Jump to content

Vand proiectoare led

titanium

Recommended Posts

Set 2 proiectoare, Nr leduri pe proiector 16, Culoare de iluminare alb xenon , Culoare exterioara Argintiu. Kitul include sistem de prindere. avantajul proiectoarelor cu leduri il constituie durata mare de viata de pina la 100000 de ore fata de un bec circa 1000 de ore si consumul foarte redus de curent nesolicitind instalatia electrica a masini sau bateria , se potrivesc perfect pe E36 si nu numai - 50 lei

Set 2 proiectoare, Nr leduri pe proiector 6, Culoare de iluminare albastru , Culoare exterioara Negru. Kitul include sistem de prindere si banda dublu adeziva in cazul fixarii acestora prin lipire. - 40 lei

Instalatie 8 leduri pentru praguri - culoare albastra - 40 lei

• 3 weeks later...
eu am vazut asa ceva pe un Z3 :)

ce-o fi avut in cap.... ?

Fiecare dupa cat si cum il duce capul.

Stii cum e vorba aia , gusturile nu se comenteaza , dar te poti ..... in ele :)

si nu inteleg care iti este problema daca noi suntem curiosi cum arata si daca ne cumparam  :) ! data viitoare abtinete si  vorba ta ,,fiecare dupa cat si cum il duce capul,,. numa bine :)

eu am vazut asa ceva pe un Z3 :)

ce-o fi avut in cap.... ?

Fiecare dupa cat si cum il duce capul.

Stii cum e vorba aia , gusturile nu se comenteaza , dar te poti ..... in ele :)

si nu inteleg care iti este problema daca noi suntem curiosi cum arata si daca ne cumparam  :) ! data viitoare abtinete si  vorba ta ,,fiecare dupa cat si cum il duce capul,,. numa bine :)

Calmeaza-te prietene , e un forum public in care ne putem fiecare spune parerea/parerile despre ceva . Inceteaza cu aceste iesiri in care dictezi tu cine sa taca si sa se abtina si vezi-ti de treaba ta !

Pai, alea sunt proiectoare sau led-uri pentru pozitie ?

Ca din ce am vazut eu pana acum, sunt destul de slabe ca putere a luminii si faptul ca unii le pun jos in dreptul proiectoarelor, nu inseamna ca sunt proiectoare.

Intr-adevar, am vazut un Audi care avea 3 sau 4 lupe pe o parte si tot atatea pe cealalta parte, si care dadeau bine pe masina si se vedea ca erau gandite ca proiectoare, deoarece aveau o lumina puternica si sigur nu erau leduri. Nu am gasit poze cu acel model de Audi.

Tot ce am gasit mai jos, sigur nu se preteaza ca proiectoare pe masina. In unele poze se vede clar, ca exista si proiectorul original al masinii!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.