Jump to content

Seria 3 Seria 5 sau X5

Mynu

Recommended Posts

Buna ,

Vreau sa imi cumpar un BMW si sunt f indecis intre cele 3 masini,

Ma atrage seria 3 ca arata f bine si are interiorul f bine structurat dar e cam mica , seria 5 ... pt ca vb aia e seria 5 arata beton , dar interiorul nu prea imi place cam simplu ca mai toate bmw-urile de generatie mai veche un pic

X5 , as vrea sa il folosesc si offroad in unele cazuri dar nu stiu cat de des.. probabil ca daca imi iau des :) nici la el nu ma prea atrage asa mult interiorul

seria 3 din 2005 -2006 20d

seria 5 din 2004 - 2005 2,5d cel putin

X5 - din 2003 - 2004 , 3.0.d

Am un buget variabil .. adica pot sa merg pana la 25000 euro , dar as prefera sa nu... dar pt un X5 ma duc :)

Vreau second .. ca de nou.. nu am bani :)

Acuma va intreb pe voi care sunteti cunoscatori ... care ar fi mai bun.. eu stau in cj, deci f aglomerat.. si stiu ca x5 are un mare dezavataj in acest sens , dar acum am un fiat stilo care e super jos.. deci vreau o masina mai inalta .. nu stiu cu cat mai inalta e seria 3 si 5

Vreau diesel pt ca imi place senzatia de diesel

Mersi de ajutor si intelegere

Numai bine

Cosmin

Nu stiu mie asa mi se pare Designul , e o parere personala :) nu trebuie sa o iei ca una generala ... in comparatie cu alte masini de 2005 mi se pare invechit ( cel putin japonezele baga tehnologie.. si consola e diferita ) poate ca e mai clasic ... nu invechit :)

Aici e vb doar de interior , exteriorul mi se pare ca e cel mai reusit dintre toate masinile de clasa ei ...

Uitate ce masina am :))) si iti raspunzi la intrebare

Probabil ca gresesc .. si daca gresesc, probabil ca tu o sa ma corectezi :)

Faptu ca are navigatie.. are pe screen-ul de navigatie toate comenzile clima/audio/altele?

Apropo de aia vreau BMW , m-am saturat de masinile astea de iti fac nervi

Da vreau offroad dar nu stiu daca merita sa iau X5-u fata de celelalte 2 modele , doar sa merg la munte de 3-4 ori pe an si la pescuit de cateva ori..

Pai asta ziceam si eu ca is f nehotarat.. de aia ziceam ca voi ca posesori de BMW stiti care merita :)

Numai bine

Cosmin

Edited by Mynu

Uitate ce masina am :) )) si iti raspunzi la intrebare

Probabil ca gresesc .. si daca gresesc, probabil ca tu o sa ma corectezi :)

Faptu ca are navigatie.. are pe screen-ul de navigatie toate comenzile clima/audio/altele?

Da vreau offroad dar nu stiu daca merita sa iau X5-u fata de celelalte 2 modele , doar sa merg la munte de 3-4 ori pe an si la pescuit de cateva ori..

Pai asta ziceam si eu ca is f nehotarat.. de aia ziceam ca voi ca posesori de BMW stiti care merita :)

Numai bine

Cosmin

ce masina ai?

Fiat Stilo ( nu radeti)

Si nu stiu X3 , imi place dar ma enerveaza bara fata si bara spate ca nu is vopsite in culoarea caroseriei

E buna masina ? 3.0 d? (X3)

Are un coleg de al meu si e extrem de multumit, o are de cativa ani buni. Interiorul seamana cu cel de la seria 3, motorul 3.0D e acelasi. Dupa cate ai spus: garda la sol mai mare, masina mai mica decat X5, interior ca la seria 3... cam X3 se incadreaza.

Guest poleposition

pai depinde cum a fost comandata masina, am vazut o groaza de x3-uri cu spoilerele vopsite in culoarea caroseriei...

cred ca ar trebui mai intai sa mergi sau macar sa te urci in seria 3, x3, x5 sau seria 5 inainte de a lua o decizie :)

Asta am sa fac .. am prieteni cu X5 si seria 5 , toti zic ca BMW e cel mai bun si de alea :) eu sunt sceptic ..

Eu m-as gandi second sa o iau oricum .. , Sincer nu prea am vazut asa multe X3 prin romania si de aia nu stiu ce sa zic de X3 .. ca design imi place

Aaa o intrebare .. spatiul interior la X3 nu e f mic?

Numai bine,

Cosmin

Există şi 530xd.

@Mynu: Dacă vrei o maşină foarte fiabilă şi care să nu te enerveze, nu-ţi lua un BMW.

Fiabilitatea nu este un punct forte al mărcii BMW.

Farmecul mărcii este dat de motoarele puternice şi performante, direcţia foarte exactă, felul ĂŽn care BMW-urile stau ĂŽn curbe, etc.

Pe scurt, plăcerea de a conduce.

Nu cred că ai nevoie de o maşină cu tracţiune integrală pentru câteva drumuri la munte.

Alegerea cea mai bună cred că ar fi un E60 530d.

Edited by Ciupanezu

Nu e vb de tractiune cred, ci de garda la sol.. fiindca am fost cu fiatu meu la munte.. si freca scutu de nu era adevarat... mai multe injuraturi si nervi la volan nu am avut niciodata

Pai mai multe probleme ca si cu masina actuala nu cred ca o sa am .. 1 an si ceva 2000 euro.. doar in chesti penale.. furtune.. baterie etrier placute de frane si altele .. o gramada de becuri.. plus erori de computer de bord cate vrei.. plus sonda landa 2 .. multe f multe

Mie cel mai mult imi place cum arata seria 5 .. dar si X3 arata bine.. nu stiu.. tre sa vad cum e inauntru.. sincer toate imi plac cum arata... de aia nu pot sa ma decid...

Vroiam sa intreb aici din punct de vedere tehnic care merita , sau cam toate au acelas motor..

Mie imi place enorm sa conduc ... de aia vreau BMW

Numai bine.

Cosmin

• 1 month later...
Ptr. tine de la fiat la bmw iti recomand seria 3 la inceput.

Daca trece de la Fiat la X5 4.8si de exemplu, ce problema ar exista? :)

In primul rand cred ca ar ajunge in randul celor care spun despre consumul la bmw (si asta generalizand), ca este imens, in al 2-lea rand gabaritul..., cred eu :)

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...view=getnewpost

Edited by peperoni_sst

• 3 weeks later...
Buna ,

Vreau sa imi cumpar un BMW si sunt f indecis intre cele 3 masini,

Ma atrage seria 3 ca arata f bine si are interiorul f bine structurat dar e cam mica , seria 5 ... pt ca vb aia e seria 5 arata beton , dar interiorul nu prea imi place cam simplu ca mai toate bmw-urile de generatie mai veche un pic

X5 , as vrea sa il folosesc si offroad in unele cazuri dar nu stiu cat de des.. probabil ca daca imi iau des :) nici la el nu ma prea atrage asa mult interiorul

seria 3 din 2005 -2006 20d

seria 5 din 2004 - 2005 2,5d cel putin

X5 - din 2003 - 2004 , 3.0.d

Am un buget variabil .. adica pot sa merg pana la 25000 euro , dar as prefera sa nu... dar pt un X5 ma duc :)

Vreau second .. ca de nou.. nu am bani :)

Acuma va intreb pe voi care sunteti cunoscatori ... care ar fi mai bun.. eu stau in cj, deci f aglomerat.. si stiu ca x5 are un mare dezavataj in acest sens , dar acum am un fiat stilo care e super jos.. deci vreau o masina mai inalta .. nu stiu cu cat mai inalta e seria 3 si 5

Vreau diesel pt ca imi place senzatia de diesel

Mersi de ajutor si intelegere

Numai bine

Cosmin

Seria 3 ce-a mai practica dintre toate