa iti inveti copilul ce e bine si ce e rau, probabil ei au omis sa le explice inseamna acoolul la volan, dar au simtit acum ambele parti!!!

R.I.P

care mai de care mai viteaz in declaratii pe topicul asta, pana pateste (Doamne fereste) unul sau altul ceva sau cineva drag lui... apoi se inmoaie

tragedie si cutremurare era daca mai omora si pe altii nevinovati care circulau regulamentar, din cate am vazut masina era lovita pe partea stanga mai tare, deci partea de cap de pod de pe sensul celalalt!!!

inconstienti toti 6, la cat au baut unul dintre ei putea sa fie mai treaza si sa nu plece cu masina cu ceilalti, dar oricare dintre ei daca ar fii condus tot acolo ajungeau, in sac!!!

tragedie pt familii de ce? ca tutore trebuie sa iti inveti copilul ce e bine si ce e rau, probabil ei au omis sa le explice inseamna acoolul la volan, dar au simtit acum ambele parti!!!

R.I.P

ce sa ii inveti ca toti is smecheri si increzuti si a totstiutori si le stiu pe toate, nu vezi? asta e o rasa speciala de oameni, man, care nu o sa se schimbe veci.....

care mai de care mai viteaz in declaratii pe topicul asta, pana pateste (Doamne fereste) unul sau altul ceva sau cineva drag lui... apoi se inmoaie

Am vrut sa zic ceva de genu: beat, iti pui streangu de gat sa te dai in spectacol in fata prietenilor (6500rpm), fara sa vrei te dezechilibrezi si cazi de pe scaunel!!! Tragedia este ca: "ori 5" in cazul de fata!!!

intradevar asa este cand gandesti la rece, dar nu e nimci "vitejeste"

• 2 weeks later...