Jump to content

BMW in Cornu, PH

Mika D

Recommended Posts

Vroiam sa va impartasesc uimirea mea...Ma duceam vineri (acum 1 saptamana) spre casa mea (Cornu, PH) (stiti voi la oua acolo :) ) si cum urcam spre Cornu (cei care au fost pe acolo stiu despre ce vorbesc) dau de vreo 2 remorci care carau BMW-uri de tot neamul (seria 5, seria 3, X3, X5, X6) cred ca in total vreo 6-7 masini habar nu aveam ce cautau pe acolo, ma gandeam ca s=au ratacit, astept eu sa urc si fac imediat dreapta, sa le ocolesc, putand ajunge acasa si pe acolo (am ocolit "centrul" :) )cand ajung acasa observ ca acele remorci erau oprite la la 50 m de casa mea, si le descarcau si le duceau pe o straduta (ulitza) care se infunda la un moment dat...am ramas :) :) wtf . erau in total cam 10-12 masini sa zic, se pare ca mai erau alte remorci in afara de cele 2 intalnite de mine). (bineinteles ca se stransese copiii ca la comedie acolo sa vada si ei masinile si care e treaba)

bun...weekend-ul asta cand am fost din nou acasa,ma uitamam pe geam si incep sa vad, un X3, in spatele lui alt x3, x5, x5, x6, seria 3, seria 5, etc toate in coloana si bineinteles ca se duceau pe acea straduta. am fost si eu pe acea straduta sa vad care e treaba si se pare ca acolo e un fel de reprezentanta, unde se pot testa masinile :D, si cred ca o sa ma duc si eu sa testez in curand :D

oricum ideea e ca nu ma asteptam DELOC sa vad asta in Cornu, un sat (pardon: "prima comuna la standarde europene" ) ;)), asta mai lipsea ca de ministrii si alte VIP -uri eram plini.

PS: daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa mute topicul where it belongs :)

Exact, sunt masinile de test. In acea zona, daca nu ma insel, pe Campinita, este si terenul de motocros pe care vor avea loc ostilitatile.

atunci se explica de ce mereu se ducea in partea aceea (spre terenul de motocros) si intr-adevar erau xd. :). totul se leaga. cand vor avea loc ostilitatile? ne vedem pe acolo :))?

Apropo...

Care-i cel mai rapid drum Bucureºti - Câmpina?

hehe. good question! ieri am venit prin targoviste DN1 - Floresti - Moreni - Targoviste si am facut 2 ore pana acasa (dr taberei) mers relativ legal :), dar cel mai important pentru mine e ca nu am stat deloc in trafic, in schimb cred ca am ocolit cam 20 km, iar drumul prin moreni e foarte prost, dar mai bun decat prin Buftea. Eu am fost multumit ca nu am stat chiar deloc in trafic (intrarea in Bucuresti).

am plecat pe la ora 17, cand am impresia ca e cel mai aglomerat....