Jump to content

Schimbare faruri stock e36 sedan cu angel-uri e36 coupe

Recommended Posts

Intrebarea mea este daca se potrivesc farurile de pe un e36 coupe pe un e36 sedan. Iar daca raspunsul este afirmativ mai vin cu o intrebare celor care au BMW de mai mult timp : trebuiesc facute modificari speciale sau farurile cu angel eyes se potrivesc in locul celor stock ? Edited by Emiliannec

mda...si eu m-am orientat initial spre modelul stock dotat cu lupa, insa aparut o ocazie pe modelul din imaginea initiala. Acuma daca cineva are intamplator de vanzare faruri cu lupa sau doreste un schimb cu unele ca ale mele (simple) sunt deschis unei astfel de targ mai ales ca m-am uitat la mine in oras (Iasi) pe la dezmembrari si nu mi-a iesit nimic in cale. Oricum mersi de sfaturi ! :)

Din cate stiu la e36 farurile cu lupe au existat pana in 94-95 dupa care au trecut la faruri normale. Multi zic ca farurile normale (fara lupa) ar lumina mai bine. Sincer nu am mers cu amandoua ca sa va pot spune daca e adevarat. Eu am cu lupe si sunt ok si poate se simte lipsa unui xenon.

Angel eyes iti poti monta si singur ... se desface farul si se lipesc in interior cu silicon pentru motor (rezistent la temp mari) E in jur de 100 de ron un kit complet de 4 cerculete (pe led sau din neon) Dupa montaj nici nu se vad ca sunt lipite sau ca ar fi ceva improvizat.

Sincer farurile alea din poza 1 mi se par chinezisme si sunt urate cu spume. Eu nu le-as monta nici daca le-as primi moca. Cel mai faine sunt cele de fabrica(lupa) cu un kit de angel.

Edited by ziemenz

Din cate stiu la e36 farurile cu lupe au existat pana in 94-95 dupa care au trecut la faruri normale. Multi zic ca farurile normale (fara lupa) ar lumina mai bine. Sincer nu am mers cu amandoua ca sa va pot spune daca e adevarat. Eu am cu lupe si sunt ok si poate se simte lipsa unui xenon.

Angel eyes iti poti monta si singur ... se desface farul si se lipesc in interior cu silicon pentru motor (rezistent la temp mari) E in jur de 100 de ron un kit complet de 4 cerculete (pe led sau din neon) Dupa montaj nici nu se vad ca sunt lipite sau ca ar fi ceva improvizat.

Sincer farurile alea din poza 1 mi se par chinezisme si sunt urate cu spume. Eu nu le-as monta nici daca le-as primi moca. Cel mai faine sunt cele de fabrica(lupa) cu un kit de angel.

m-ati convins...am sa incerc sa fac rost de niste faruri cu lupa..sau in ultima instanta sa montez un kit CCFL de angel-eyes pe ale mele (am vazut ca oferta la capitolul asta este destul de variata).

PS: Am mai vazut o varianta de faruri cu angel eyes. Ar da asta cumva mai bine sau nu merita ? :)

Edited by Emiliannec