Jump to content

cd player + magazie

Recommended Posts

Am un cd player sony care citeste doar trackuri si ma gandeam sa-l schimb cu un mp3. Asta vechi e cd player, casetofon + radio, nu are loc pt. cd direct in head unit, am magazie de 10 cd-uri, iar cd-urile le pot pune doar in magazie. Daca pun un mp3 player, mai pot folosi magazia? Cine citeste de fapt cd-urile, cd playerul sau magazia, au legatura directa una cu alta?

Si a doua chestiune, poate sa dea cd player-ul comenzi gresite catre magazie si statie cand e in stand-by?

Intreb asta pt. ca mi s-a intamplat de 3 ori sa imi descarce bateria si banuiesc ca problema apare de la linia audio fiind un consumator mare(de fiecare data s-a intamplat cand fatza detasabila era pe masina). Multumesc anticipat!

Magazia si head-unit-ul sint pereche.

E putin probabil ca magazia sa mearga cu alt head-unit, chiar si de la aceeasi firma.

Cd-urile sint "citite" acolo unde le bagi. Le bagi in magazie, magazia le citeste :blink:

In legatura cu prelucrarea semnalului sint mai multe posibilitati. Nu este o regula.

Conversia D/A ( digital / analogic ) se poate face fie in magazie, fie in unitate. Asta o poti vedea dupa firele de conexiune intre cele doua. Daca ai 2 fire ecranate cu semnal audio stanga / dreapta atunci conversia se face in magazie.

Pe linga firele aste trebuie sa mai fie niste fire de comenzi.

La sistemele moderne iesirea de magazie se face digital si in unele cazuri chiar pe fibra optica.

Probabil ca trebuie sa schimbi tot sistemul.

Cat priveste descarcarea bateriei sint 2 variante. Ori sistemul audio o ia razna. E posibil daca sint ceva probleme de cablare, de contact sau semnale parazite.

A doua posbilitate e ca sa ai o problema la masina. Parca am citit undeva ca au fost ceva probleme la niste modele legate de descarcarea bateriei .

Ce masina ai exact ?

Edited by paul

Ce masina ai exact ?

60908[/snapback]

Merci pt. explicatii. Masina e E36 316i M40, 1991. Repet, descarcarea s-a produs doar cu fata cd-ului pe masina. Ma gandesc sa nu fie head unit-ul care sa dea comenzi aiurea chiar in stand-by catre magazie si statie, mai ales ca, dupa descarcare, mi-a tot cerut push reset, dar a luat-o dupa ce l-am resetat de 100 de ori, ca ma saturasem. De aia as vrea sa il schimb, ca face si figuri de astea urate cu resetul, m-am chinuit 2 zile( o fi ceva si de la magazie, o piedica acolo la selectarea cd-ului).

Merci pt. explicatii. Masina e E36 316i M40, 1991. Repet, descarcarea s-a produs doar cu fata cd-ului pe masina. Ma gandesc sa nu fie head unit-ul care sa dea comenzi aiurea chiar in stand-by catre magazie si statie, mai ales ca, dupa descarcare, mi-a tot cerut push reset, dar a luat-o dupa ce l-am resetat de 100 de ori, ca ma saturasem. De aia as vrea sa il schimb, ca face si figuri de astea urate cu resetul, m-am chinuit 2 zile( o fi ceva si de la magazie, o piedica acolo la selectarea cd-ului).

60945[/snapback]

Se descarca de fiecare data cand lasi fata pe masina ?

Se descarca de tot ? Mai poti deschide usile sau aprinde vreun bec ceva ?

Cam in cat timp se descarca ?

Daca e sa fie ceva pe lantul audio in neregula este mai plauzibil sa fie de la statie.

Statia cu cd-ul sint un kit ? Sant aceeasi marca ?

S-a descarcat de 3 ori.

Prima data a stat peste noapte si dimineata era descarcata. A mers cam o luna dupa care mi s-a intamplat ziua, cat am fost la slujba, dupa stat 8 ore. A doua zi dimineata a invartit cam greu, probabil nu s-a incarcat suficient, asa ca am pus-o la redresor cam 4 ore. A mai mers o sapt. dupa care, la 4 ore de stat ziua, din nou descarcata. Niciodata nu s-a descarcat complet, adica s-a deschis si s-a decuplat alarma, se aprindeau becurile in bord, dar nu mai avea putere sa invarta. Are aproape o sapt. de cand merge normal, dar n-am mai lasat fata la cd daca stau mai mult de o ora.

Playerul si magazia sunt sony, iar statia e pioneer.