Jump to content

Amenzi pentru depasirea vitezei legale

adrianrus

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu platiti amenzile radar venite prin posta.. de prin cine stie ce comune, a aparut la TV.. sefu al mare de la politie.. mi se pare ca si unu de la minister.. si ziceau ca ei ca nici un ban de la radarele fixe din comune nu ajunge la Minister.... ca sa imprumut cuvintele unu-i zebzec..."primaria din poplaca" + codec.srl "nu este in masura sa ne amenteze"...

In momentul in care sefii de la MAI au spus ca ei nu au nici o legatura cu asta... si ca banii de acolo nu intra la minister... si ca vor face.. anchete sa vada exact ce si cum... nu avem de ce sa platim "amenzi", doar politia da amenda rutiera.

Pai nu ministerul incaseaza banii ci firmele care au montat camerele pe o anumita perioada de timp pana isi recupereza banii de pe ele. ĂnÂştiinÞãrile sunt ĂŽntocmite Âşi trimise de cĂŁtre acele firme, numai procesele-verbal sunt ĂŽntocmite de poliĂžie.

Nu platiti amenzile radar venite prin posta.. de prin cine stie ce comune, a aparut la TV.. sefu al mare de la politie.. mi se pare ca si unu de la minister.. si ziceau ca ei ca nici un ban de la radarele fixe din comune nu ajunge la Minister.... ca sa imprumut cuvintele unu-i zebzec..."primaria din poplaca" + codec.srl "nu este in masura sa ne amenteze"...

In momentul in care sefii de la MAI au spus ca ei nu au nici o legatura cu asta... si ca banii de acolo nu intra la minister... si ca vor face.. anchete sa vada exact ce si cum... nu avem de ce sa platim "amenzi", doar politia da amenda rutiera.

cred ca am vazut si eu emisiunea, in weekend pe realitatea parca. a fost interesanta.

Astazi am primit si eu 2 plicuri,partea prosta e ca stau la curte a venit postasul,am semnat,nu stiam de existenta topicului ca sa fiu circumspect.

1 este in cosereni,jud ialomita la 5.43 cu 71 km- pt asta e o amenda de 100 ron

2 la 5.55 ciocarlia ialomita 114 km -amenda 250 ron din cate am citit,si suspendarea permisului pt cate zile?nu prea am pe cine sa bag la inaintare,probabil o sa stau pe dreapta..sectorul de drum era de 50 in ambele situatii.

este vreo modalitate de scapare?pt recuperare permisului se da testare?

Edited by bmw 346

pai nu platiti bai... doar politia are voie sa va dea amenda de viteza, nu primaria de nustiu unde... politia habar nu are... ministru ala a declarat CLAR, alea nu stim ce-i cu ele, o sa investigam, NOI nu avem bani sa punem camere fixe !!!! nu mai platiti ca va luati teapa...

pai nu platiti bai... doar politia are voie sa va dea amenda de viteza, nu primaria de nustiu unde... politia habar nu are... ministru ala a declarat CLAR, alea nu stim ce-i cu ele, o sa investigam, NOI nu avem bani sa punem camere fixe !!!! nu mai platiti ca va luati teapa...

eu stiu ca alea 6 de pe dn1 intre buc si sinaia sunt singurele ale politiei, ca sa zic asa. sunt si pe alt sistem, cel cu bucla inductiva.

Am ajuns si eu la episodul ala cu Ronda <_<

ceva de genul, ''Radare fixe laser Vitronic'', am luat eu joi, in apropiere de Sibiu (pe la Talmaciu), la iesire de pe Valea Oltului, ca apar "tomberoanele" in zona aceea ca ciupercile dupa ploaie .... abia cand eram in dreptul lui mi-a chitait detectorul "LASER"... si aveam +100 si eram si-n depasire ... pe o trecere de pietoni <_<

Oare daca m-a luat, imi trimite doar pentru viteza fericirea sau si pentru depasire (depunerea permisului)? :)

ceva de genul, ''Radare fixe laser Vitronic'', am luat eu joi, in apropiere de Sibiu (pe la Talmaciu), la iesire de pe Valea Oltului, ca apar "tomberoanele" in zona aceea ca ciupercile dupa ploaie .... abia cand eram in dreptul lui mi-a chitait detectorul "LASER"... si aveam +100 si eram si-n depasire ... pe o trecere de pietoni <_<

Oare daca m-a luat, imi trimite doar pentru viteza fericirea sau si pentru depasire (depunerea permisului)? :)

asta l-am halit si eu in toamna. nu l-am asteptat mult, in 3 saptamani era in posta.

Nu ridicati plicurile. Eu am primit 2 de la Ialomita si nu au stampila si semnatura originala, sunt imprimate, deci nu au valoare juridica. Daca tot le ridicati nu platiti. Nu am trimis nimic , in cateva zile implinesc 6 luni de la data inregistrarii si nu mi-au trimis nici-o amenda. Am citit ĂŽn ziar cĂŁ doar cele de pe DN 1 sunt verificate metrologic si pot avea functie de radar.

ce mi a venit mie este de la inspectoratul de politie jud ialomita.nush,sa vad cum o scot la capat cu permisul

Nu trimite datele, in cel mai rau caz iei o amenda de 540 lei sau 270 lei in 48 h fara sa ti se suspende permisul.

La 100+ sau depĂŁÂşire oricum se suspenda permisul de conducere, mai bine nu le da datele.

amenda + depunere permis pe 3 luni cu posibilitate de reducere la o luna ... asta am primit eu pt 107 km/h

pe mine ma intereseaza ceva temeinic,nu sfaturi nu fa asa ,nu fa asa.cineva care a trecut prin asta.deci scrisorile le am ridicat,am semnat,ar fi intelept sa nu trimit nici un raspuns?una este la limita de 50 cu 114 km.asta e si problema.camerele sunt luate pe 25.10.2008.