Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Inele bord E39

foxygen

Recommended Posts

Mai oameni buni la sectiunea DIY exista un topic exact cu problema asta, ete aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=10397

Din cate sesizati nu mai sunt pozele active... :)

Eu m-am agitat acolo cu un post si degeaba, asa ca m-am gandit sa pun aici in "gura targului", ca poate ma baga si pe mine-n seama cineva.

Carevasazica sunt interesat de achizitionarea unor inele de bord si am inteles ca sunt de 2 feluri, cele ce aluminiu mai "buzate" si mai mate, iar celelalte sunt din plastic cromat dar cu "buza" mai subtire.

Vreau si eu niste poze daca se poate ca sa-mi fac o idee cum arata. Mai e treaba cu acele ceasurilor "pictate" in rosu, pe care as vrea sa le vad, tot asa in poze...

Mai vreau sugesti privitor la montaj, eventual repostarea pozelor din topicul sus mentionat.

Stiu ca a trecut mult timp de cand a fost postat acel topic dar va garantez ca este de un real interes si in ziua pentru unii. :)

Ptui, ptiuu..., sa nu le deochi ca bine dau. :)

Eu am inceput proceduta de demontare pana la un anumit punct, navand nici un rost deoarece inca nu am cumparat inelele nestiind de care sa iau.

O sa iau de aluminiu ca dau bine si de, e aluminiu nu plastic cromat care se cojeste in timp...

Initial am crezut ca cele de alumuniu au tenta de metal patinat si nu au un luciu intens (reiese din poza atasata).

Daca am probleme la montaj iti dau un PM si o bere :) ca sa ma ajuti. :)

S-a rezolvat... Cu multa atentie si indemanare, mai ales la desfacutul bordului (unitatea in sine).

M-am cam impacietat un pic cand dupa demontarea si scoaterea bordului, in momentul care am vrut sa merg in casa sa-l desfac si am dat sa incui masina am vazut pozitiile ramase aprinse. :)

Faza faina e ca dupa reinstalarea bordului cu inelele montate se reseteaza ceasul si data la radio si trebuiesc setate dinou.

Da mai bine cu inele bordul acum. :)

Edited by foxygen

De la colegul Zippo, ca ma ardea buza sa le pun exact atunci... :)

Sunt din plastic cromat dar au sistem de prindere finut ca sa nu-ti cada in bord.

Dar daca te intereseaza dai un search in google.ro si ai de unde sa alegi.

:) ATENTIE! exista modele care sunt mai slabe calitativ, si care cad din bord daca nu sunt lipite la montare. :)

:) Nevastamea a crezut ca sunt bratari sau cam asa ceva, ca i-am spus: I-ote ce am luat la fata... :) ;)

• 4 months later...