Jump to content

apa in masina

Recommended Posts

am fost acuma seara la spalatorie si am observat ca mocheta de la scaunul din dreapta este uda :) . am deschis repede capota si nivelul la apa este ok!

radiatorul nu poate fi fisurat si nici nu se aburesc geamurile sau alte lucruri de genbul asta!

trebuie sa fie ceva evacuare pt apa cand ploua pe langa aripa stie cineva unde este exact, poate este plin cu mizerie , cu poze daca se poate!?

Si eu am patit la e90 si nu stiu ce dracu sa fac. Joi ma duc la AB sper sa=i dea de cap. Mie imi intra la sofer cred ca prin prag.

Daca iti intra pe la prag e posibil sa nu fie prins bine sau sa fie fisurat , am avut un amic cu aceiasi problema.....s-a rezolvat cu inlocuirea irnoamentului de pe prag !

• 3 weeks later...
cand se mai uda verifica si stalpul de la parbriz. chiar sus . parbrizul are pe exterior chiar in dreptul sinelor de portbagaj de pe plafon 2 buretei sub chederul de cauciuc pe exterior. daca se mananca buretele baga apa . se rezolva si rapid cu ceva mastic sau silicon

si eu am patit acelasi lucru dar cu amble mochete din fata si mult mai multa apa in masina, mochetele pluteau in apa. solutia a fost foarte simpla. dat jos portiere usi si lipit izolatia de la usi care era desprinsa acum poate sa toarne cu galeata nu mai am nici o problema.

La mine la e46 a intrat apa pe la prag, iar la e36 touring mi-a intrat apa fiindca s-a spart furtunul ce duce apa la spalatorul de luneta, diuza aceea fiind infundata pe spate, de la presiune a cedat furtunul, mi-a umplut de apa de parbriz in masina, nu mai zic de miros...

• 2 weeks later...
cred ca e problema clasica cu fata de usa, s-a mai discutat. da jos fata de usa si vezi ca buretele ala sa fie lipit bine peste tot. exista in comert un fel de silicon negru, ca o smoala asa, cu care poti s-o lipesti la loc daca s-a desprins. :)

cred ca e problema clasica cu fata de usa, s-a mai discutat. da jos fata de usa si vezi ca buretele ala sa fie lipit bine peste tot. exista in comert un fel de silicon negru, ca o smoala asa, cu care poti s-o lipesti la loc daca s-a desprins. :)

da , desi parca e umed si chederu` pana jos , mi-e sa nu fie pe acolo :)

si mie imi intra apa in masina, initial nu stiam pe unde si cum, gaseam covorasele ude(si pe stg si pe dr)am fost la service cu ea si dupa lungi "cugetari" am pus furtunul pe ea. problema era de la "chederul" care vine prins de pe stalp si se duce pana in spate,prins pe caroseria masini, de acolo apa o lua pe langa chederul de int. si venea pana jos pana la imbinarea celor 2 plastice din prag. cand am dat jos chederul de pe stalp jos pe int. are un burete care din pacate la mine lipsea (mai erau bucati ramase). piesa noua este pe undeva pe la 300 ron. eu l-am dat jos am pus silison si am cam rezolvat problema.am cumparat doar sistemul de prindere.

post-9336-1225467994_thumb.jpg

post-9336-1225468013_thumb.jpg

la fel pateam si eu, cand statea in ploaie chiar daca dadea cativa stropi intra in masina, parca toata apa se aduna in fata sub covorase. poti sa incerci sa pui furtunul cu apa exact la chederul pe care l-am aratat in poza, cu portiera deschisa. eu asa am facut si intra pe sub el intr-o veselie, dupa care curgea pe chederul int si ajungea la prag. am fost surprins sa vad cata apa intra pe acolo.. :)