Jump to content

Accident

clauberty

Recommended Posts

Scuze, eu am calculat de fapt pt 3000 cmc .

Ideea e ca tu platesti exagerat de mult iar cei cu motoare mici platesc foarte putin .

Nu trebuie sa ne gandim ca eu platesc 350 ron, cu 300 ron mai mult pentru 1000 cmc in plus fata de cel cu motor de 1400, ci trebuie sa ne gandim ca eu platesc pentru 1000 cmc in plus de 6 ori mai mult . Am motorul aproape de 2 ori mai mare si platesc de 6 ori mai mult . Nici nu vreau sa ma gandesc la cazul tau unde 2100 RON este EXAGERAT de mult . :)

sper ca dialogul acesta sa fie citit de cat mai multi, si sa isi aminteasca urmatoarele dati cand vor lua volanul in brate si vor calca la fund acceleratia. pe cel cu masina din pozele de mai sus nu il mai putem salva si ne pare rau de rudele lui care il plang. Pentru tine OMULE, mai este o sansa sa nu mori prea devreme.

sper ca dialogul acesta sa fie citit de cat mai multi, si sa isi aminteasca urmatoarele dati cand vor lua volanul in brate si vor calca la fund acceleratia. pe cel cu masina din pozele de mai sus nu il mai putem salva si ne pare rau de rudele lui care il plang. Pentru tine OMULE, mai este o sansa sa nu mori prea devreme.

Mie imi place ca ne vorbesti asa de pios...dar ai ceva "bolizi" in semnatura...sa nu-mi zici ca si kawa o alergi "legal"? :)

Oricum de murit toti murim ideea e sa nu murim inutil...daca mor la 80 de ani si viata mea a fost ca mersul lebedelor pe lac...ce am facut?

Asa ca decat sa ajung la varsta de mai sus si abia sa-mi tarasc basinile si sa stau la vizorul garsonierei, mai bine mor mai devreme cu 10-20 de ani, intr-un Ferrari la 300km/h sau infipt intr-o blonda de 19 ani dupa ce-am ingurgitat un tub de pilule bleu.

Viata-i scurta...pot sa am grija de mine oricat, sa traiesc intr-un balon, si tot poate sa vina un tampit cu tiru si sa intre-n mine...ce am rezolvat?

Concluzia: riscati fratilor ca viata-i scurta, dar riscati pe pielea voastra si riscati cu cap! :)

Mie imi place ca ne vorbesti asa de pios...dar ai ceva "bolizi" in semnatura...sa nu-mi zici ca si kawa o alergi "legal"? :)

Oricum de murit toti murim ideea e sa nu murim inutil...daca mor la 80 de ani si viata mea a fost ca mersul lebedelor pe lac...ce am facut?

Asa ca decat sa ajung la varsta de mai sus si abia sa-mi tarasc basinile si sa stau la vizorul garsonierei, mai bine mor mai devreme cu 10-20 de ani, intr-un Ferrari la 300km/h sau infipt intr-o blonda de 19 ani dupa ce-am ingurgitat un tub de pilule bleu.

Viata-i scurta...pot sa am grija de mine oricat, sa traiesc intr-un balon, si tot poate sa vina un tampit cu tiru si sa intre-n mine...ce am rezolvat?

Concluzia: riscati fratilor ca viata-i scurta, dar riscati pe pielea voastra si riscati cu cap! :)

Da ma nu vezi ca sunt si eu vitezoman, si incrucisam pareri cu Silos care e un om rational, DAR nu sunt inconstient ca tine, tu zici sa mori la 60 intr-un ferrari, dar baiatul a murit la 20 si ceva nu la 60, cat despre riscat cu cap, solutia nu e la volan. ce faci tu e sa faci lumea sa viseze la viteza si Ferrari chiar daca ei conduc un second de 7 ani adus din Germania. Iar tu Ferrari daca apuci sa vezi vreunu pe dinauntru si mai sta si o blonda buna(ca e imprescindibil) infipta in tine, poate calci acceleratia asa a doua zi dupa ce in prima dormi in masina de dragul ei(al noii masini) dar dupa ce ai toate astea devii mai calm si vezi altfel viatza

in spatele blocului se joaca copii, sunt masini parcate pe o parte si pe cealalta, mai traverseaza strada caini si pisici... este o dovada de inconstienta daca mergi cu viteza in conditiile de mai sus. Este cum ziceai tu mai sus, o "loterie". Scapi azi, scapi maine, poimaine iti apare un caine si il eviti la limita dar e probabil ca intr-o zi sa dai peste un copil... Ce zici pe urma ? Ca ai avut ghinion ? :)

Cel mai bine e sa fii prudent.

vrei sa spui ca la 30-40 km la ora daca iti sare un copil in fata, il poti evita?

dupa cum avea cineva semnatura... drive safe, not slow, just safe... sau ceva de genul asta.

vrei sa spui ca la 30-40 km la ora daca iti sare un copil in fata, il poti evita?

Depinde de situatie. Poate ca da, poate ca nu. Iar daca nu reusesc la 30, sunt sigur ca la 60 l-as imprastia pe toata strada. Si apoi as avea si constiinta incarcata. Iar daca e puradel ma omoara tiganii pe urma !

Nu e bine sa te gandesti ca e tot aia daca ai 30 sau 60... "ca daca sare, sare" si ca "daca asa a vrut dumnezeu, eu nu am ce face".