Jump to content

Taxa Reala ?

CrazyB

Recommended Posts

Salut Baieti,

Am facut ceva mai jos un topic in care va intrebam daca merita sa cumpar un bmw mai vechi, am ales BMW si in cele din urma ma razgandisem si vroiam sa ma duc dupa un Audi A3 sau A4.

Acum revin inca o data ca sint intr-o mare dilema cu taxa si ca vreau sa revin iar la BMW, mai exact am vazut un 316 din 1997, euro 2, la 4000 euro cu nr. de germania. - o sa revin cu poze sa va cer parerea daca merita sau nu banii, am inteles ca mai mar costa pana in 700euro inmatricularea dar ca daca mai astept o sa or scoata de tot.

Problema este ca nu inteleg cat ma costa pana la urma taxa de inmatriculare. Stiam ca e vorba de 2-3 sute euro, acum am aflat ca defapt depaseste 1000 !

Asa este ? Imi poate spune cineva sigur in ce bani ma costa inmatricularea, tot ce trebuie facut pentru numere definitive ?

Va rog care a mai inmatriculat recent ceva de prin 97 sa-mi spuna si mie exact cat costa toata nebunia sa termine cu actele si inmatriculatu.

Multumesc !

un bmw 316 ar trebui sa aibe emisiile, daca este in regula motorul, 182 g/km. la varsta de 11 ani, taxa o sa fie in jurul a 3758RON. la care se adauga cheltuielile necesare pentru a inmatriculara masina (rar, taxa pentru prima inmatriculare, taxa pentru certificatul de inmatriculare, taxa pentru numerele de inmatriculare, RCA pe minim 6 luni, eventual si impozitul trebuie platit) care duc undeva la 6-800RON. te uiti undeva la 4500ron.

joaca-te aici

Incercasem cate-va calculatoare dar nu eram convins de functionalitatea lor.

Deci clar depaseste 700 euro taxa de prima inmatriculare... :)

e dificil sa faci calculul exact dar poti vedea cam pe unde te invarti sau la ce sa te astepti.

e dificil sĂŁ faci "calcule" dacĂŁ nu Âşti nivelul noxelor

Dabea acum am inteles dc unii plateau 300 euro. Nu stiam ca daca masina are peste 15 ani taxa este mai mica.

Sa vad in condiitiile astea ce fac, inteleg ca in jur de 1500-2000 imi trebuiesc numai pentru numere si acte.

Acum m-am lamurit.

Sa vad in continuare ce fac ca mi-a cam taiat elanu, vroiam sa-mi iau la 3500-4000 un 316 din 97. Da numai am sa dau inca 1000-1500 de euro in plus. Poate daca gasesc pe la 3000. Ramane de vazut ..

Multumesc mult pentru raspunsuri !